Boxkesztyű, bandázs és fogvédő

profiboksz.hu

Ward: ilyen a boksz!

2017-06-19 17:40:37 /
Szombat este második alkalommal csapott össze Andre Ward és Sergey Kovalev, amely ezúttal is az amerikai versenyző győzelmével ért véget. A találkozó óta rengeteg támadás éri Wardot, mondván szabálytalan eszközökkel győzte le az oroszt és Tony Weeks vezetőbíró részrehajlóan elnézte az övön aluli ütéseit. Ward úgy gondolja, hogy nem csak ő szabálytalankodott.
“Ha az övön aluli ütésekről beszelünk, akkor említsük meg Kovalev tarkósait is. Azt éreztem, hogy szándékosan dobálja őket, mert fogalma sincs hogyan kell belharcban bunyózni. Ez a legtöbb, amire képes. Én nem szándékosan támadtam övön alul. Sajnos ezek előfordulnak. Nem voltam bajban, nem volt szűkségem arra, hogy trükközzek. Azért mert úgy reagált ahogy, még nem azt jelenti, hogy tényleg szabálytalankodtam is. Egyszerűen nem bírja a testütéseket. Amikor előszór begörnyedt, azért is nem mentem rá, mert nem tudtam, hogy Weeks hogyan reagál. Tudtam, hogy eljátssza a “nagy halált” és vártam Weeksre, hogy megkajálja-e, de nem jött be. Kellemetlen, de ilyen a boksz.”
Oszd meg, tedd a kedvencek közé!

Hozzászólok:

login: jelszó: » regisztráció

@bpjotruska: Ez határeset, a kesztyű fele az öv alsó részét éri. és ez a legkomolyabb mélyütés-gyanús eset, mert a többi övre vagy fölé ment.

    2017-06-22 10:51:09

@sziporka: És a másik, ami miatt nem annyira hibáztatom Weekset, és sokan ezt a körülményt mint ha figyelembe sem vennék, hogy az utolsó szituáció (vagyis a vitatott 3 testütés) előtt, Kovalev már 20 másodperce bizonytalan lábon mozgott el Ward elől.

» leibigabi   válasz erre
    2017-06-22 09:31:06

@sziporka: " Ha Weeks nem is ítél mélyütést, minimum le kellett volna állítania az akciót és szétszedni őket. Nem volt tiszta boksz, ami ott ment a köteleknél."

Igen, de ezt Te is az 50. megnézés, 25. lassítás és 4 különböző kameraszemszög alapján és után mondod. Weeksnek erre nem volt lehetősége. Ő ott, valószínűsítem, hogy kb annyit láthatott, hogy Kovalev a 2. testütés után összegörnyed, majd kap rá egy 3.-kat is, amitől úgy marad (mint aki kész van), aztán 2 pillanattal később véget vet a mérkőzésnek, mert azt hiszi, hogy az orosz kész van. Én is egy kicsit korainak érzem a leállítást így kívülről, de egyet tudok érezni Weeksel is mivel ez belegondolva a szemszögébe, sztem nem láthatta egyértelműen, a másik pedig, magánvélemény, de mellette azt is hiszem, ha egy pillanatra megállítja és ráengedi Wardot, akkor Kovalev arra sztem nem tudott volna érdemben reagálni, és akkor állította volna le ugyanígy.

» leibigabi   válasz erre
    2017-06-22 09:16:53

@leibigabi: Szerintem nem ez volt az igazi bírói hiba. Szerintem a leállítás volt korai. Én úgy gondolom, hogy egy felelőségteljes bíró szétszedi őket abban a helyzetben. Kova baromi mélyre hajolt, ezért egyértelmű, hogy Ward nem tudott pontosan célozni, de egy totál dulakodós, mélyrehajlós, kaotikus szituáció volt. Ha Weeks nem is ítél mélyütést, minimum le kellett volna állítania az akciót és szétszedni őket. Nem volt tiszta boksz, ami ott ment a köteleknél.

» sziporka   válasz erre
    2017-06-22 08:44:07

@feher tamas: "bár szerintem ott az edzője írányit mindent."

Pont GGG-re nem igaz ez, ő is edző lesz miután abbahagyja, és mások is (Kova biztosan) nyilatkozták, hogy Golo kb. magát edzi (enyhe túlzással)

Ha valakit nem az edzője irányít, az pont Golo :D

» PeteTheGreek   válasz erre
    2017-06-22 01:45:01

@zappa: Tehát összességében, ha az övvonal alsó vonala van telibe találva, a "kesztyű fele az öv vonalon, a másik fele öv vonal alatt", akkor az még elfogadható vagy egyértelműen övön aluli vagyis szabálytalan... ezt a bíró abban a helyzetben mennyire lehet képes megállapítani?

» leibigabi   válasz erre
    2017-06-21 22:40:54

@zappa: Oké, hogy mutat kb az öv vonal közepén, de az öv vonalnak, van egy felső és van egy alsó vonala. Ez az ütés sztem kb az öv vonal alsó felét találja el, tehát a kesztyű egy jó része már lecsúszik, de nem állítanám, hogy egyértelműen teljes terjedelmében övön aluli. Az ok, hogy itt kilassítjuk így meg úgy, de a bíró nem volt ebben a helyzetben...

» leibigabi   válasz erre
    2017-06-21 22:35:31

@leibigabi: Igen, ha az övvonalnak kb. az egész gumírozott gatyarészt veszed. De ha azt nézed amit Weeks mutat a kezével, hát az alapján az egész kesztyű alatta van.

    2017-06-21 22:27:14

Nekem a következő a véleményem. Ötvenedjére is megnézve, az ütés, tehát a kesztyű terjedelme, kb az egyik fele az öv vonalán a másik fele alatta van. Ez még belefér a vonalra, vagy egyértelmű övön aluli ütés?
Mivel azt gondolom, hogy ez így is vitatkozásra adhat okot, így simán el tudom fogadni azt, hogy ezt a bíró onnan akár úgy is értékelte, hogy ez egy szabályos test ütés volt, amitől leléptette.

» leibigabi   válasz erre
    2017-06-21 22:22:22

@bpjotruska: Ezt nem az utolsó hozzászólásodra írtam, mert az az ütés sztem is mély. De még ha nem is látta volna Weeks, akkor sem értem a leállítást.

    2017-06-21 22:07:45

@bpjotruska: Tudom te mondtad, hogy egy ütés vagy szabályos vagy nem. A bírónak egyértelműen el kell döntenie. de látom itt is már azon megy a vita hol is van az övvonal.
Na innentől simán van egy zóna ami határeset. 10 bíróból 5-nél lehet hogy mély 5 nél meg nem.

De itt egy video. Ha Weeks így gondolja, akkor viszont Wardot elég sokszor kellett volna figyelmeztetnie:

https://www.youtube. ...

    2017-06-21 22:05:42

@aton: Nem.
https://twitter.com/ ...
Ugy ertem, hogy aki erre azt mondja, hogy nem melyutes, vagy hatareset, vagy ovvonalra ment, az vagy vak, vagy hazudik. Igy vilagos?

» bpjotruska   válasz erre
    2017-06-21 21:55:14

@bpjotruska: A képek hazudnak? Vagy hogy érted?

    2017-06-21 21:21:04

@sziporka: Harmadik mondatban: Weeks nem hagyhatta volna annyiban.

» sziporka   válasz erre
    2017-06-21 19:31:42

@bpjotruska: Ward mélyütéseinek nagy része azért csak vitatottan mély, félig az övön elhelyezettek voltak. A befejező ütése az más tészta. Azt nem hagyhatta volna annyiban.

Szerintem maga Ward sem elégedett ezzel a befelyezéssel, főleg úgy, hogy azért rendesen Kova fölé nőtt, és annak a szélén volt, hogy történelmet írjon. De szért sok fórumtárs és külföldi kommentelő úgy csinál, mintha kizárólag a mélyütései miatt nyert volna. Ez ugyanakkora nettó baromság, mint, hogy Weeks jogosan léptette le Kovaljovot.

» sziporka   válasz erre
    2017-06-21 19:30:48

@bpjotruska: Weeks hibázott. Nincs vita.

» sziporka   válasz erre
    2017-06-21 19:18:40

@sziporka: Azert azt megjegyeznem, hogy az ovvonal nem veletlenul 5 centivel a csaladi ekszerek felett, hanem joval felette kezdodik. Barki, akinek minimalis hasizma van, elvisel a felsobb hasi tajekra mert kozepesen eros uteseket, kulonosebb fajdalom nelkul, de azert az alhas tajekan, meg ha nem is utnek tokon, joval erzekenyebb. Szoval a pihenes Kovalevnek, es az intes Wardnak jart volna. Ehelyett itelt TKO-t Weeks, ami azert eleg sulyos hiba.

» bpjotruska   válasz erre
    2017-06-21 17:40:43

@aton: Ward befejezo utese mar tobszor be volt linkelve egy videon, amin egyertelmuen latszik, hogy nem ovre ment, hanem melyen alaja. Mi ertelme akkor hazudni es hulyenek nezni masokat?
Egyebkent szinte teljes mertekben egyetertek sziporka hosszabb hozzaszolasaval: szerintem is jobb, pontosabb volt Ward, es szarabb Kovalev, es nem a melyutesekn mult, ugyis Ward gyozott olna nagy esellyel. De azt az egyertelmu melyutest ne magyarazzuk mar ki, hogy nem az volt, amit barki - aki nem vak - lathat a ket szemevel lassitott felvetelen. Tevedett a biro, nem kellett volna leleptetni ott es akkor Kovat - de ugy sem hiszem, hogy sok lett volna hatra neki a meccsbol.

» bpjotruska   válasz erre
    2017-06-21 17:32:47

@sziporka: Tök ugyanaz a véleményünk, nagyjából én is ezeket írtam a meccsről szóló cikkek alá.

» balutnepper   válasz erre
    2017-06-21 17:00:11

@colos1: De a becsapódás helyét mutatják, és az a lényeg. Öv vagy épphogy az öve alattiak, nem okoznak különösebb fájdalmat. Egyik ütés sem volt olyan, hogy Kovaljov hétrét görnyedve a földön fetreng a fájdalomtól. Vágtak már tökön? Egy félig erős ütéstől az ember akár fél óráig is paffon lehet. Ismerős az a felfelé menő fájdalom, amit szinte már köldökben érzel? Most gondolj abba bele, ha egy André Ward szándékosan tiszta erőből odavág neked...

Szabálytalan volt Ward? Igen. Szándékosan? Szerintem nem. Kárt tett Kovaljovban? Nem. Egy intés mindenképp járt volna, de nem emiatt állt vesztésre Kova. Weeks ettől még szerintem sem végzett jó munkát.

» sziporka   válasz erre
    2017-06-21 16:04:00

@aton: ezek a képek semmit nem bizonyítanak, mert állóképek (tehát egy megállított felvétel). hogy mi volt előtte és utána az itt a lényeg, a folyamatos film.

» colos1   válasz erre
    2017-06-21 15:37:30

http://kepkezelo.com ...
Itt látszik, hogy ward övre üt és Kovaljov előregörnyedve reklamál a bírónak, majd lazán folytatja.

http://kepkezelo.com ...
Itt kettőt kap testre, egyik sem mély és Kovaljov begörnyed és a hasát fogja, nem a tökét.

http://kepkezelo.com ...
Ward befejező ütéséből, ami látszik, az övre ment.

http://kepkezelo.com ...
A nagy jobbos után Kovaljov befogja Ward kezét és feszíti.

    2017-06-21 14:23:50

@sziporka: "Ha lett volna ilyen Kovaljov percekig nem kel fel."

Egyértelmű. Tiszta tököstől a földön fetrengett volna. Az egyik esetnél, amikor mélyütést reklamált, a mérkőzésvezető mondta, hogy tovább, ő azonnal folytatta minden gond nélkül.

    2017-06-21 13:58:40

@sziporka: Ja, és még két dolog: Egyrészről én inkább leléptetést éreztem korainak (ettől függetlenül Kovát csak a csoda mentette volna meg a vereségtől, ha továbbmegy), én itt láttam inkább Weeks hibáját. Másrészt az a véleményem, hogy Duva csapatában óriási hibák vannak, és hatalmas a káosz. Én a meccs előtti nyilatkozataikat látva már mondtam, hogy túl soka a duma... a gyanúm beigazolódott.

» sziporka   válasz erre
    2017-06-21 12:01:45

Nem írtam véleményt mert eddig külföldön voltam, de élvezettel olvastam el az érkezett hozzászólásokat. Igazából már mindenki érzelemből beszél, ezért én megpróbálok a tényekre szorítkozni.

1. Kovaljov mindent megígért, hogy ízekre szedi Wardot, ehhez képest sokkal rosszabbul bokszolt, mint az első meccsen.

2. Ward viszont ott folytatta ahol abbahagyta, én amúgy kevesebb könyököst vagy fejelést láttam most nála, és a hátsó kezes, szinte előkészítés nélküli egyenesek rendkívül jól működtek, az oroszt sokszor megzavarta ezzel, és összességében is a hangsúlyosabb ütések az ameikainál voltak, szerintem vezetett, a meccs összképe alapján mindenképpen.

3. Voltak mélyütések Ward részéről.

4. Ezek nem voltak szándékosak, eleve testütésekre rendezkedett be, és a manapság az állukig húzzák a gatyát a bunyósok, úgyhogy ilyenek becsúsznak. Kovaljovnak sem látszik a köldöke a gatyában...

5. Egyszer sem volt olyan mélyütés, amikor konkrétan tökön b@$#ta az oroszt, csak simán öv alá mentek. Ha lett volna ilyen Kovaljov percekig nem kel fel.

6. A mérkőzés kimenetelét nem befolyásolták a mélyütések. Kovaljovot egy tiszta egyenesütés rendítette meg, ezen kívül teljesen el volt készülve az erejével, maximum két menete lett volna még.

7. Ettől még Ward bunyója elég randa, nézhetetlen, de az orosz képességeinek megmutatkoztak a határai. Meccsek óta nem azt látjuk tőle, amit elvártunk, mert nem az ő sítlusának megfelelő bunyósok ellen állt ki. Ez azt bizonyítja, hogy nem tud hatékonyan alkalmazkodni a különböző stílusokhoz, ezzel pedig máris fegyvert adott a jövőbeli ellenfeli kezébe. Ha nem lesz Stevenson meccs (de miért is lenne? a kanadainak inkább opció Ward), akkor szerintem az USA-ban nem eszik meg sok sót.

» sziporka   válasz erre
    2017-06-21 11:57:24

Stevenson még az, aki nem kéne Kovaljovnak, ebben az állapotában pláne, ő vagy 10-szer üt csak nagyobbat Wardnál, és még gyors is.

    2017-06-21 10:43:33

@Imi81: Sőt, még jobban kíváncsiak vagyunk rá mint warda.

» Csumirobi   válasz erre
    2017-06-21 08:44:41

Egyébként én sajnálom hogy most nincs itt Monroe:) Biztosan felejthetetlen prózákat írt volna Wardról:)

    2017-06-20 23:28:24

@northpaw: Jay Z-vel, mint ifjú apukával :). Ez lemaradt.

» kovban   válasz erre
    2017-06-20 23:11:43

@northpaw: Stevenson-Ward ? Na persze. Biztos Haymon most, hogy Beyoncè ikreket szült azonnal összehoz egy közös gálát :)

» kovban   válasz erre
    2017-06-20 23:10:26

@Kane: Nem tudom mennyire kapkodna érte a másik csatorna,szerintem bekerült a Povetkin "kalapba",ahonnan nagyon nehéz már a visszatérés,ezzel együtt az érdeklődés újbóli felkorbácsolása.

    2017-06-20 21:35:10

@Kane: "Szerintem edzot kene valtania"

Edzőt is akart váltani az odavágó után, de Duva nem engedte. Én azt mondom, hogy nem csak edzőt, promótert is kellene váltania ezek után. Talán akkor összejönne a Stevenson elleni meccs, de szerintem Stevenson inkább Warddal bokszolna most.

» northpaw   válasz erre
    2017-06-20 21:19:07

@cenzura: Nyugi, még nem néztem újra, de volt aki 5-2 Kovat latott( Weisfeld):)!

» kovban   válasz erre
    2017-06-20 21:14:28

Nem értem Kovalev nyilatkozatát miért nem rakjátok ki? Én meg szerintem más is arra is kíváncsi lenne nem csak Ward-ra.

    2017-06-20 20:43:22

@Istvan: Szerintem edzot kene valtania, zsinorban jonnek a szar teljesitmenyek nala. Kivancsi vagyok mire menne vele Lomachenko csapata. Ott biztosan kemenyen melozna, eleg komoly es egy nyelvu team, a sok kommunikacios problema az amcsikkal ki lenne iktatva. Usykkal a sok sparring is gondolom jot tenne neki, sokat fejlodhetne ott, ha van benne meg annyi motivacio hogy folytassa a bunyot es valtoztasson.

    2017-06-20 20:32:31

@spomb: Ha elengedi az HBO a kezet, es atmegy a Showtimera akkor pont hogy esely nyilik egy Stevenson vagy Beterbiev elleni meccsre, lehet bevallalna Haymon latva a gyenge teljesitmenyet Ward ellen most.

    2017-06-20 20:28:30

@Elephant: Az a baj hogy elfogytak a "bárkik" vagy ha tényleg bárkik és nem akárkik maradtak,ez meg a kutyát nem érdekli.
Innen szinte biztos hogy nem lesz vb még 1x,hacsak Ward le nem adja az öveket mert esetleg feljebb lép.
Annak idején nem állt ki Stevensonnal/vagy ő vele,tökmindegy/ ott kereshetett volna némi pénzt még,a Pascal2 pl már ezért volt mert nem volt kivel kiállnia,kapóra jött neki Ward,de több dobása nincs.
A HBO sanszosan elengedi a kezét,nincs már benne a súlycsoporthoz képest sem pénz,ami amúgy sem sok.

    2017-06-20 19:41:56

@Peacock: No problemo, azert fontos ez szerintem, mert ha valoban technikai hiba tortenik, akkor biztosan nem tudjak megvedeni a birot, NC, es akkor uj meccs vagy nem tudom. Igy viszont megvedik, es az van amit bpjotruska kollega mond, hogy ovvonal volt, ennyi.

» Istvan   válasz erre
    2017-06-20 19:28:11

@bpjotruska: Ahogy mondod, latashiba, biroi hiba, le volt fizetve, akarmi, de nem technikai hiba. A technikai hiba az lett volna, ha azt mondja ott a ringben Weeks, hogy melyutes, es lelepteti Kovat. En amugy annyiban revidialom a nezetem, hogy azt allitottam hogy "tokon verte" az nem volt, es ez igaz is, viszont szemeremdombon eltalalta, es az is kellemetlen lehet. Szerintem el kell fogadni azt, ami Kova fc posztjabol is kitunik, nem reklamalt melyutest, de a leleptetest korainak tartotta. Wardot is dicserte egyebirant. Szoval van remeny vele kapcsolatban, csak a hulye csapatat rugna ki.

» Istvan   válasz erre
    2017-06-20 19:23:20

@Istvan: Oké, sorry, akkor lehet tényleg félreértettem.

» Peacock   válasz erre
    2017-06-20 19:17:48

@Istvan: Nincs ami "kideruljon" hogy szabalytalan, van felvetel, es a vak is latja, hogy melyutes az utolso. De mar a Nevadai Szovetseg igazgatoja ki is jelentette, hogy megnezte a videokat, es nincs tiszta melyutes, ovvonalra ment, jol dontott a biro es hasonlo faszsagokat. Na mit szolsz, ezek utan mi lenne egy vizsgalat eredmenye?
Ami meg ezt illeti: "Tehat Weeks szabalytalannak itelte volna az utest, es megis lelepteti Kovat. De nem ez tortent, hanem szabalyosnak itelte az utes, es leleptette Kovat. Ami megfelel a szabalykonyvben foglaltaknak. Tehat technikai hiba nem tortent." Akkor milyen hiba tortent? Latashiba, masfel meterrol, idealis poziciobol? Vagy milyen hiba az, ha egy egyertelmu melyutes utan leleptetjuk TKO-val a szabalytalanul megutott bunyost?

» bpjotruska   válasz erre
    2017-06-20 19:16:17

@Peacock: Amugy felul is vizsgalhatnak, es ha kiderulne hogy szabalytalan volt, es NC, en egy szot sem szolnek. Mert akkor tuti lenne 3. meccs, es annak en orulnek, mar persze ha Kova, vagyis a gagyi csapata osszekapna magat.

» Istvan   válasz erre
    2017-06-20 19:08:41

@Peacock: Figyelj, nem ertetted a lenyeget. Arrol volt szo, hogy norhpaw kollega ugy allitotta be akaratlanul a dolgot, mintha technikai hiba tortent volna. Tehat Weeks szabalytalannak itelte volna az utest, es megis lelepteti Kovat. De nem ez tortent, hanem szabalyosnak itelte az utes, es leleptette Kovat. Ami megfelel a szabalykonyvben foglaltaknak. Tehat technikai hiba nem tortent. Amugy hogy mely volt-e, nem volt mely, mikor milyen meccseken mi tortent, es hogy ki vizelt vereset, ehhez kozvetlenul nem tartozik, en csak erre akartam felhivni northpaw figyelmet, es pontositott is a megallapitasan.

» Istvan   válasz erre
    2017-06-20 19:07:21

@Peacock: Ja, 6:21-től ezt nézze akinek van hozzá lélekjelenléte: https://www.youtube. ...

» Peacock   válasz erre
    2017-06-20 18:59:42

@Istvan: "Szabalytalan az az utes, amit a biro annak itel."
Ilyet én is tudok: középsuliban azt tanultuk matek órán, hogy az a normális, ami a tábla síkjára merőleges. Te nem vagy a tábla síkjára merőleges. Tehát nem vagy normális ;)

Komolyra fordítva: a sportszabály egy norma, ami a bírót is kötelezi. Ahogy a bokszoló, úgy a bíró is véthet a szabályok ellen - tudatosan is, meg persze akaratlanul is (tévedhet). Ezért még a döntését is felül lehet vizsgálni - ld. Rigo meccs (ott is szabályosnak ítélt egy ütést a bíró ami nem szabályos, meg is változtatták az eredményt; de ha nem változtatják meg, az attól még szabálytalan.) Vagy lásd ezt a videót 6:21-től. (Duran-Buchanan.) Hivatalosan Duran nyert TKO-val (ma is ez a végeredmény), mert szabályosnak ítélte (tévesen) a bíró a mélyütését a 13. menetben amivel vége lett a meccsnek.
A Sports Illustrated beszámolója a meccsről: "Duran a teste minden részét használta, még a könyökét is..."
A vezetőbíró, Johnny LoBianco nyilatkozata a meccs után: "Duran elhelyezett egy kemény ütést a gyomorra. Sportszerű ütés volt." (Kb. megegyezik Weeks nyilatkozatával aki a neki elküldött lassított felvétel megnézése után is azt nyilatkozta másnap a sportlapoknak, hogy gyomorütés volt, és nem mély... hát khm...)
Duran nyilatkozata: "Sok bokszoló megjátssza mintha mélyütést kapna, ő is így tett. Jogos volt a győzelmem." (Kb. mint Ward: Ilyen a boksz.)
Buchanan nyilatkozata (mintha csak Kova őt idézné): "ezen az estén nem kaptam meg a megfelelő védelmet a bírótól." "A bíró besegített a sarkomba, és egyszerűen TKO győzelmet hirdetett, amit nem is értettem."

A valóság: a ringorvos helyben megállapította hogy az utolsó, szabálytalan mélyütéstől a fém altestvédő beleállt Buchanan jobb heréjébe, ahol ettől szétcsattantak az erek és qvára vérzett. Buchanan még hosszú hetekig véreset vizelt (mikor egyáltalán tudott) a szétcsattant heréjével. Qva szabálytalan ütés volt, még ha feltehetően nem is szándékos. (Nos Wardé az volt, mert 2-3-at csinált egymás után összegörnyedt ellenfélre.)

A Sports Illustrated utólagos közlése: "Később a lassított felvételek mintha kezdték volna meggyőzni LoBianco bírót hogy Buchanant valóban öv alatt ütötték meg."
És ennyi - nyílt elismerése a hibának, a szabálytalanságnak nem volt. Ma is maradt TKO az eredmény. A mai technika korában sokkal jobb minőségű lassított felvétellel sem ismerte el Weeks hogy hibázott. Ez kicsit érthetetlen azért. (Nekem.)

» Peacock   válasz erre
    2017-06-20 18:59:05

@northpaw: Nem volt szimpatikus a szöveg Hopkinstól hogy ő meg Ward azé nem bokszolnak mert barátok.

» nagygeza   válasz erre
    2017-06-20 18:45:31

@cenzura: Akkor nezd meg 1080 HD ben, mert az elso harombol legalabb ketto Kovae volt. Az hogy szoros volt, az is kicsit csaloka, mert nalam 7 menet utan 4-3 volt Wardnak, de ez 3-1 Kova vezetesrol lett. Latszott mar azt hiszem az 5. menet utan, amikor Kovat mutattak a sarokban, hogy iszonyuan liheg, kivan.

» Istvan   válasz erre
    2017-06-20 18:44:59

Erdekes hogy sokan hogy szidjak Wardot, hogy milyen piszkosan bunyozott. Osszeszedjek nehany meccs kozbeni kommentet? Ilyenekre emlekszem hogy a biroi felfogas Kovanak kedvez, eddig nagyon jol vezeti (5. menetben voltunk), nem engedi Wardnak szettordelni a meccset, a biro 5-os, stb.

» Istvan   válasz erre
    2017-06-20 18:41:21

@La Cucaracha: ELmondom nagyon roviden neked. Azert zavar Kovanak a szineszkedese, es nem az allitolagos hanem a valodi, mert nem ezt mondta elotte. Hanem hogy hits like a girl, szet fogja verni, stb. Meg nem is ezt szokta meg az ember tole. Szineszkedni aljas dolog, mert ha utsz egy melyet, na bumm, becsuszik. De Kova erezte pontosan hogy hova megy az utes, es megis eljatszotta a nagyhalalt. Ez ugyanolyan mocskos bunyo mint Warde. Masreszt en egyaltalan nem mondtam hogy odalennek Ward boxaert, es hogy szepen boxol. Tobbszor mondtam, irtam, hogy meg is erdemelte hogy igy vegzodjon ez a meccs, es hogy vitatni lehessen. Bar azt nehez elvitatni hogy jobb volt, es megis kis elegtetel a sok trukkert, amire ra sem szorulna igazabol, hogy ne mondhassa hogy na meg tudtam oldani Kovaljevet siman.
A masik az hogy eleg sokat szidjak Wardot itt, minek meg egy ember? Tuloznak is persze, de mar volt O minden ezen az oldalon, teljesen felesleges meg egy rinyalo, aki Wardot szidja.

» Istvan   válasz erre
    2017-06-20 18:36:06

@northpaw: Technikai hibarol beszeltem. De mivel pontositottal, igy mar vilagos hogy hogy erted a biroi hibat. Azert nem mindegy.

» Istvan   válasz erre
    2017-06-20 18:29:56

@nagygeza: Hogy kerülte volna Hopkins Wardot? Hopkins több mint 10 éve bokszol félnehézben. Vagy 50 évesen kellett volna kiállnia vele, amikor Ward felment félnehézbe, esetleg azelőtt leaszalnia magát 168 fontra, mint Dawson tette?

» northpaw   válasz erre
    2017-06-20 18:18:58

@aton: Sajnálom hogy Ward nem fog tudni kiállni Hopkinsal, mert Hopkins kerülte Wardot, most meg már inaktív.

» nagygeza   válasz erre
    2017-06-20 18:09:02

Azért ha az embert szeméremdombon bokszolgatják az se túl kellemes... :) Továbbá ha ezen területen ütögetik az embert általában ösztönösen berántja magát görnyedt állapotba... A "ko" pillanatában valami ilYesmit láttam... Eleg komikus egy vegkifejlettt volt így már sokszor vegigneztem, Ward nagyon hesszelte a birót mizu. Dehát "ilyen a boksz" :)))

» PedroMagi   válasz erre
    2017-06-20 18:04:03

Azt azért nem mondanám, hogy Ward más ligában játszik mint az orosz, mert az első meccset (A világ szakmai többsége szerint) Akárhogy is de az orosz nyerte. Viszont mentálisan tényleg instabil lehet, ezt hogy elvették az öveit szerintem nem tudta feldolgozni. Mielőtt bejelentették a találkozót már adott elég érdekes interjúkat, szerintem fejben ő már az előző meccs eredményhirdetésénél elvesztette fejben ezt a találkozót. Ward pedig tanult belőle, úgy győzte le mint az öreg Hopkins az ellenfeleit. Szabálykönyv határait minimum súroló megmozdulások és a bunyó tördelése jellemzik a bunyóját, ugyan azért nem szimpatikus nekem mint anno Hop sem volt az. Van akinek bejön hogy valahogy mindig megoldja az ellenfeleit, de nekem és még sok embernek bántja a szemét ez a fajta ökölvívás, egyszerűen nem ezért nézem/nézzük ezt a sportágat. Nem azért a kedvenc bunyósom Lomachenko mert ukrán, vagy exszovjet, vagy anyámkínja, hanem mert anélkül iskoláz hogy egy percre is rossz látványt keltene a ringben amit csinál. Wardra már ez nem jellemző. Szerintem ő is túl van a fénykorán, a super-sixben ehhez képest élmény volt nézni amit csinált, a Frocli meccset kivéve.

    2017-06-20 17:12:28

kovban!
Én többnyire elfogadom amiket írsz szakmailag. De ezt , hogy láttad te szorosnak?
Legalább 720p felbontásban nézd meg ha eddig alatta nézted.
Hansúlyos találata szinte nem volt Kovalevnek , már a 4. menettől kondi probléma és rá sem ismertem egyik kedvenc bunyósomra. Olyan mintha nem készült volna fel rendesen.
Azok a dupla bal jabek amikkel remekül terelte Wardot az elsőn meg úgy mindenkit eddig a profi karrierjében eltűntek. Valami nem stimmelt itt a felkészüléssel.

» cenzura   válasz erre
    2017-06-20 16:43:36

@kovban: A testuteseik szintje kozott azert volna neha egy-egy arasznyi kulonbeg ;-)

» bpjotruska   válasz erre
    2017-06-20 16:36:06

Ez nekem is a kedvencem amikor valaki súlycsoportja legjobbjaként kikap a másik legjobbtól és temetik:)))))
Ez az Rtl Boxklub hagyatéka szerintem. Tehát az a jó akinek nincs veresége:)))))
Vagyis Sven Ottke a király:))))))
Tyson meg gyík:)))
Kovalev vonuljon vissza mi pedig nézzünk Sillah meccseket.Nagyon jó:))))

» cenzura   válasz erre
    2017-06-20 16:34:00

@aton: Sajnos kedves Sztregovics Úr Kova nem más szint, akkor lenne igazad, ha Ward iskolabokszal veri, de qvara nem ez történt. Az elsőt konkrétan bukta Ward, a második is szoros volt a 8.-ig. Te mégis milyen nagy szintkülönbségről beszélsz?

» kovban   válasz erre
    2017-06-20 16:31:21

Voltak olyan hozzászólások amik szerint Kovalevnek annyi, nincs tovább stb.
Szerintem ez elég nagy hülyeség, én úgy gondolom hogy ezek után is bárkit le fog tudni ütni aki hajlandó vele ütőtáv környékén "vívni".

» Elephant   válasz erre
    2017-06-20 16:27:06

Hát hallod!
Jó minőségben megnézve Kovalev rajongóként 1 azaz egy menetet adtam Kovának.
Ward símán verte , mindenben jobb volt. Ami meg már gyanús , hogy Kovalev nagyon sokszor tolakodásnál szinte hátrafele félkörben áll. Ward most vagy ennyit erősödött fél év alatt vagy Kovalev gyengült.
De szándékos mélyütés volt ez látszott. Felütést abból a szögből és ahogy Ward beleállt csak öv alá lehet ütni.
De nem értem Wardot mi szüksége volt erre?
Símán övé volt a meccs. Szerintem KO-ra ment.
Már korábban megcsinálta ugyanezt , hogy öv alá ütött és próbált finist indítani a még csak összegörnyedésen gondolkodó oroszon.
Ward brilliáns bunyós de aljas és sunyi. Az , hogy ilyeneket megtesz érthetetlen. Valami nem stimmel nála fejben.

» cenzura   válasz erre
    2017-06-20 16:16:51

Srácok, komolyan mondom amit műveltek, az valami botrányos előadása annak, hogy miért lépnek le innen ilyen sokan, még a régi troll királyok is, sztrego, Monroe Hutchen,stb!

Hát könyörgöm hol vannak egy férfi tökei????? Egy pill, nézem, ja igen megvan!!!! Ward lement Jean-Claude Van Dammeba és úgy verte tökön kovát, mint a Van Damme,a Bloodsportban???

» feher tamas   válasz erre
    2017-06-20 15:51:32

@Tom Cormie: A meccs után Kokó le is nyilatkozta, hogy hibázott a bíró. Itt még egyenlőre semmilyen hivatalos személy nem ismert el semmit (nem is fognak szerintem).

» La Cucaracha   válasz erre
    2017-06-20 15:47:44

@Tom Cormie: Attól még ez a szabály, akkor is, ha a bírók ezt néha nem tartják be, tehát szabályellenesen ítélnek, én erről beszéltem.

» northpaw   válasz erre
    2017-06-20 15:40:02

@northpaw: "Még egyszer: szabálytalan ütés után közvetlenül nem érhet véget a meccs TKO-val, ez a szabály."

Még egyszer: Nagy János vs Julio Pablo Chacon. Egyértelműen szabálytalan, konkrétan herére mért ütés (legalább a 4. a meccsen) után leléptetés helyett TKO.

» Tom Cormie   válasz erre
    2017-06-20 15:37:20

@Istvan: Számomra rejtély, hogy Kova állítólagos színészkedése miért zavar ennyire, Ward szabálytalankodásai (pl. a mélyütések) meg miért nem ...

» La Cucaracha   válasz erre
    2017-06-20 15:23:31

@Raven: Mert Isten nem?????
Hopkins amit letett a tisztességes bunyó asztalára nem sok. Tőle nem igazán lenne értelme tanulni vagy megfogadni a tanácsait ha vki bunyózni akarna.

» Csumirobi   válasz erre
    2017-06-20 15:18:28

@Istvan: Jó, akkor pontosítok. Közvetlenül szabálytalan ütés után nem érhet véget a meccs TKO-val, már akkor, ha a bírók betartanák a szabályokat. De mivel nem tartják be bizonyos okból kifolyólag (nem mondom, hogy szándékosan csinálják ezt, lehet azért, mert vakok), ezért technikailag véget érhet így is, de ez nem helyes.

"Weeks szabalyosnak itelte, tehat nem tortent hiba."

Most komoly? Nem történt hiba, amikor nem a szabálykönyvnek megfelelő ítéletet hozott? Nem mondom, hogy szándékosan hibázott Weeks, mielőtt... Hibázni lehet gondatlanul is.

» northpaw   válasz erre
    2017-06-20 15:15:47

@madA: Nehez lenne azt mondani a lassitasok alapjan, hogy Kova nem szineszkedett. Azt hiszem a hetedikben pont amikor megallt Ward is, es Kova jatszotta a nagyhalalt, latni hogy pontosan "k" beture ment az utes. Mit lehetne ezek utan mondani? Nekem semmi bajom Kovaval, mert biztos vagyok benne hogy nem O talalta ki ezt a dolgot, hanem a csapata, akik igy gondoltak keszulni errea tipusu harcmodorra amit Ward kepvisel. Magatol nem szineszkedett volna, ez 100%. Persze mar latom hogy az lesz hogy azt irtam hogy vegig szineszkedett, de nem, viszont bizonyos esetekben a lassitas arulkodo.

» Istvan   válasz erre
    2017-06-20 15:12:17

@Istvan: Aha, szoval ha vkit nem embrio pozban gornyedve visznek le hordagyon a ringbol, akkor annak fajdalma nem is lehet, ha latszolag megis ugy tunik, akkor viszont szimulal. Ertem. Meg vmi esetleg ?

    2017-06-20 15:05:59

@northpaw: Hat, azert az igazsag az, hogy a koteleknek tamaszkodott, es meg is volt fogva, de azert nem hinnem hogy nem tudott volna megallni a laban. Nehez ezt megitelni. Szerintem ugy istenigazabol nem ezen mulott, es a kesobbiekben tenyleg nagy veres vart volna ra. Ot perc alatt sem tudta volna kipihenni magat, es addig ugye Ward is pihen.

» Istvan   válasz erre
    2017-06-20 15:05:17

@Csumirobi: Hopkins legalább tett le valamit az asztalra!

    2017-06-20 15:03:22

@madA: Nem lett merevre utve, de meg volt fogva nagyon. Mellesleg jo is hogy mondtad, mert pont nem is ugy pattant fel mint akit haromszot "tokonvertek". Ongol.

» Istvan   válasz erre
    2017-06-20 15:01:53

@northpaw: Szabalytalan az az utes, amit a biro annak itel. Tehat mondhatod azt, hogy a biro hibazott. De azt nem mondhatod hogy: "szabálytalan ütés után közvetlenül nem érhet véget a meccs TKO-val, ez a szabály", mert az utes addig nem szabalytalan amig a biro (esetleg a felettes szerv) annak nem iteli. Tehat most te azt a szinezetet adod a dolognak, hogy technikai hiba tortent, mivel a biro tudta hogy szabalytalan, megios TKO lett. Holott ez nem igaz, Weeks szabalyosnak itelte, tehat nem tortent hiba. Megegyszer mondom, ez fuggetlen attol hogy melyutes volt vagy sem. Erre probaltam felhivni a figyelmedet.

» Istvan   válasz erre
    2017-06-20 15:00:54

@Istvan: Ertem. Es ha vkit egy ilyen jobbos utan haromszor tokon vernek, annak viszont nincs semmi jelentosege, nem
azon mulott, meg "nem volt veszes", meg szimulalt, szineszkedett, meg ugyis nyert volna Ward. Szenzacios 😂👍
Erdemes azt is megnezned, h amint a biro leallitotta a meccset mennyi ido alatt pattant fel Kova es mi volt a reakcioja. Pont ugy reagalt valoban, mint aki merevre van utve..

    2017-06-20 14:56:57

@Istvan: De értem, hogy Weeks nem ítélte szabálytalannak. Tehát rossz ítéletet hozott. Te mit nem értesz?

"Nem itelhetett leutest, mert akkor szamolni kell es nincs allo szamolas."

Nem standing eight countot kellett volna ítélnie (azt akkor lehet, ha nincs leütés), hanem leütést. Ezt másolom a szabálykönyvből:

"An official knockdown is ruled in boxing when a fighter is punched and:

c) when a fighter is hanging on, through or over the ropes and cannot protect himself and, for whatever reason, is lodged on a position where he can't fall"

» northpaw   válasz erre
    2017-06-20 14:55:23

@northpaw: Az meg hogy en mit szeretek, meg mit nem, nem tartozik ide.

» Istvan   válasz erre
    2017-06-20 14:48:49

@northpaw: Nem itelhetett leutest, mert akkor szamolni kell es nincs allo szamolas. Tehat vagy lelepteti Kovat, vagy szabalytalannak iteli Ward uteset, es megkapja az ot percet KOva. Ugy latta szabalyos, leleptette Kovat. Ennyi a sztori.

» Istvan   válasz erre
    2017-06-20 14:47:46

@northpaw: Nem erted hogy Weeks nem itelte szabalytalannak? Mit ezen a nehez felfogni? Weeks szerint szabalyos utes volt, beszuntette a meccset mert enm akarta hogy Kova megkapja azt, amivel Wardot fenyegette.

» Istvan   válasz erre
    2017-06-20 14:45:51

@madA: Meg volt fogva egy jobbostol, beszedett utana jopar utest, a kotelekre tamaszkodott es elorehajolt. Mellesleg a kondi KO szelen volt, erre az allapotara gondolok. Ezt latta Weeks amikor leallitotta. Meg kene nezni a 8. menetet joarszor ahogy en is tettem. Kiutes szelen volt Kova, ez egyertelmu.

» Istvan   válasz erre
    2017-06-20 14:43:22

@Istvan: Még egyszer: szabálytalan ütés után közvetlenül nem érhet véget a meccs TKO-val, ez a szabály. Abban, hogy Kovalev ilyen állapotban volt, a mélyütésnek is szerepe volt, persze mondhatod, hogy kapott előtte egy jobbost fejre, ami megtáncoltatta, de Weeks nem közvetlenül azután szüntette be a meccset, hanem a mélyütés után, tehát rossz döntést hozott, pont. A helyes döntés az lett volna, ha Kovalev kap 5 percet, hogy helyre hozza magát, de még az is belefért volna, ha Weeks leütésnek ítéli, mert ekkor már Kovalev eléggé tehetetlenül támaszkodott a kötelekre. De nem, Weeks beszüntette a meccset, ami a magyar vagy külföldi boksznézők többsége szerint egyaránt rossz döntés volt, de te szeretsz a széllel szemben pisálni ugyebár. Amúgy meg gigalol, pont nekem mondod azt a twitter accountot, amikor legalább két embernek írtam már itt eddig, hogy az kamu, valami jobbat találj ki talán.

» northpaw   válasz erre
    2017-06-20 14:41:14

@Istvan: Milyen allapotara gondolsz ?

    2017-06-20 14:38:41

@Sarkozi Robert: Legyszives, ird mar be ide a power utesek aranyat. Kosz :)

» Istvan   válasz erre
    2017-06-20 14:38:00

@felix trinidad: "Ward győzött kész, fogadjátok el ruszki imádok,vedelheti tovább a vodkát, vagy menjen fel lebedev ellen, az király mecs lenne."

Ward győzött kész, fogadjátok el amcsi imádók, mehet tovább bandázni meg kábszizni, vagy menjen fel Cunningham ellen, az király meccs lenne.

Na, akkor mára ennyit az általánosításról...

» ogreface   válasz erre
    2017-06-20 14:34:53

@aton: Ezzel a gondolkodással kíváncsi lennék hogy Marciano mit hozott volna ki ha a pályafutása zenitjén találkozik egy tökverős balfasszal.

» Csumirobi   válasz erre
    2017-06-20 14:31:35

@TSZYU: Isten megérdemli hogy nagybetűvel kezd a nevét írni, Hopkins nem:D Amúgy ha megfigyeled a tag nem használja a kis és nagybetűket. Mondjuk Hopkins nem is érdemli meg:D

» Csumirobi   válasz erre
    2017-06-20 14:22:15

Kovaljov így is többet hozott ki a pályafutásából, mint amire a képessége elég lett volna. ward már nagyon más szint, ezt el kell fogadni, nem a magyarázkodást választani.

    2017-06-20 14:21:56

@Istvan: Kova allapot miatt termesztesen

» Istvan   válasz erre
    2017-06-20 14:10:22

@feher tamas: Maximum az szakmai reszt iranyitja az edzoje.

» Istvan   válasz erre
    2017-06-20 14:09:02

Kova érdemi pályafutásának befellegzett, sajnos ennyi volt benne, max otthon csinálnak neki pár meccset, és ezzel vége!

Nagyon remélem, hogy Lomachenko, és csapata NEM fogja ugyanezt megkajálni, és szépen elfelejtik, a Terence Crawford ellen meccset, ha lehet ilyet mondani, akkor Crawford a kisebbik S.O.G Ward! Loma nagyon tehetséges srác, de még nincs kész ilyen ellenfél ellen!

Ott van Golovkin, róla lehetne példát venni, nem mozdul sehová, mindig hozzá kell alkalmazkodni, és szépen halad előre, bár szerintem ott az edzője írányit mindent.

» feher tamas   válasz erre
    2017-06-20 14:05:43

@northpaw: Ezt rosszul latod. Nem tartotta Weeks szabalytalan utesnek, hanem Kova allapota miatt szuntette be a meccset. Kerlek mielott jossz a twitteres hulyeseggel, az fake account. Tehat nem Weeks accountja, nem O csinalta, nem O irogat oda. Tehat megegyszer, Weeks beszuntette a meccset, es enm azert mert Ward melyet utott vagy nem, hanem az allapota miatt.

» Istvan   válasz erre
    2017-06-20 14:01:23

Kova a Compubox szerint is tobbet talalt egyebkent nem is kevessel a 8.ik menetig(83/60), en is ugy lattam hogy vezetett szoval nem ertem mi alapjan jelentik ki eggyesek hogy Ward amugy is jobb volt. A melyutesek dontottek el a meccset, ez nem boksz volt amit Ward csinat...

http://www.boxingsce ...

» Sarkozi Robert   válasz erre
    2017-06-20 13:52:06

Ward győzött kész, fogadjátok el ruszki imádok,vedelheti tovább a vodkát, vagy menjen fel lebedev ellen, az király mecs lenne.

» felix trinidad   válasz erre
    2017-06-20 13:45:41

@aton: Megnéznék egy ilyen videót mondjuk De La Hoyáról, Joe Louisról, Alexis Arguellóról, Ricardo Lopezről vagy akár Floyd Pattersonról is. Be tudnád ezeket linkelni? Ha jól sejtem, nem, mert róluk nem készült ilyen videó, tekintve hogy nem voltak annyira durván szabálytalanok, mint Ward, aki a jelenlegi legaljasabb bokszoló kb. Amúgy amit a kolléga linkelt, az csak 7 perces volt, itt egy majd fél órás videó Ward alantas módszereiről:

https://www.youtube. ...

» northpaw   válasz erre
    2017-06-20 13:40:00

@Totti: Ilyen videot bárkiről össze lehet hozni, akinek van 30 meccse.

    2017-06-20 13:20:22

@La Cucaracha: Nem jó, de nem is akkor gond, mint amit csináltok ebből, hogy megkérdőjelezitek Ward győzelmét. Ward nem a két mélyütés maitt nyert.

    2017-06-20 13:18:34

https://www.youtube. ...

    2017-06-20 13:18:18

@aton: https://www.yo utube.com/watch?v=i1 SVvyx8sR0&t=64s

Erre a videoról írt már le a véleményed kérlek!

    2017-06-20 13:17:58

@northpaw: Egyébként egy páran leírták, hogy Kova miért nem tiltakozott. Na most, ezt nyilván nem tudhatjuk, de gondolom rájött, hogy széllel szemben fölösleges hugyozni. Egy ilyen közegben, ahol a pontozók meg a ringbírók is ellene vannak, nem csoda, hogy fejben feladta.

» La Cucaracha   válasz erre
    2017-06-20 13:17:14

@La Cucaracha: Nem csak az a lényeg itt, hogy egy két mélyütés becsúszott, hanem, hogy mikor. Közvetlenül azelőtt történt egy, hogy Weeks beszüntette a meccset. Márpedig szabálytalan ütés következménye nem lehet az, hogy szabálytalankodó TKO/KO győzelmet arat a szabályok szerint. Ennyi itt a lényeg.

» northpaw   válasz erre
    2017-06-20 13:09:58

@aton: " Egy-két mélyütés becsúszott"
Na itt el is hangzott a lényeg tőled. Szerinted ez így jó? Hogy becsúszott 1-2 mélyütés (volt az 3-4 is egyébként), és ezt büntetlenül megtehette Ward?

» La Cucaracha   válasz erre
    2017-06-20 13:06:30

@Totti: Szerintem ha Ward nem "csal", akkor alapból nem kerül olyan állapotba Kova a meccs végére, mint amit láthattunk. Azért mentálisan eléggé megterhelő lehet, amikor az ellenfélnek a bíró elnéz mindent, és szabálytalankodik, és ezzel ráadásul sérülést okoz. Volt már hasonlóban részem, pl. focizás közben. Alapból elmegy az ember kedve az egésztől...Nyilván nem ugyan az egy gyerek focibajnokság, meg egy felnőtt profi boxmeccs, de nem lehetett könnyű Kovának. És mindezt úgy írom, hogy egyáltalán nem vagyok Kova szurkoló, nem is nagyon tetszik a stílusa.

» La Cucaracha   válasz erre
    2017-06-20 13:03:24

@Totti: Magyarázkodás szaga van ennek az egésznek. A mélyütések túl vannak lihegve, méghozzá egy ok miatt, hogy így lehessen elvitatni a győzelmet, hamár a kedvencetek nem tudta megszerezni. Egy-két mélyütés becsúszott, de a többi, amit annak hisztek, az mind övre ment. Nem kell bedőlni Kovaljovnak, a bíró sem dőlt be, tiszta testütések fogták meg, majd reklamált, ez nem újdonság, más is megtette már a boksz történelmében. A legtöbb bokszoló eljátssza ezt, hátha kap egy kis szünetet. Kovaljov színészkedett, mert megérezte a testütéseket.

    2017-06-20 12:59:50

@aton: Igen. Ezt vállalom. Így gondoltam. Valahol csalódás volt nekem Kovalev teljesítménye, de még egyszer elmondom, és most már utoljára.

Ha Ward tisztán, piszkos bunyó nélkül megveri az oroszt, semmi gond. Kicsit duzzogok azt kész. De nem tudom elviselni, amikor valaki ennyire undorító és aljas módszerekhez nyúl.

Az, hogy Kovalev a szintje alatt bokszolt, az nem mentesíti Ward-ot. Ez nem magyarázat.

"Úgy is nyert volna Ward"

Kimegyek az utcára azt fejbe lövők valakit, majd azt mondom, egyszer úgy is meghalt volna, mit problémáztok?

Mi elbeszélünk egymás mellett. Ti hajtogattok olyan dolgokat, amivel senki nem vitatkozik, viszont olyanokról nem beszéltek, ami nekem a problémám, és mentegetitek Ward-ot olyan magyarázatokkal, ami egyszerűen szürreális.

Ward nem az ökölvívás szabályain belül bokszol, és ezt senki nem mondja meg neki.
Már mint többen megmondták neki twitteren, csak ezt jobb lenne mondjuk valami hivatalos formában is.

Amerikai bokszgálák nagyon mélyre süllyedtek. A bírókról és a pontozókról nem is beszélve. Következetlenek. Vakok. Inkompetensek. Mára már nem csak egy fontos pillére a profiboksznak a pénz, hanem az egyetlen oszlopa. Erre épül az egész, gerendáktól a legkisebb lécekig. Nincs más, ami számítana. Semmibe veszik a sportot, hátat fordítanak neki, majd amikor már az ember azt hinné, hogy na egy kicsit visszafordulnak, köpnek egy jókorát, amivel még mélyebbre lökik ezt a mára már amúgy sem túl nagy népszerűségnek örvendő, egykoron az egyik legkedveltebb sportot. Ti meg asszisztáltok ehhez.

Egyébként lehet, hogy nem is csak a sport változott, hanem az emberek is? És itt most nem az üzletemberekre gondolok, hanem a szurkolókra.

    2017-06-20 12:29:47

@dondannyboy: Nagyon szívesen kiviszlek bármelyik orosz város gettójába amit ismerek. te biztosan többet tanulnál ott, mint Kovaljov...

    2017-06-20 12:01:48

Vettem a fáradtságot és összeszedtem a Kova szurkolók meccs előtti -szigorúan szakmai- esélylatolgatásait.

Valero: "Sokkal magabiztosabbnak és határozottabnak láttam Kovalevet, a nyilatkozatok során is! Szemmel láthatóan tudja hogy itt senki más nem nyerhet csak ő!"

Joe Calzaghe5: "Szerintem Kovalev kivégzi, lebontja mint Pascalt aztán kiüti a 10.menet környékén."

Tom1: "Most nem láttam semmi zavart Kovalevnél. Ha így lesz, akkor nagy verést kap Ward."

Jan: "A mérlegelés és utána az interjúk alapján Kovalev sokkal felszabadultabbnak magabiztosabbnak tűnik, Ward viszont mintha nem lenne "elemében" vagy csak be van kicsit rezelve? Tudja Kova, hogy Ward nem tud kárt tenni benne el is mondta, hogy "hit like a bitch"

Kane: "Kovalev sokkal agresszívabb lesz, 4-5 menetig kiegyenlített meccset várok, amin Wardnak lesznek sokkal szebb megmozdulásai is mint az első meccsen, utána az orosz belehiggad a meccsbe és folyamatosan tapadva az amcsira felőrli őt."
"Ward a mérlegelésen nagyon bizonytalannak és izgatottnak tűnt, és ezt nem azért mondom mert Kovalev szurkoló vagyok" (persze, hogy nem:))

Totti: "Kovalev pedig azért nem egy képzetlen bunyós, szóval ha agresszív is lesz, én nem tartok attól, hogy véletlen padlót fogna. Ahhoz szerintem nagyon kevés Ward."

traveler: "Ha Kova ugy megy ki Ward ellen mint a masodik Pascal elleni meccsen akkor ki fogja csapni a ringbol."

    2017-06-20 11:59:33

@La Cucaracha: Kovalev volt eddig Ward legjobb ellenfele karrierje során. Anton (Sztrego) szerint Kovalev csak egy középszerű bokszoló ütőerővel... Most akkor Ward sem vert meg klasszist ezek szerint? Akkor nehezen érthető, hogy miért taksálják őt ilyen sokra egyesek, hogy P4P #1 meg ilyenek...

» northpaw   válasz erre
    2017-06-20 11:54:55

@aton: Ha Kovalev középszerű BOXOLÓ, akkor Ward mi? Csak mert az első meccsüket a szakma szerint Kova nyerte, ez a második meccs meg kb. egál volt, amíg át nem mentek egy másik szabályrendszerbe.

» La Cucaracha   válasz erre
    2017-06-20 11:43:33

@aton: Crawford sem vert meg klasszist a nála sokkal kisebb Gamboát kivéve, akkor őt miért taksálják ilyen sokra? Roman Gonzalez sem vert meg klasszist, akkor őt miért taksálják ilyen sokra? Talán azért, mert nem csak az ellenféllistát szokás nézni, hanem a meccseket elsősorban.

» northpaw   válasz erre
    2017-06-20 11:42:50

@Istvan: Igen én is úgy gondolom, hogy Kovaljov elhitte magáról, hogy verhetetlen és valóban anynira jó, mint azt a szurkolói gondolják. KOKO-szindróma.
Az első csúcson lévő világklasszis ellenfele, rögtön rámutatott a hiányosságaira és megmutatta, hogy valójában Kovaljov nem több, mint egy középszerű bunyós kivételesen nagy ütőerővel.
Ward előtt nem vert meg klasszist az 50 éves Hopkinst kivéve, ezért sem értettem soha, hogy miért taksálják olyan sokra.

    2017-06-20 11:18:26

Ilyen bíráskodás mellett McGregor esélyei ugrásszerűen megnőnének Floyd ellen.
Egy kis herevere, fojtás belefér, utána eltöri a kezét, majd nyilatkozik: Bocs, ez a boksz! Vagy nem ez?

» pepegross   válasz erre
    2017-06-20 10:54:38

@Csumirobi: Ha írod Hopkins nevét, akkor azt mindíg nagybetűvel kezdd! Köszönöm!

    2017-06-20 10:39:44

@Peacock: Azért szadista mert a haláleset után oké, nem vonul vissza, de még csak nem is vett vissza az arcából. "Wardot agyonverem". Persze védhetitek.

    2017-06-20 10:33:17

@Peacock: Csodálom a türelmedet! :)

    2017-06-20 10:24:55

"ilyen a box" ezek szerint a box az a hereverésről szól? :D

ehhez a fickóz hopkins mégcsak ipari tanuló sem lehetne, amilyen mocskosan bunyózott. persze ehhez kellett a bíró segítésge is (de hát amerikában amerikai ellen egy orosz kiütéssel is csak ikszelhet).

» Csumirobi   válasz erre
    2017-06-20 10:16:00

@TSZYU: Ha írod Isten nevét, akkor azt mindíg nagybetűvel kezdd! Köszönöm!

» Csumirobi   válasz erre
    2017-06-20 10:13:28

@TSZYU: Szerintem az verte ki sokaknál a biztosítékot, hogy Te nem azt mondtad, hogy ez megviselhet valakit és akár visszavonulásra is késztethet, hanem számon kérted Kovát, valamint konkrétan "szadistának" és "lelkiismeret" nélkülinek nevezted. Ez azért jelentős különbség.
Azzal a véleményeddel speciel semmi baj, hogy szerinted "gyilkos ütőerő nélkül egy jó erős középszint" Kovalev. Én ezzel speciel nem értek egyet de benne van hogy valaki így látja. Meg azon is lehet filózni mennyire visel meg egy embert ha valaki meghal a legális ütéseitől egy legális sporteseményen, meg az is oké hogy szerinted ez feldolgozhatatlan vagy azt mondod Te tuti visszavonulnál ezután. De ehelyett pont Te mentél el egy extrém végletbe ennek kapcsán, amiben súlyosan minősítetted Kovalevet.

» Peacock   válasz erre
    2017-06-20 10:13:15

Ha jobban belegondolok, de ez már tényleg nem semmi basszus, hogy Monroe Hutchennek, mondhatni majdnem mindben igaza lett! Kova hatalmas csalódás volt, Ward úgy forgatta a ringben mint valami rongybabát, ezt sem értem, kova nem volt erősebb, hát ezt, hogy lehet??? És az is kiderült, hogy kova nem Gatti, Corrales féle harcos, akik nem ismerik a feladás fogalmát, sajnos ezek már tények! Szerencsétlen Monroe annyi savat kapott mindig Ward miatt, erre tessék, neki lett igaza.

» feher tamas   válasz erre
    2017-06-20 10:11:55

A Calzaghe-Salem meccs előtt a Sport1 stúdióban amikor beszélgettek, akkor találkoztam először hasonló témával, és a gondolattal, hogy van bunyós aki egy olyan eset után köszöni szépen és abbahagyja a bunyót. (Salemnak is volt olyan meccse mint Kovalevnek) Lehet ezzel nem egyet érteni, de nagy mellénnyel leidiótázni valakit ezért, kicsit túlzás, istennek érzitek magatokat?

    2017-06-20 09:59:59

Előbbi nem neked szólt @TSZYU, bár te is elég kretén vagy. :)

» batka1   válasz erre
    2017-06-20 09:58:47

@TSZYU: A tarkósokat azért kaptad, mert folyamatosan fejjel előre másztál, könyököltél, csimpaszkodtál te kretén! Több kellett volna Kovától a piszkosból ez tény. Nem volt elég tökös.

» batka1   válasz erre
    2017-06-20 09:57:29

@Istvan: Igy van! Azert Ward mogott nem egy noies management es tamogatas all. Amerikaban, amerikai birokkal bevallalni egy ilyen meccset mar vastagon naivitas es ostobasag kategoria. Egy Pascal "izombol" meg megoldhato volt, de Wardek mar kegyetlenul fifikasak es nem bizzak veletlenre a dolgokat.

» traveler   válasz erre
    2017-06-20 08:57:18

@traveler: Szerintem a hype volt a problema korulotte. Elhitte magarol o is szerintem, hogy mentalisan megtorhetetlen, fizikailag felorolhetetlen stb. Amit a szurkoloi is hittek, azert van ez a nagy rinyalas itt is. Oroszkent nem volt hozzszokva ehhez. A legnagyobb baj hogy a csapata is elhitte. En meg mindig azt mondom, csapatot kirugni, fel ev felkeszules, es vilagbajnok lehetne, akar meg Ward ellen is. Kivancsi volnek hogy mit szolna akkor ez a sok hiteltelen alszurkolo, aki evekig itt ugrabugralt hogy Kova a kiraly, aztan az elso meccs utan meg hoborgott, most meg elfordult. Ilyen szurkolokra semmi szuksege szerintem Kovanak se, de GGG-nek es Lomanak is addig fognak szurkolni mig meg nem veri oket valaki. Divatszurkolonak nevezik az ilyeneket.

» Istvan   válasz erre
    2017-06-20 08:40:32

"Ilyen a boksz!" Szerintem nagyon nem.
Ez a mérkőzés többet ártott a sportágnak, mint amennyit használt. Ward 10-ből tízszer verné az oroszt, ez a véleményem. Ezzel az undorító stílussal nem lehet mit kezdeni, még Kova sem tudott, pedig én őt tartom a legjobb BOKSZOLÓNAK a súlycsoportban. Ward-ra ezt a jelzőt nem használnám, hogy bokszoló, mert ez az okádék, amit ő művel a ringben, az minden, csak nem boksz.
És én nem hinném, hogy egy ökölvívó gyilkolni megy a ringbe, ez már Rocky 4 kategória, az pedig film, nem a valóság. Ezt támasztja alá a Chilemba-elleni mérkőzés utáni cselekedete az orosznak, amikor a bevételt felajánlotta Simakov családjának.
Hibázott Kova? Hibázott.
Volt trash talk a részéről? Volt. El kellett adni egy eladhatatlan meccset, mert Oakland-en kívül senkit nem érdekel az amerikai.
Kopott az orosz, kiütköztek a hibái? Mindkettő igaz.
Ettől függetlenül, még ha a nyilatkozatai nem is szimpatikusak mindig, százszor inkább nézem őt bárki ellen, mint Isten Fiát, azt ennyi...

» bandi1115   válasz erre
    2017-06-20 08:36:05

@Istvan: A vegen meg Te is megkedveled Kovat

» traveler   válasz erre
    2017-06-20 08:21:44

Kova:" I admit, that Ward was better in rematch. I give him credit he did his homework with "A" and showed his professionalism and discipline. But he didn't put an end to our clash. I fought with two people in..."
Igy nyilatkozik egy igazi bajnok. Biztos vagyok benne, hogy meg vilagbjnok lesz.
Birom azokat, akik egy ilyen produkcio utan elfordulnak a kedvencuktol. Nem is neveznem szurkolonak oket, ez ugyanis jellemhiba.

» Istvan   válasz erre
    2017-06-20 08:01:47

A rokonszenv és az ellenszenv micsoda mértékben meg tudja változtatni az értékítéletet. Emlékszek, anno amikor Nagy Jani verte szét módszeresen Chacon tökeit, nagyon kevesen reklamáltak a TKO miatt, sőt a többség az argentint szidta, mert színészkedett. Igaz ott a bíró a TKO-ig jobban képben volt, mert kétszer figyelmeztette Janit, majd pontot is vonatott le Tőle, végül adott Chaconnak 5 perc pihenőt az utolsó tökön verés után.

» Tom Cormie   válasz erre
    2017-06-20 07:45:01

@Sarkozi Robert: Tökéletesen írtál le mindent!!!

    2017-06-20 06:43:30

@TSZYU: Kovalev egy szadistának, Malinggani pedig egy viszonylag humánus embernek mondható az ütőerejük és a te véleményed alapján?

    2017-06-20 04:33:59

@TSZYU: "Aki miatt egy ember meghal a szorítóban, ha egy kicsit is lelkiismeretes, azonnal abbahagyja a bunyót."

Akkor ezek szerint Sugar Ray Robinson is egy szenny alak mert nem hagyta abba a bokszot mar a palyafutasa elejen. A bokszban mindenki ugy lep ringbe hogy tisztaban van a veszelyheivel. Ez amit mondasz akkor lenne igaz hogy ezek az emberek direkt ugy utottek volna meg a masikat hogy az meghalljon. Ezt se nem tanitjak, se nem gyakoroljak a bokszban. Azt viszont tudjak hogy a sorozatos melyutesek es fejelesek komoly szovodmenyeket okozhatnak, csak erre viszont Ward szarik magasrol. Innentol kar azon vitatkozni melyikuk a szenny ember. Ezen a kijelentesed alapjan en nem is csodalkozom a meccsrol kialakitott allaspontoddal kapcsolatban. Igy gondolkodik az akinek Ward produkcioja bejon...

» Sarkozi Robert   válasz erre
    2017-06-20 02:30:09

@TSZYU: Atya ég, hogy lehet ekkora ostobaságot mondani, hol élsz te? Persze, hagyja abba és menjen, minek is? Egész életét ebbe tette bele, eredményes volt, neki ez szakmája, hivatása és minden, ami a lehetőségeit a jelenére és jövőjére nézve meghatározta.
Nézd, szomorú dolog a halál, de Kova egyáltalán nem felelős Simakov haláláért. Orvosi alkalmasságin megfelelt? Igen. Vagy fél erővel kellene bokszolni, vagy mégis miben felelős egy sportoló? Sajnos, valaki sérülékenyebb és hamarabb elpattan egy ér az agyában és csá. Szerintem itt sokunk látta a meccset és Briggs is kapott annyit, úgy Vityától, mint Simakov és mégsem halt bele. Ez a bűnbak keresés, ami gyomorforgató, feltételezem, hogy a pályán szívrohamot kapó focistáknál is az edző a gyilkos. Képmutató és szánalmas.

    2017-06-20 01:40:31

@TSZYU: Kovalev lekkiismeretéről annyir hogy a Chilemba meccset Simakov emlékére rendezték Oroszországban és Kovalev az összes bevételét a meccsből Simakov családjának utalta.

    2017-06-20 00:38:34

@Chico: Csalás, ennyi.

Meg vagyok lepődve, hogy az oldal nem foglalkozik sokkal jobban önmagában ezzel, mert ez egyszerűen egészen elképesztő, hogy ilyen szintű meccsen a 21. században ezt meg lehet csinálni következmények nélkül.

» Jersey Joe   válasz erre
    2017-06-20 00:35:01

@TSZYU: "Aki miatt egy ember meghal a szorítóban, ha egy kicsit is lelkiismeretes, azonnal abbahagyja a bunyót."

ennel keves nagyobb ostobasagot olvastam mostanaban itt, pedig eleg sokat olvastam, de ez mindent visz

» fixpont   válasz erre
    2017-06-20 00:10:03

méltatlankodnék én is ha egy ilyen vereséget bárki más szenvedett volna el. de Kovát egyáltalán nem tudom sajnálni. Aki miatt egy ember meghal a szorítóban, ha egy kicsit is lelkiismeretes, azonnal abbahagyja a bunyót. De Kova nem ilyen. annyira nem hogy a nyilatkozatait, viselkedését tekintve szadistának is tartom. A gyilkos ütőerő nélkül egy jó erős középszint az ember. mert akinek 80 kilósként egy kb. 100 kilós nehézsúlyú ütőereje van, az eleve bekorlátozza az ellenfelek lehetőségeit taktikában. Ward volt az egyetlen, ahol már akkora volt a differencia tudásban, hogy igaz hogy nyögvenyelősen, de megoldotta az oroszt.

    2017-06-19 23:50:53

@aton: Szerintem ott egy mélyütést követett egy testütés, ezért nem szimuláció. Ha tiszta testütésektől fogy el, arra jön a horog, és a végén is testütésektől görnyed Kova, a franc sem agyalna rajta, Ward amúgy is remek bokszoló, ez nem kétséges. De volt sajnos több egyértelmű mélyütés, amiből pár elmegy véletlennek de szerintem ennyi nem. A vége ráadásul óriási bírói hiba (meg hiba Wardtól is taktikailag).

» Peacock   válasz erre
    2017-06-19 23:04:36

@dondannyboy: Jó mindegy. Engem már nem érdekel. Neked tetszik ez a "boksz", oké, elfogadom.
Kova kikapott 2x Ward-tól, úgy is ez a lényeg. Ez fog megmaradni. Kovalev a saját sírját ásta meg. És most Ward pedig betemette.

Ettől függetlenül én nem tudom elfogadni, amit Ward művel ökölvívás néven. A való életben is nagyon utálom, talán a legjobban, ha valaki sunyi és unfair. Ezt valahogy nem tudom elviselni, és rögtön megszólal az igazságérzetem.

Más ezzel máshogy van, amivel nekem semmi bajom sincs. Az már jobban idegesít, amikor ferdítik a valóságot bizonyos emberek, és kettős mércét használnak, vagy bagatelizálnak, vagy felnagyítanak.

De, mint mondtam engem ez már egyáltalán nem érdekel. Kova csak és kizárólag magának köszönheti azt, ami történt.

GGG mindig is jobb bokszoló volt, mint Kovalev és ezt Canelo ellen is bizonyítani fogja, ebben biztos vagyok. Jó kis meccs lesz. Nem ilyen szenny, mint amit ezek ketten leműveltek.

    2017-06-19 23:00:09

@Peacock: Az a része lehet, hogy úgy is van, de konkrétan Kovaljov a testütésektől fogyott el az egyiknél 100% szimulált, mert két testre mért ütés után színészkedett.

    2017-06-19 22:55:26

@aton: Ez nem videójáték hogy ha bekapsz egyfajta ütést, annak mindig ugyanaz az eredménye. Ráadásul ott az altestvédő is. Igazából ha lefejelnek, telibe vernek könyökkel, netán tarkón vernek vagy szuszpenzorban tökön rúgnak is lehet tudod folytatni, csak nem ugyanúgy. Meg persze lehet az is hogy egy fejeléstől vagy egy könyököstől KO-zol, egy tarkóstól örökre lebénulsz, vagy egy tökönütéstől örökre megsérül a heréd.
Csak bokszban gondolj Abdusalamovra, vagy Duran egyik ellenfelére akinek ki kellett operálni a mélyütés után a heréjét. Ezzel szemben Bowe Golota ellen "csak" összegörnyedt, Ali pedig csak Foreman ütéseit is kihordta és csak később lett Parkinsonos. Szóval a végletek között fokozatok is vannak.

» Peacock   válasz erre
    2017-06-19 22:52:40

@Totti: nem ez inkább egy szinház a hbo által felépitett terminátor összegörnyedve vár a segitségre.
amugy ő is ütőtt tarkora csak az nalatok kósar meg hona alá is fogta wardot mert amint közel került nem tudott mit csinálni.
kovanak egy a kategoriás ellenfele volt ki is kapott tőle.
remélem golo jobb lesz.

» dondannyboy   válasz erre
    2017-06-19 22:47:17

@Peacock: Ha Kova valóban tökre kapta volna az ütéseket, akkor a bíró jelzésére, hogy folytassa, képtelen lett volna. A többitől sem ment el, csak görnyedt, mint testre mért ütésnél szokás.

    2017-06-19 22:18:06

@Chico: Ez sajnos tényleg így volt...
Nem zárnám ki hogy felülvizsgálják az eredményt.
Az altestvédő amúgy sokat véd, de egy oda bekapott ütés percekig fájhat és kellemetlen így is. Ráadásul az "oda" nemcsak a konkrét nemi szerveket jelenti, hanem a teljes lágyék rész fájdalomérzéjeny, sérülékeny, nemhiába védik és tilos terület. Ward pedig meghúzta a befejező ütéseit.
Ezzel együtt Ward jól bokszolt, de szerintem Kova is, sőt nálam a 7. menetig Kova vezetett még 1 ponttal.

» Peacock   válasz erre
    2017-06-19 22:12:35

@Chico: Igen,ez rohadtul felháborító

    2017-06-19 22:08:38

@dondannyboy: Nagyon alpári vagy,megnéznèm te mi lennél a gettó után,tisztelet jár neki mindazért amit elért,sok nyilatkozata korrekt egyenes,valszeg az érzelmek is nagyban befolyásolták,ezért nem volt ott fejben,a box nem a csibészkedésről szól,vagy a ketérdeléstől,ilyen alapon Ward miért ütött mèlyet?

    2017-06-19 22:07:36

@dondannyboy: Valóban rakhatott volna egy kis higanyt a kesztyűbe. Az milyen csibészes lett volna, mi? Nem is értem miről beszélsz. Ember ez egy sport. Aminek szabályai vannak. Ez nem a getto, meg a Rocky...

    2017-06-19 22:06:08

@Chico: ha tökön veri miért nem térdel le.
Kova ezen a meccsen nagyon életképtelennek tünt.

Semmi csibészség nincs benne.
Nem tudom mit csinált a gettoban de a pialason kivül sokat nem tudok belekébzelni ebbe ez emberbe ilyen meccskép után.

» dondannyboy   válasz erre
    2017-06-19 21:58:14

Háromszor veri tökön szerencsétlent miközben a világ egyik legelismertebb bírója másfél méterről, a lehető legtisztább szögből nézi végig, aztán megkihírdeti Ward TKO győzelmét.

    2017-06-19 21:45:49

@aton: Igatlzad van,nem kellet volna a sok duma,ahoz mérten szerény produkció volt,azok nagyon durva mèlyütések voltak a végen,és tudatosak,vki irta itt hogy veugrált,igen,de fejjel mindig,tommáfejelte Kowát,nem azt kaptuk amit vártunk,de tény hogy ha nem lépteti le,bármi megtörténhetett volna,és mélyütés volt nagyon sok,de főleg a leállítás előtt bárki bármit mond,és a bíró is hazalejetett

    2017-06-19 21:36:50

szégyellhetné magát mindkettő - nekem ez a tömör véleményem kettejük két produkciójával kapcsolatban, beleértve a körítést is...

» brontosaurus   válasz erre
    2017-06-19 21:33:40

Mélyütésnél van egy ilyen opció , hogy 5 perc szünet a tökönvágottnak.
Ennél a szervezetnél nincs vagy mifene?

Chacon-Csonttörő
Ott megkapta az 5 percet a gaucho

» cenzura   válasz erre
    2017-06-19 21:32:05

@PeteTheGreek: ebben igazad van, pl. en a ket meccs elott nem csak azt gondoltam, hogy Kova nagyobb uto, de o inkabb olyan terminator / "badass" figura, aki kemenykedesben es siman felveszi a verseny majd es lelkileg megtorhetetlen, hat ebbol kb semmi sem volt igaz, innan latszik par jo kiutes mennyire megvaltoztatja az image-t, Ward fizikailag es lelkileg is megtorte, amit sose hittem volna, hiszen elvileg o jott lentebbrol, megha amugy nem kisebb csak alacsonyabb mint Kova

» fixpont   válasz erre
    2017-06-19 21:29:35

@Binyu: Hasban sem volt ott, mert ott tört meg:) Ígérgetés az volt, elpusztítja, áltgázol rajta, megsemmisíti, kiüti a ringből ilyeneket és ezekhez hasonlókat mondott ő és a rajnogói. Elhiszem, hogy ezek után nagy pofára esés volt, hogy őt ütötték ki, de ettől még nem szabadna kifogásokat gyártani.

    2017-06-19 21:27:18

@Istvan: Tony Weeks twittere mondom. Hihetetlen ez az alulinformaltsag ami itt van. Mindenki tudja hogy hulyitik vele nepet, mar napok ota, de itt meg megy.

» Istvan   válasz erre
    2017-06-19 21:10:01

Figyeljetek, mikor fogja mar fel mindenki hogy az egy HAMIS TWITTER ACCOUNT? Nem lehet megerteni?

» Istvan   válasz erre
    2017-06-19 21:07:32

@aton: Nem ette meg,csak elismerte hogy hibázott,hogy nem látta a mélyütéseket,és hogy nem kellett volna leléptetni Kovát,de visszanézte a mérközést,és úgy jelentette ki hogy hibázott

A mérközésről annyit,Kova nagyon nem volt ott fejben,sztem a csapatát le kellene váltani mostmár,de sztem ezt ő is érzi,nem volt jó ez a felkészülés,én igy gondolom,sokksl jobb,látványosabb bunyós mint Ward,nézhetetlen az ember,normális meccsen,ahol nem tördeli,fejeli stb a bunyót már ki kapott volna,illetve meg is történt az első mecsükön,nem szimpatikus bunyós

    2017-06-19 21:01:52

Én nem tudom Kovalevék mire készültek az első meccs után, de hogy nem Wardra az biztos.
Kovalevnek szét kellett volna tépnie, ehhez képest ütötte a luftokat, kajálta az ütéseket és bizony a hasa érzékeny pontnak bizonyult, oké volt ami kicsit lejjebb is csúszott, én nem mondanám, hogy rájátszott, ez kicsit erős Wardtól, viszont nem nagyon tudott mit kezdeni az oda mért ütésekkel. Úgy látszik neki nem az álla az érzékeny.
Nekem tetszett a mérkőzés, Kovalev szinte olyan volt Ward mellett mint egy favágó, a nyers erőn kívül nem maradt más, azt meg Ward jól hatástalanította. Védekezésben nem azonos dimenziót képviselnek, Kovalev megszokta, hogy ahová üt ott kő kövön nem marad és ezért a védekezésre sem kellett eddig nagy energiát fordítania és most a kislány ütőerejével rendelkező Ward szépen felmorzsolta.
Sajnálom Kovát, viszont már a meccs felvezetése során is egyre több jel utalt arra, hogy nincs ott fejben annyira mint Ward, akármennyire is szóltak a reakció a nézettségnek.

    2017-06-19 20:51:17

A leállítás pillanatában nem volt megrendülve. Korábban valóban megrendítette Ward.Egyébként még csak, nem is vagyok Kova fan és Wardot sem útálom. Viszont nem hinném, hogy csak a Kovalev rajongók vélik úgy, hogy Weeks most hibázott.

» TonyMontana   válasz erre
    2017-06-19 20:35:14

Arról senki nem beszélt, hogy Kovalevnek fogalma sem volt milyen dimenzióban van a bika jobbos után amit bekapott a 8. menetben. Ráadásul a menet elején öv vonalra ütött Ward ami szépen beakadt! A jobbos meg nem öv alatt volt hanem állra ment szépen, csak tántorgott nem csinált semmit. Szerintem Andre Ward felütésétől már az elsőtől ami tökösre megy össze esik nem, hogy 3-tól. A mérkőzést úgy kezdte Kovalev, hogy összetöri Wardot de igazából nemhogy összetörni még megfogni sem sikerült. Sőt igazából fizikálisan Ward szerintem erősebb volt. 8 menete volt, hogy kiüsse nem jött össze ez van! Az már csak ráadás, hogy semmivel sem különbözött a taktikájuk az első mérkőzéshez képest és semmilyen módon nem bírta belharcban felvenni a versenyt Wardal mindezt úgy, hogy ezt erőltette végig ahelyett, hogy külső ütőtávról bunyózott volna. 1 szó mint 100 ezt a mérkőzést Kovalev fejben nagyon csúnyán elvesztette. Ha vált edzőt Teamet akkor még lehet valami amúgy neki ennyi volt!
És még így a végére gusztustalannak tartok egy olyan embert aki miután megölt egy embert a ringben hónapokig csak azt tudja hajtogatni, hogy agyonveri Andre Wardot!

» AnnyiraPesti   válasz erre
    2017-06-19 20:32:31

szerintem meg tök tudatosan szórta a mélyütéseket gyakorlatzilag tucatszámra.

mert ilyen a boksz. meg aztán hogy is van ez? azért nem ment rá, mert várta, hogy reagál a bíró? na ebből látszik, hogy pontosan tudta, hogy mit csinál.

    2017-06-19 20:29:13

Nekem bejött a meccs, kicsit vártam (bár nem szerettem volna), hogy Kova átmegy ruszki terminátorba... de az a rész; elmaradt.
Sebaj, hiszen Ward-nak drukkoltam, persze nem a piszkos énjének. Ezért gondolom, hogy nem szándékos ütések voltak a mélyre sikerültek. A végén sem.
Valahogy Kovaljev nem felelt meg az elvártaknak és nem Ward...

» grabanc   válasz erre
    2017-06-19 20:28:23

@TonyMontana: Nem volt megrendülve? Mit csinált a nagy jobbos után?

    2017-06-19 20:13:32

@Galamb: Nem voltak szándékosak? Ne viccelj, ward is elismerte ("ilyen a box"), más meccsein nem volt ennyi mélyütés csak itt és most, ez kicsit gyanus.

Akkor kihívom én wardot és a kesztyűmbe beleteszem a szerencse patkómat, meglátjuk meddig bírja:D

» colos1   válasz erre
    2017-06-19 20:13:06

@TonyMontana: " hogy számolás nélkül lelépteti Kovalevet, aki még csak meg se volt igazán rendülve"

WTF a facebook oldalad véletlenül nem egy bujtatott kova fan anti ward csoport lesz?

» dondannyboy   válasz erre
    2017-06-19 20:03:55

Sokak szerint rossz, nézhetetlen meccs volt. Szép valóban nem volt, de végig küzdelmes, izgalmas volt. Minden pillanata feszültségben tartotta a nézőt.
Láttam ennél sokkal jobb meccset is, de nekem (a szabálytalankodást, színészkedést leszámítva)ez is tetszett így, ahogy volt. Látszott, hogy mindketten pattanásig feszülten, nagyon koncentráltan küzdenek.
És (szerintem) véglegesen kiderült, hogy összességében Ward a jobb búnyós.

» Galamb   válasz erre
    2017-06-19 19:48:35

Off:
Nem a reklám helye, de 'Magyar Boksz rajongók' névvel létrehoztam egy Facebook oldalt. Kezdeti még a dolog, de igyekszem naprakésszé tenni. Ha van kedvetek látogassátok meg

On:

Ezt teljes mértékben Weeks szúrta el. Külön-külön is nagy hiba, hogy ennyi szabálytalan ütést nem vesz észre illetve az, hogy számolás nélkül lelépteti Kovalevet, aki még csak meg se volt igazán rendülve. Így meg, hogy mindezt egy menetben, ezen a szinten ez teljesen elfogadhatatlan

» TonyMontana   válasz erre
    2017-06-19 19:45:41

@Thoreau: oda kell szív is.

» dondannyboy   válasz erre
    2017-06-19 19:44:53

Kovaljov színészkedése nem sikrült túl jól, mert Weeks nem ette meg. Többször szimulált mélyütést, még akkor is, amikor tisztán övre talált Ward.

    2017-06-19 19:44:30

@Imi81: ward könyököl rug haram golyot csapkod.
Ja meg a pontozok is buzik.
meg mindenki

Én ezen a meccsen csalodtam kovaban.

» dondannyboy   válasz erre
    2017-06-19 19:44:19

@colos1: Igyekszem pártatlan lenni, de az esetleges mélyütések nem szándékosak voltak. Sajnos(és nagy meglepetésemre) Kova színészkedése,rinyál ása volt inkább szándékos, és ezért gusztustalanabb is.

» Galamb   válasz erre
    2017-06-19 19:37:31

Kovalev nyilatkozata is meglesz ? Nagyon kíváncsi lennék az ő álláspontjára is.

    2017-06-19 19:29:09

Ward, innen üzenem, hogy a boksz nem ilyen. Bokszban nem a tökét ütik az embernek, hanem más egyéb testrészét. Ezt ennyi profi sportolói év után jó lett vóna megtanulnod. :D

» colos1   válasz erre
    2017-06-19 19:07:59

@Thoreau: Mint Barreranak Hamed ellen. En birtam Hamedet nagyon, szerettem a meccseit, de ott Barrera megmutatta hogy kell az ilyesmit csinalni.

» Istvan   válasz erre
    2017-06-19 18:53:54

Biztos elfelejtette, amit az orosz gettóban tanult, elkényelmesedett, vagy nem tudom.

» pressurefighter0088   válasz erre
    2017-06-19 18:46:50

Igaz, hogy csalódtam Kovaljovban, de be kell vallanom: nem tudnék unszimpatikusabb bokszolót mondani Ward-nál. Kár, mert tényleg (majdnem) egy zseni.

» gulogulo   válasz erre
    2017-06-19 18:43:38

Kovának olyan elszántsággal kellet volna menni mint Maidanának Mayweather ellen.

» Thoreau   válasz erre
    2017-06-19 18:41:30

Bizony hogy azt csinalta. Elotte meg "hits like a girl". :D At kellett volna harapnai Ward torkat ha meskeppen nem megy, ehelyett...

Remelem hamar kiheveri:

https://www.youtube. ...

» Istvan   válasz erre
    2017-06-19 18:23:52

@PeteTheGreek: Bár én árnyaltabban fogalmaztam volna, de 100%-ban egyetértek veled. Ezek után nehezen adhatja el a "kemény fenegyerek" imázst, ami most keményen összetört. :)

Szó szerint szánalmas volt, ahogy tehetetlenül várta, hogy a bíró megvédi, miközben harcos lenne vagy mifene...

    2017-06-19 18:23:05

Engem azért meglepett, hogy Kovalev mennyit b*ziskodott tegnap. Volt ott színészkedés és rinyálás pár menettel előtte, amit pont tőle nem vártam volna. A kőkemény orosz terminátortól :(

» PeteTheGreek   válasz erre
    2017-06-19 18:01:09

https://www.youtube. ...

Ilyen a boksz! :DD

    2017-06-19 17:54:38
fel