Boxkesztyű, bandázs és fogvédő

profiboksz.hu

Lezárult a tippjáték 15. fordulója és a 2 hónapos játék

2017-08-06 20:18:48 /
A szombat éjszakai Lomachenko vs. Marriaga találkozóval lezárult a profiboksz.hu tippjátékának idei 15. fordulója és az ezzel párhuzamosan futó harmadik 2 hónapos vetélkedő. Az etap – amelyben különböző okokból kifolyólag 4 no contest eredmény is született a verseny szemszögéből - győztese az egyaránt 18 pontot gyűjtő Amir, Hapci07 és dadi lett, a 2. helyen tizes, a 3. pozícióban pedig hatos holtverseny alakult ki.

Az éves abszolút versenyben leone510 megerősítette vezető helyét a második kozi, valamint a harmadik Amir és MoneyMayweather előtt, a speciális relatív ranglista képzeletbeli dobogójának legalsó fokán pedig jelenleg IMiKeT található.

Az ötödik, záró felvonással befejeződött a nyitó mondatban már említett 2 hónapos tippjáték, a győzelmet pedig a 101 pontig jutó leone510 szerezte meg, aki a Szafari Sport Újpest által felajánlott Tapout márkájú pontkesztyűvel és egy Lonsdale bögrével gazdagodott (a versenyzőt privát üzenetben értesítjük a részletekről). Gratulálunk minden versenyzőnek! A tippjáték részletes ranglistái, adatai a verseny főmenüjében tekinthetők meg, és ugyan itt már kitölthető a friss tipposzlop is.

Tippjáték főoldal
Oszd meg, tedd a kedvencek közé!

Hozzászólok:

login: jelszó: » regisztráció

fel