Boxkesztyű, bandázs és fogvédő

profiboksz.hu

Alvareznek nem okozott gondot Chavez Jr.

2017-05-07 10:52:17 /
A vártnál is egyhangúbb mérkőzést vívott egymással szombaton éjszaka a las vegasi T-Mobile arénában Saul Alvarez és Julio Cesar Chavez Jr. a 164.5 fontos, köztes (nagyközépsúlyú) kategóriában megrendezett mexikói házirangadón, amelynek végén előbbi öklöző kezét emelték a magasba. A találkozó előtt megoszlottak a vélemények arról, hogy a jóval magasabb, hosszabb karú, ugyanakor technikailag sokkal alacsonyabb szintre taksált Chavez képes lesz-e a fizikai előnyét kihasználva gondot okozni, vagy akár le is győzni az ökölvívásban nagyobb nívót képviselő Alvarezt, de a többség inkább utóbbi bokszoló sikere mellett tette le a voksát. Az összecsapás végül a nyitó mondatban említett módon egyoldalúan alakult már a nyitó gongtól, ugyanis Chavez látványosan inaktív bokszra volt csak képes, így Alvarez könnyedén bokszolta ki (vélhetően kemény fogyasztáson áteső) honfitársát. A mérkőzés végére Alvarez visszavett a tempóból, azonban a passzív, erőtlen Chavez ezt sem tudta kihasználni, így a 12 menetes találkozó végén mindhárom bíró 120-108 arányban a 26 éves guadalajarai bunyóst látta jobbnak.
Az összecsapást követően megjelent a szorítóban a WBC, WBA és IBF középsúlyú világbajnok Gennady Golovkin, aki a győztes Alvarezzel együtt kvázi bejelentette, hogy szeptember 16-án (valószínűleg Las Vegasban) egymás ellen húznak kesztyűt egy igazi szuperrangadó keretében.

Videó: a mérkőzés felvétele
Oszd meg, tedd a kedvencek közé!

Hozzászólok:

login: jelszó: » regisztráció

@edge: Ez korrekt ajánlat, de nem szoktam fogadni.
Ha ott lennék a közös meccsnézésen, persze baráti alapon a játék végett alighanem mégiscsak elfogadnám a felkérést egy sör mellett, mert komolyan gondolom hogy Alvarez azért nem teljesen esélytelen Golo ellen.
Amúgy amilyen mérethátrányt már tényleg jelentősnek tartanék Alvareznek, az kb. az ami Jacobs és az ő alkata között feszül (7 cm fölény magasságban és ütőtávban is középsúlyúként, az elég sok, ráadásul Jacobs sem egyszálbél és alighanem hasonlóan sokat tölt vissza 1 nap alatt).
Csak kíváncsiságból: Te amúgy mit tippelnél egy Jacobs-Alvarezre (nálam Jacobs lenne az esélyesebb bár közel sem tartom klasszis bokszolónak), Eubank-Alvarezre (nálam Eubank KO győzelem, mert itt a cm-en túl jelentős alkati különbség is van maszivitásban és Eubank nagyon nagyot üt), Eubank-Jacobsra (szűk Eubank győzelem), Golo-Eubankre (Golo győzelem szoros pontozással)?

» Peacock   válasz erre
    2017-05-09 16:41:19

@edge: Ez komolytalan. Mind a három pontozó meg lesz véve. Golovkin-nak a kiütés kell, és ezt ő is pontosan tudja. Aztán, hogy ez sikerül-e az egy érdekes kérdés. Canelo ütésállósága teljes rejtély, mivel még soha az életben nem tesztelte senki. Védelmükre legyen mondva, feleakkorák voltak, mint a mexikói. GGG esetében ez nem így lesz. Persze ki tudja még, hogy hány fonton lesz az ütközet. Lehet, hogy a vörösék ki találják majd, hogy legyen 152,852 és 152,855 font között. Ez esetben nem lesz GGG KO.

    2017-05-08 14:17:33

@edge: De aztán itt légy szeptemberben:) Hogy Canelo nyer arra nem mernék fogadni, lehet hogy Golo megveri, de hogy menetet se fog vinni az mutatja mennyire elfogultak vagyunk az ügyben, pedig te "hozzáértő" vagy mi meg a hülyék:)

» gigaboly   válasz erre
    2017-05-08 14:06:14

@Arcos Harcos: "Ütőerőben nem sokkal marad el, ha elmarad egyáltalán(több az egy ütéses klasszikus ko-ja)"
De kik ellen? Feleakkora emberkék ellen.

"lábmunkája sem rosszabb Goloénál."

Ezt most nem tudom, hogy komolyan írtad-e. Golovkin klasszisokkal jobb lábon, mint Canelo. A mexikóinak pont ez a legnagyobb baja, hogy ólomlábú, és csoszog előre, mint egy medve. GGG konkrétan vadászik. Zárja a szögeket. Mindig tudja hova kell lépni, nem sok fölösleges mozdulata van.

"Eddig is úgy gondoltam, hogy elkaphatja Golot annak függvényében, hogy mennyire tud beleerősödni középbe, most látva, h nincs ezzel gond, nálam így esélyesebb Alvarez, azelőtt 50:50-re adtam."

Semmi kétség, ez a szombati produkció után nem okozhat problémát neki a kazah...

    2017-05-08 11:34:58

@Galamb: " Vannak ilyen vélemények, hogy Golo nemtörődömségből,sőt szándékosan üttette magát Brook-al. "

Lehet, hogy vannak, en azonban nem ezt irtam, szandekosan Ali uttette magat Foreman ellen, hogy az elfaradjon, amit GGG csinalt egesz mas, gyorsan le akarta zarni es esz nelkul csinalta.

Olyan szo, hogy elmisztifikalni nem letezik, de amit en irtam abban meg csak nem is misztifikaltam, hanem leirtam, hogy miert volt hibas a strategiaja es szerintem miert nem fogja ujra elkovetni.

Jacobsnak a meccs masodik feleben mutatott teljesitmenye jo sorvezeto hogy kell GGG-t verni, csak ehhez kell olyan labmunka es meretelony ami Canelonak nincs meg. Jacobsnak egy visszavagon tobb eselyt adnek mint Canelonak, sot egy Jacobs-Canelo meccs is kutyakemeny lenne a mexicoinak. Mert ezek mar jo bunyosok, Canelonak mar az utolso jonehany meccse cherrypicking.

» fixpont   válasz erre
    2017-05-08 10:02:06

@fixpont: Vannak ilyen vélemények, hogy Golo nemtörődömségből,sőt szándékosan üttette magát Brook-al. Lehet, ha nem vette egész komolyra a figurát, de látszott azért, hogy amikor figyelt is,vagy mikor ütést indított, Brook sikeresen megkontrázta. Azért nem kell elmisztifikálni! Golo se isten. Bebizonyosodott már, hogy a jólképzett búnyósok néha össze tudják kissé zavarni.
Viszont majdnem elnyűhetetlen, szinte kiüthetetlen. :))))

» Galamb   válasz erre
    2017-05-08 09:46:47

@Galamb: a Brook osszehasonlitas azert nem jo, mert GGG most ovatos lesz, ott serthetetlennek erezte magat (az is volt igazabol) es ugy gondolta, tok mindegy mennyit kap, szerintem a Jacobs osszehasonlitas sem jo, mert Canelonak nincs fizikai elonye meg labon is gyenge, a legkozelebb a meccs kepe a Lemieux meccshez lesz, abbol lehet a legjobban kiindulni az utobbi fellenfelek kozul

» fixpont   válasz erre
    2017-05-08 09:25:40

@edge: Brook is többször megsorozta Golo-t. El is vitt 2-3 menetet.
Alvarez erősebb is, gyorsabb is, kombinatívabb is.
Ő egyet se fog elvinni??? Kétlem.:)

Az elképzelhető, hogy Golo a meccs utolsó harmadában bedarálja az addig megpuhított mexikóit, de hogy menetet se nyerjen az (szerintem) kizárt.
Sőt,azt mondom,hogy a meccs első részében Alvarez lesz aktívabb, eredményesebb.

Fogadni nem fogadok.
Soha életemben nem fogadtam sporteseményre. Elvből.
Szerintem ez a (már) iparág, csak kárára van a sportnak. :)

» Galamb   válasz erre
    2017-05-08 09:08:52

Igy all most az odds:

Gennady Golovkin (1.67)
Draw (26)
Saul Alvarez (2.66)

» fixpont   válasz erre
    2017-05-08 08:55:15

@Beast_Pete: Barmilyen vegeredmeny eseten.. ha a merkozes folyaman egyetlen vegigment, 3 perces menetet megnyer Canelo mindhárom hivatalos pontozonal.. akkor én fizetek (egyetlen kivetel a vétlen serules, olyankor semmis a fogadas, mert az kiszamithatatlan. pl. mint haye bellew ellen. .. 1 lábbal lehetetlen nyerni...)

    2017-05-08 08:36:48

@gigaboly: Hogy mi? Jár a respect Canelonak amiért nem húzták még évekig a meccset? Ezt te komolyan ìgy gondolod?

» Dave28   válasz erre
    2017-05-08 08:32:45

@edge: én nem fogadok veled, de van egy érdekes felvetésem: amennyiben KO-val nyerne Golovkin, akkor a pontozást érvényesnek vesszük, és akkor is számít, ha elviszi három bírónál ugyanazt a menetet Canelo? :)

» Beast_Pete   válasz erre
    2017-05-08 08:26:01

@edge: Nem nagy rizikó ilyesmit kijelenteni,mert valószínűleg senki nem fog fogadni veled.
Golovkin nagyobb mint Alvarez,valamint a mexikói nem fogja tudni ezzel az egy helyben bokszolással,mindenf éle lábmunka nélkül hátramenetre kényszeríteni a kazah-ot,amit köztudottan nem nagyon szeret ugye.
Nem vagyok boksz szakértő,de ennyit azért lehet látni kettejük stílusáról.

    2017-05-08 08:24:52

@VMVKWA: Bele... mert altalaban kettot szoktak, ha... :)

    2017-05-08 08:21:01

@edge: "Szóval ha létrejön a meccs, én bárkivel szivesen fogadok 10ezer Ft-ba, hogy a mérkőzésen nem lesz egy darab olyan menet sem, amelyet Canelo egyértelműen, azaz mindhárom pontozónál megnyer."
Szerintem annak, aki szeret fogadni, érdemes élni ezzel a lehetőséggel, mivel korántsem lesz sétagalopp Golonak a meccs. Láttunk már jó pár egyértelműnek tekintett meccset 2017-ben, aztán tudjuk, hogy mi történt.
Golo azért eléggé megszenvedett utolsó ellenfelével, még ha nagyobb is volt nála, előzetesen azt is sima győzelemnek vélte a legtöbb rajongó.
Canelo biztosan van annyira jó harcos, hogy nem lesz egyértelmű és könnyű Golo mentelés.
És legfőképpen szerintem azért érdemes veled fogadni, mert tudjuk, hogy a pontozás hogy működik a profibokszban:-) Hány olyan eset volt, amikor számunkra tök egyértelmű menetet teljesen másképp pontoztak a bírók. Szerintem a Oskárék azért úgy igazgatják majd a szálakat, hogy Golo csak akkor nyerhessen, ha kiüti vagy annyival jobb, hogy nem lehet pontozással elcsalni a meccset. Ezért aztán nem tudom elképzelni, hogy az összes menetet mindhárom pontozónál Golo nyerné (hacsak nem üti ki az elején).

» Schnauzer   válasz erre
    2017-05-08 08:20:25

Nálam Canelo a favorit. Ütőerőben nem sokkal marad el, ha elmarad egyáltalán(több az egy ütéses klasszikus ko-ja), gyorsabb, klasszisokkal jobban védekezik és rutinosabb(fiatalabb kora ellenére több nagy névvel találkozott), lábmunkája sem rosszabb Goloénál. Eddig is úgy gondoltam, hogy elkaphatja Golot annak függvényében, hogy mennyire tud beleerősödni középbe, most látva, h nincs ezzel gond, nálam így esélyesebb Alvarez, azelőtt 50:50-re adtam.

» Arcos Harcos   válasz erre
    2017-05-08 08:20:07

@edge: Elég bátor vagy. Azt is belekalkuláltad,hogy mindhárom bírót megveszik Osziék? :)

» VMVKWA   válasz erre
    2017-05-08 08:14:24

Peacock, gigaboly, Galamb, PeteTheGreek, dondannyboy, ill. bárki, aki szerint Alvareznek van esélye győzni

En teljesen komolyan gondolom, hogy Canelonak (sajnos) semmi esélye nem lesz ezen a meccsen. Olyannyira, hogy szerintem menetet sem fog elvinni. Aki másképp látja ezt, annak szivesen felajánlok egy nagyon kedvezo fogadást :) A tét 10ezer Ft lenne, ami viszonylag alacsony osszeg, de azért valahol mégis jelzi a fogadás komolyságát.

Szóval ha létrejön a meccs, én bárkivel szivesen fogadok 10ezer Ft-ba, hogy a mérkőzésen nem lesz egy darab olyan menet sem, amelyet Canelo egyértelműen, azaz mindhárom pontozónál megnyer. Várom a lelkes jelentkezőket a fogadásra :)

ui: ilyen kaliberu merkozésre biztosan lesz közös meccsnézés Bpesten. Ott éloben, mindenki elott zajlana a fogadas, szoval bármilyen variálás, visszakozás ki lenne zárva.

    2017-05-08 08:02:17

@emgabor: "Az papírforma mindenképpen a Golovkin győzelem, de én azon kevesek közé tartozom - a fórumozók között legalább is - aki Alvareznek szurkol."


Szerintem se vagytok sokan. :)
Bár AJ után GGG a legnagyobb kedvencem, ha egy nagyszerű produkcióval,megérde melten győz Caelo , nem leszek letőrve.
Látok esélyt rá. Ügyesen védekezik, jól kontrázik, nagyon gyors, pontos és rendkívül kombinatív. Ütésének súlya van. Most már beért,készen áll; megvan a kellő rutinja is.
Szerintem végig partiban lesz. Megvannak azok az erősségei, amikkel (előre jól felépített, szerencsés taktikával, majd a sarokból tökéletes irányírassal) esélye lehet. Azért összességében én is Golo-t látom esélyesebbnek, de nem fogok nagyon meglepődni, ha a mexikói, felülkerekedik.

» Galamb   válasz erre
    2017-05-08 07:18:46

@Binyu: az egy dolog, de ezek szerzodeses kotelezettsegek a sajtoesemenyeken megjelenes es ott az eloirtnak megfelelo viselkedes, ezeket nem viccbol tartjak, nem Kovaval baszott ki Ward most ez felreertes, a TV-vel, a szponzorokkal, a promoterekkel, akik az ilyen esemenyektol varjak a nezoszam emelkedeset, sajtotajekoztaton reszt venni es a kerdesekre valaszolni minden profi sportolo szerzodesenek a resze, az nem fakultativ

» fixpont   válasz erre
    2017-05-08 07:14:27

@Kane: Ez érthető,nem szívesen válaszolt volna azokra a kellemetlen kérdésekre,hogy mit szólsz hozzá Andre hogy 10 emberből 9 úgy tartja hogy kikaptàl,reméle m Kova nagyon kipicsázza a visszavágon

    2017-05-08 07:04:27

@gigaboly: Ezek szerint téged maga a sportesemény kevésbé érdekel mint a körülötte zajló pletykaság. :)))

» Galamb   válasz erre
    2017-05-08 06:51:47

@gigaboly: nem az szamit ki nyer, hanem hogy lassunk egy jo meccset, a legjobb menjen a legjobb ellen aztan lesz ami lesz, minel kevesebb olyan meccs legyen, mint a tegnapi

» fixpont   válasz erre
    2017-05-08 06:14:56

Off: Ward megint igazi szarháziként viselkedett, elhagyta Vegast anélkül hogy elment volna a tervezett face-offra Kovalevvel, szóval az orosz most a semmiért ment oda.

    2017-05-08 05:40:20

Szeptemberben lesz a Mayweather vs Mcgregor bohóctaláökozó.

» Jersey Joe   válasz erre
    2017-05-08 02:07:40

azért kiváncsi leszek ha mégis Canelo nyer akkor mi lesz majd a magyarázat, mert a fanok szerint Golo top formában van tehát ha veszít Canelo a top Golot verte, (szerintem) a Brook, Jacobs meccs megmutatta hogy már nem a régi de ezzel sokan nem értenek egyet, lehet szeptemberben ez lesz a kifogás, ha meg veszít Canelo akkor is jár a respect hogy mégis bevállalták és nem húzták 2018-19 ig amíg Golo teljesen elkopik...

» gigaboly   válasz erre
    2017-05-08 01:31:31

@SofaSupport: Nem tudom Reynoso mennyire tud jó taktikát kitalálni GGG ellen - ezzel kapcsolatban kicsit szkeptikus vagyok.
Viszont ez a meccs nagyon fontos a Goldenboynak, úgyhogy mindent e fognak követni az ideális felkészülés érdekében. És azt sem tartom kizártnak, hogy Lemieux is segíti majd Canelot-akár még sparring pertnerként is.
A papírforma mindenképpen a Golovkin győzelem, de én azon kevesek közé tartozom - a fórumozók között legalább is - aki Alvareznek szurkol.

» emgabor   válasz erre
    2017-05-07 23:54:50

@Totti: Neked meg az elméddel és a humoroddal is gondod lehet :) Mármint előbbiek hiányával :D

    2017-05-07 23:52:28

Na az anyák napja meg a mászkálgatás miatt most volt időm megnézni ezt a nem is tudom mit .. bevallom reményekkel ültem a gép elé aztán a 7.menetben kikapcsoltam mérgemben az egészet . Általában nem szoktam mert bármikor benne lehet egy ütés a meccsben ezzel együtt egy fordulat de Chavezben ennek a 0,1%-os esélyét sem láttam . Lett ebből egy 12 meneten keresztül tartó zsákolás és a 7 menet alatt kb úgy 1 percet bokszolt Chavez a többiben csak nyelte a pofonokat meg néha kinyújtotta a kezét de azt jabnek nevezni a sport megszégyenítése lett volna . Kaszált ezzel a semmivel egy nagyot most már mehet haknizni de az édesapjának meg sült a feje kb bár szerintem ő is látja hogy a fia nagyon kuka ..
Ahogy olvasom szóban be lett ígérve a GGG - Canelo ?
Én azért nem akarok örvendezni mert ezzel a párosítással kapcsolatban majd akkor leszek nyugodt ha ott lesznek a ringben . Jó meccsnek amolyan igazi csatának ígérkezik de a mai Canelo zsákolás alapján szerintem a mehikát felmagasztalni nem szabad mert nem mérvadó . Legyen meg végre ez a párosítás a többi már nem érdekel :)

» Ultrasberry1990   válasz erre
    2017-05-07 22:22:30

Minthogy bőven egy súlyban vannak, had ne hatódjak meg attól hogy Golovkin pár centivel magasabb. Alapvetően egyméretűek, szerintem ez a lényeg, és mindketten piszok jó bokszolók.
Én amúgy mondtam hogy idén a Jacobs és az Alvarez meccs is összejön Golonak, nem sokan hitték akkor... Pedig ennyi övvel és a szakmai reputációjával persze hogy vonzó, és a közönség meg a racionális érdek csak kikényszerítette ezt a meccset - szerencsére.
Ez az öltönyös jófiús bevonulás viszont nekem elég idegen volt, szerintem ő is feszegette ebben a cirkuszban. Ha most látnám őket először a metakommunikációja alapján azt mondanám, Golo már kikapott. Persze erről szó nincs, remélem győzni tud, de én egy kemény, szoros meccsre tippelek, amiben Alvarez győzelemre is van esély. Ezért jó ez a meccs, Golo az esélyesebb, de azért nem egy lefutott meccs mert a közép két élmenője csap össze.

» Peacock   válasz erre
    2017-05-07 22:13:13

Sziasztok, nem szoktam hozzászólni inkább olvasni, de egy ideje feltűnt mennyire abból indul ki mindenki, h Canelo 175 cm magas. Én 171 cm-re emlékeztem, pl Lara ellen a face off során is látszik ez, vagy Cotto ellen aki 170 cm de akkor átmenetileg 173 cm lett h ne legyen feltűnő h szinte egymagas Caneloval. Külföldi oldalakon is foglalkoznak a kérdéssel, és az a vélekedés h Canelo alacsony, ezért muszáj lenne mozgékonyan küzdeni, közel menni stb. Nem fekszik azonban neki ez a stílus, szívesebben kontrazgat ill áll meg az ellenfél előtt. Nagyváltóban ez még nem okozott gondot, de középben már változtatnia kellene a felfogásán ha érvényesülni akar. A Golovkin elleni párharc esélyei ezzel persze nem változnak, meg Golo testtartása is hajlottabb a ringben, viszont talán érthetőbb h miért is nem engedték hamarabb ezt a küzdelmet. A magasságbeli különbség ugyanis 8 cm, más kérdés h nagyon masszív Canelo felépítése.

» SofaSupport   válasz erre
    2017-05-07 21:47:17

Örülni fogok ha megmérkőznek GGG és Alvarez, de természetesen egy büdös vasat se tennék Alvarez győzelmére! Max. akkor fog nyerni ha végig megy a mérkőzés, és pontozással elcsalják Alvareznek!
Nyílván látványos mérkőzés lesz!

» Valero   válasz erre
    2017-05-07 20:57:26

@cenzura: Hogyne ismerném, kb. 7-8 éve láttam, felejthetetlen :D

» HunFighter   válasz erre
    2017-05-07 20:14:41

@edge: Golo 4 centivel magasabb, Canelo reach-e meg 1 centivel hosszabb. Az sem lenne meglepő számomra ha a mexikói nagyobb súllyal lépne ringbe.

» Dave28   válasz erre
    2017-05-07 20:11:21

@edge: "nincs olyan tulajdonság, amiben Alvarez erezhetoen jobb lenne, nincs fegyvere amivel legyozhetné Golot "
Szerintem pl. a kézgyorsasága érezhetően jobb, de a második felével egyetértek, mert emellé jó lábmunka vagy nagyobb ütőerő is kéne, hogy Golovkint megtréfálhassa. Ahhoz mindenesetre elég, hogy látványos meccset vívhassanak egymás ellen.

» superman   válasz erre
    2017-05-07 20:10:21

@edge: Mi az h jóval nagyobb?

    2017-05-07 19:43:56

@Boxerone: Örülnék, ha csalodás erne, mert én birom Canelo, napjaink egyik legjobb bunyosa. Csak hát Golovkin is legalabb annyira jo. Illetve igazabol ugy mondanam, hogy nincs olyan tulajdonság, amiben Alvarez erezhetoen jobb lenne, nincs fegyvere amivel legyozhetné Golot (aki ráadasul méretben is jóval nagyobb). Sztem ez egyesélyes meccs.

    2017-05-07 19:31:26

Nagy divat itt utálni Alvarezt,de Chavezt még jobban:)Elátkozott volt a meccs még mielőtt bementek a ringbe.Nekem tetszett.Alvarezt jó nézni ahogy mozog.

    2017-05-07 17:53:50

@edge: "Drama itt csak a Canelo-fanoknak lesz sajnos... " Csak nehgy csalódás érjen:)

» Boxerone   válasz erre
    2017-05-07 17:23:37

@dondannyboy: "canelo méretelönyben volt mindig is nem tudjuk mi lesz akkor ha egy nagyütő bombáit kapja meg.

ezért jobb lett volna egy lemieux golo előtt."

A méretelőny és a nagyütő, az két különböző dolog. Hogy Canelo méretelőnyben volt mindig is, az egyébként nem igaz, pl. tegnap sem volt méretelőnyben. Azt kipróbálni élesben, hogy bírja egy nagyütő bombáit és mindezt egy olyan meccsen, amin nem sokat nyerhet, de hatalmasat veszíthet, nem biztos, hogy annyira jó ötlet Alvarezék szempontjából...

» superman   válasz erre
    2017-05-07 17:12:15

@Galamb: Vagy semmi sem lesz :(

» udvari   válasz erre
    2017-05-07 17:05:57

@dondannyboy: "baromság nincs olyan indok hogy üttesd magad."
Láttad azt a meccset, aminek a beszámolója alá ezt leírtad? :)

» superman   válasz erre
    2017-05-07 17:03:07

Nem gondoltam volna hogy a kazah ennyivel magasabb mint Canelo.

    2017-05-07 17:00:01

@dondannyboy: Brook nem rontott neki, pont a meccs elején volt a kiütés szélén, aztán meg tudott újulni. Golovkin egyik nagy hibája hogyha megrendíti az ellenfelet túlságosan megérzi a vér szagát és elkezd vagdalkozni, erőből dobálni az ütéseit, szerintem nem egy jó finisher. Monroe is ezért vitt el két menetet miután le lett ütve. Brook esetében tényleg áthidalhatatlan volt a fizikai különbség, a törött szemgödre tökéletes bizonyíték. Egyébként egyetértek veled a többiben.

    2017-05-07 16:55:25

@superman: baromság nincs olyan indok hogy üttesd magad.

brook nekirontott gyorsabb volt batrabb de golo mas sulycsoport

jacobs pedig sokkal nagyobb volt nála +technikai tudsá lábmunka sebesség

ennek ellenére le tudta ütni.

canelo méretelönyben volt mindig is nem tudjuk mi lesz akkor ha egy nagyütő bombáit kapja meg.

ezért jobb lett volna egy lemieux golo előtt.

» dondannyboy   válasz erre
    2017-05-07 16:31:59

@Totti: "Nagyon érdekes, hogy magadat Golovkin-hoz hasonlítod. Komoly gond lehet nálad így önértékelésileg."

Nem tudom miért érdekes az, ha azt gondolom magamról, hogy Golovkin nálam jobb bokszoló, de én jobban beszélek nála magyarul és vannak akik hülyeségen értetlenkednek :)

» leibigabi   válasz erre
    2017-05-07 16:31:57

@edge: Szerintem nem lesz ez olyan meccs, tekintve hogy Canelo intelligensebb és komplexebb a ringben mint Lemieux, Golovkin beméri a távolságot, jabekkel belép és elrejt mögé brutál kemény testütéseket, amik alaposan szét fogják zilálni Canelo kondiját, hülye lenne nem belemenni a közelharcba egy magához képest gyenge ütővel, aki nem valószínű hogy meg tudja rendíteni. Lemieux ökleiben azért több kraft van mint Caneloban, vele tényleg nem volt érdemes leállni verekedni, de egész biztos vagyok benne hogy bele fogja kényszeríteni az adok-kapokba Canelot, mert szinte biztos hogy ő jön ki belőle jobban.

    2017-05-07 16:24:07

@PeteTheGreek: Jó összeállítás, magam is kezdettől csodáltam azokat az offenzív és defenzív technikai elemeket, amiket Golovkin alkalmaz és amik egyedivé teszik az ő bunyóját. Viszont az utóbbi két meccsén - amelyeken egyébként a legjobb ellenfeleivel találkozott - mintha kevesebbet mutatott volna már ezekből a technikai finomságokból is, vagy kevésbé működtek volna. Bennem a Brook és a Jacobs elleni meccseken is megfogalmazódott a kérdés, hogy talán azért mutatkozott kevésbé elsöprőnek Golovkin, mert így akarta elérni, hogy Alvarez ringbe szálljon ellene, vagy esetleg tényleg kopik, öregszik már? Persze könnyen lehet, hogy ezek az ellenfelek ennyire jók voltak, ellenük pont ennyire képes és sokan ki szokták zárni, hogy egy bunyós szándékosan gyengébben teljesítsen, de ha figyelembe vesszük, hogy az Alvarez elleni meccs mielőbbi tető alá hozása mennyire kulcsfontosságú Golovkin karrierjében, akkor szerintem ez esetben mégiscsak könnyen elképzelhető ilyesmi.

» superman   válasz erre
    2017-05-07 16:23:00

@leibigabi: Nagyon érdekes, hogy magadat Golovkin-hoz hasonlítod. Komoly gond lehet nálad így önértékelésileg.

    2017-05-07 16:21:56

Szerintem nem lesz "mexican style" meg "big drama show" a GGG-Canelo-n. Golovkin nem hulye, tudja, hogy Alvarez veszelyes, nem fog odallni verekedni amikor masfel merettel nagyobb mint Canelo. Siman szet fogja jabelni biztos tavolbol, mint Lemieux-t. Ugyanugy puhitgatja menetrol menetre, aztan ha mar erzi hogy nyeregben van, akkor meg fogja es lefiniseli.. persze lehet hogy vegigmegy, mert Alvarez nagyon kemeny pali... de hogy gyozelmi eselye nincsenek, abban biztos vagyok. Drama itt csak a Canelo-fanoknak lesz sajnos...

    2017-05-07 16:08:41

@Totti: "Golovkin-t sem értem. Mi a büdös szarért megy ki egy ilyen meccsre? Minek adja az arcát ehhez a szégyenteljes történethez?"

Érthetetlen :) Nem is értem, hogy a profiboksz.hu egyáltalán miért adta a nevét ehhez a meccshez azzal, hogy egyáltalán tudósított róla? Most már az én nickem is hozzáadódott ehhez a szégyenteljes dologhoz ... ezért valakinek felelnie kell :)

» leibigabi   válasz erre
    2017-05-07 16:07:37

@PeteTheGreek: Ez az egyik kedvenc videóm Golovkinról. Az orosz iskola oktatófilmje!

    2017-05-07 16:04:42

"Az összecsapást követően megjelent a szorítóban a WBC, WBA és IBF középsúlyú világbajnok Gennady Golovkin, aki a győztes Alvarezzel együtt kvázi bejelentette, hogy szeptember 16-án (valószínűleg Las Vegasban) egymás ellen húznak kesztyűt egy igazi szuperrangadó keretében."


Összecsapás?
Ez nem összecsapás volt, hanem becsapás. :)

Amúgy egy ilyen alibimeccs után, csak a cikk e utolsó mondatára érdemes reagálni.
Szerintem hatalmas meccs lesz a Golovkin-Alvarez.
Mindketten maximálisan fel fognak készülni egymásból és minden szempontból. Tisztában vannak vele, hogy mindkettőjük élete meccse lesz.
Személy szerint Alvarez-t tartom olyan remek búnyósnak, hogy végig egyenlő partnere legyen GGG-nek.
Meggyőződésem, hogy óriási meccs lesz úgy szakmai-, mint látvány-, izgalom terén is.
Egyetlen gondom az egésszel, az, hogy még majdnem fél évet kell rá várni. :)))

» Galamb   válasz erre
    2017-05-07 16:04:00

Sztem nem véletlen, hogy Lemieux is boxolt ezen a gálán!
Tuti, hogy ő lesz ALvarez következő Ellenfele!!!

    2017-05-07 15:54:41

@bandi78: "El van könyvelve egy nagyütőnek, aki ha nem talál be, akkor ennyi"

Ezzel egyetértek, nagyon nagy hiba GGG technikai tudását lebecsülni

Ajánlom mindenkinek:
https://www.youtube. ...

» PeteTheGreek   válasz erre
    2017-05-07 15:51:46

@spomb: Én nem tartom jobbnak Golovkint :) Szerintem Canelo gyorsabb, kombinatívabb és a védekezése is jobb. Persze GGG ütőereje nagyobb, ez nem vitás, tehát ha kiüti Canelot, akkor se lepődök meg (mondjuk senki sem)
Ha nem üti GGG Canelot, akkor szinte biztos vagyok benne, hogy a mexikói kipontozza.
Ááá nem is tudok kinek szurkolni, mert mindkettőt annyira szeretem. Remek párosítás

» PeteTheGreek   válasz erre
    2017-05-07 15:49:08

@bandi78: may szerintem nem hiába tanácsolta canelonak hogy kerülje ggg-t.

lehet arra gondol ha ggg atsetal canelon es összetöri akkor az ő értéke is romlik.

Bár ha canelo győz(szerintem elég ehhez annyi hogy nem ütik ki) akkor may a mennybe megy.

» dondannyboy   válasz erre
    2017-05-07 15:47:44

@bandi78: mármint akik leírják GGG-t, jól kereshetnek, ha megteszik Canelo győzelmét.

» bandi78   válasz erre
    2017-05-07 15:20:37

Akik ennyire leírják Golovkint, azoknak van egy jó hírem: ha megteszik a győzelmát, biztos jó pénzt kapnak érte :)
Jacobsot meg futottak még kategóriának beállítani... hogy ha őt nem tudta kiütni GGG, akkor Canelo ellen tuti kikap... :) Egyrész Canelo nem vagyok biztos benne, hogy egyáltalán túl tudna jutni Jacobson, másrészt még a Jacobs meccs előtt rengeteget lehetett hallani arról, hogy Golovkin akkor nyerne a legtöbbet, ha nem kiütéssl és nem brutál fülénnyel nyerne. :) Nos, most van egy szeptemberi időpontja Canelo Alvarez ellen középsúlyban :)
Én személy szerint biztos vagyok benne, hogy Golovkin nagyon határozottan leteszi majd a névjegyét Alvarez ellen. Az, ahogy lassúnak tűnik lábon, de mégis odaér, ahogy levágja a ringet, ahogy a lassúnak tűnő ütések pont jókor pattannak ki, ahogy képes hideg fejjel vadászni akkor is, mikor nem minden ideális, a tiszteletet parancsoló ütőereje meg az acélos állkapcsa... Ezek mind alul vannak becsülve a legtöbb esetben. El van könyvelve egy nagyütőnek, aki ha nem talál be, akkor ennyi. Majd Alvarez ellen kiderül. :D
Amúgy Dirrellt (a jobbikat) amatőrben pl pontozással verte. Ahogy Andy Leet is.
Persze, Canelo nagyon jó. Mielőtt primadonna lett, az egyik legnagyobb kedvencem volt, nem véletlenül. Pont azért, mert Canelo ennyire jó, pont azért fogja magát beárazni GGG. És véleményem szerint sokkal jobban fog muzsikálni mint ahogy sokan számítanak rá.

» bandi78   válasz erre
    2017-05-07 15:16:02

@gigaboly: Nagyon aranyos vagy, hogy aggódsz a pénzügyeim miatt, de majd én eldöntöm mibe fektetem a pénzem. De ha már nem fukarkodsz a kéretlen tanácsaiddal én is adok neked egyet. Ne tegyél Canelo győzelmére. A csávó egy végstádiumos haldoklóban kevesebb kárt tudott tenni, mint Malignaggi bárkiben. Kicsit érdekes, hogy ezt emelted ki pont. Canelo ütőereje a kanyarban sincs Goloé-hoz. Ez és a lábmunka az, amit nem igen kéne felhozni szerintem Canelo mellett.

"és úgy néz ki 100% a meccs"

Jézusom! Ember! Elemezd már ezt a mondatot!! 1. Úgy néz ki. 2. 100%.
Szerinted ez a két dolog nem üti egymást??

Hagyjuk ezt a 100%-os marhaságot. Valóban most tűnik a legbiztosabbnak meg hivatalosabbnak, de én ennek a hazug bandának, csak akkor hiszek, ha már ott vannak a ringben. Jah, és végre már Golo sem öltönyben.

    2017-05-07 15:04:29

@Kane: en is igy latom, teljesen ertelmetlen a Jacobs osszehasonlitas, Jacobs jol mozgott el, viszonylag keveset kapott ahhoz kepest amit Canelo fog, az a kerdes, Canelo fedezeket at tudja-e utni GGG, mert Canelo rengeteget ved kezzel es amugy kombinativan is tamad vissza belole rogton, kozonsegbarat pofonfesztival lesz ez

» fixpont   válasz erre
    2017-05-07 14:56:33

@gigaboly: Nagy különbség, hogy Jacobs el tudott lépkedni Golovkin elől, körbe tudta mozogni, egyrészt a méretfölénye miatt, másrészt a lábmunkája miatt. Canelonak egyik sincs, nem tuti recept nekik az amit Jacobs csinált, sőt, ahogy látszott amikor egymással szemben álltak még Golovkin lesz méretfölényben. Jacobs amúgy erősebbeket is üt mint Canelo, szóval ez egy másik történet.

    2017-05-07 14:54:34

@menyus: Minden szavaddal egyetértek, maximálisan csalódtam ezekben a srácokban!!

» Valero   válasz erre
    2017-05-07 14:42:58

Ez a meccs egy reklámfilm volt, semmi más..
A nagy mexikói harcosok most vaszleg kettejük helyett is szégyenkeznek, az öreg Chavezen is lehetett látni meccs közben hogy legszívesebben felmenne Jr helyett és megmutatná hogy kell a végsőkig harcolni.
Hiába volt Jr aszalva, azért nem volt ő olyan szar állapotban sztem mint pl Geale Cotto ellen, amit itt bemutatott az a nullánál is kevesebb volt, hátramenetben bekkelt végig aztán minden harmadik menetben eleresztett egy kombót fedezékre. Az örege vaszleg inkabb kiüttette volna magát minthogy ilyen langyosan bunyozzon...egy újabb mexikói háború mi? Ehh..
Alarez meg hiába villogott egy hátramenetben mozgó bokszzsák ellen, ő is ráült a fékre néha és gyakorlatilag egy bemutató meccset vívott 20 milláért. Nem baj, legközelebb már egy valódi bunyós ellen probálkozhat. Sok szerencsét neki, szüksége lesz rá. Addig is: ez egy jónagy sz@r volt, szégyellhetik magukat mindketten hogy képesek voltak így valítani a parasztot

» menyus   válasz erre
    2017-05-07 14:39:28

@Totti: Azért pénzt ne tegyél Golo győzelmére, ha Jacobst nem tudta kiütni aki állítólag gyenge állú akkor Canelot se fogja, szoros pontozással nyer Canelo, és úgy néz ki 100% a meccs úgyhogy meg lehet nyugodni..

» gigaboly   válasz erre
    2017-05-07 14:30:31

@Kane: Nem tudom én GGG utolsó meccse után, meg merem kockáztatni hogy kikap Canelotol. Én Alvarezt se emlékszem hogy láttam volna megrendülni, ütőereje nem egy kimagaslóan hatalmas, de azért ahova üt az fáj, technikailag is nagyon rendben van, és szerintem ő nem fog félni Golotól. Az hülyeség amit asszem még May nyilatkozott hogy kiüti Alvarez Golot, de esélye bőven megvan gyözni, láthattuk GGG se legyőzhetetlen, az utolsó meccsén is rezgett a léc. Persze Alvarez és Jacobs között is rengeteg külömbség van, inkább külömbség mint közös, de szerintem megvan az esélye. Golonél inkább én azt mondom hogy a hatalmas fegyvertény ami a kezébe van, az az ütőereje. De véleményem az hogy Golo nem fog veretlenül visszavonulni, főleg ha komolyan gondolta a súlycsoport váltást még régen.

    2017-05-07 14:25:32

@spomb: Azért tartom jobb bunyósnak Golovkint, mert a lábmunkája egyrészt sokkal jobb, fizikai és ütőerőben is sokkal erősebb, az álla kb olyan mint Provodnikovnak, ez már kiderült róla, a balegyenesét kiválóan használja, nem egy túl gyors bunyós, de az időzítése A+ kategóriás, ami ezt a faktort is kiegyenlíti. Védekezésben vannak hiányosságai, szerintem ebben jobb is Canelo. Canelo szenzációsan kombinatív, dinamikusabb, gyorsabb is, de szerintem Golovkin felsorolt képességei és technikai tudása felül fogják írni Canelo erősségeit, nem beszélve az iszonyatosan erős ütéseiről, amiket nem tudom hogy fog Canelo lereagálni. Az biztos hogy a mexikóinak nincs ütőereje ahhoz hogy bajba sodorja GGG-t, ezért is lesz problémás neki a meccs. Golovkin sokkal erősebb, de mivel a lábmunkája is jobb, Canelonak nincs esélye elmozogni előle, meg kell állnia egy sokkal erősebb bokszoló előtt, ami soha nem sejtet sok jót.

    2017-05-07 14:15:19

Kíváncsi lennék véleményekre,ki melyik ökölvívót tartja jobbnak és mi alapján.
Mármint Alvarez kontra Golovkin.
Sejtem hogy Golovkint,de vajon miért?
Ezt komolyan nem értem.
Az unszimpátiát igen a mexikói irányába,de ennek erősödésével csökken az esélye is?
Mintha ilyesmi történne a fejekben itt.
Vagy csak középsúlyban esélytelen,mondjuk ezt el tudom képzelni.

    2017-05-07 14:09:15

@Hatton: " Ez egy akkora bunda kamu meccs volt, hogy az ritka.
Ha Chavez ennyit tud és ő tényleg nyerni ment be, akkor miért nem tett fel mindent egylapra..."

Lehet, hogy éppen azért nem tudott többet felrakni egy lapra, mert nem volt mit... ennyit tud. :)

» leibigabi   válasz erre
    2017-05-07 14:02:42

Néztem pár menetet a meccsből, de mivel írtátok mindenhol hogy ugyan az volt végig, úgy gondoltam felesleges végignéznem. Chavezben annyi erő sem maradt hogy fingjon egyet, szomorú. Canelo pedig egy gyors, erős, kombinatív és kiemelkedően jó mozgású ökölvívó még mindig. Szeptemberben viszont Golovkin ellen nagy bajban lesz, mert ő technikailag van olyan szinten mint ő, de olyan pörölyöklű, hogy nem tudni Alvarez hogy reagál majd a bekapott ütésekre. Azokból márpedig kapni fog, ahogy Golovkin is. Egy jó, látványos meccset várok, ahol két A kategóriás, kiemelkedően látványos bunyós csap össze, az esélyeket én 65-35 arányban tippelem Golovkin javára. Várom már a szeptembert, kivételes este lesz az ökölvívásban.:)

    2017-05-07 13:59:11

@Hatton: igen, biztos szerepet jatszott a fogyi, ha maskepp nem pszichologiai gat formaban, hogy fogja-e birni, de abbol amit lattam azt kell mondjam, nincs az a suly amin ez szoros lett volna a ket bunyos kozott fenyevek vannak es tenyleg semmi mas nem hozhatta volna ezt a meccset egyensulyba, csak egy unfair meretelony Jr. javara, de olyan meccset meg minek nezne barki?

» fixpont   válasz erre
    2017-05-07 13:52:44

ja, és ha valaki meg akarná magyarázni, hogy csak ennyit tudott bunyózni a kis Chavez Canelo ellen, akkor üzenem, hogy az első másodperctől kezdve ugyanaz volt a meccs képe és ez nem változott a végégig sem. ha lett volna legalább 2 másodperc, amikor valamelyik fel tesz mindent egy lapra akkor ok, de ez....

» Hatton   válasz erre
    2017-05-07 13:28:24

Ez a "meccs" a Tecate-ról, Hublot-ról, Cavall7-ről, Henessy-ről, Interjet-ről, T-Mobile-ról és az őket kézben tartó banokról és az ő bevételükről (plusz kis pénzekben a két bunyós csapatának pénzéről, de az aprópénz)szólt....
és a milliárdokról, amelyekkel újra megrabolt minket a hatalom. Ez egy akkora bunda kamu meccs volt, hogy az ritka.
Ha Chavez ennyit tud és ő tényleg nyerni ment be, akkor miért nem tett fel mindent egylapra vagy miért nem adta fel...konkrétan nem ütött egy nagyot sem. egy olyan jó kis pötyögés volt ezen a szinten. direkt ütöm a fedezéket had szóljon nagyot...
atyaisten...
várom azt, amikor beteljesedik ami egy ilyen "vicces film"-ben volt, hogy két bunyós áll egymással szemben, a néző azt mondja jó meccs lesz, mind a kettőnek ugyanaz a menedzsere, erre az egyik üt egy luftot 3 méterről, majd kifekszenek mind a ketten....amikor ez meg fog történni annyira le leszünk butítva még jobban, hogy erre is vevők leszünk...illetve fogyasztók.

» Hatton   válasz erre
    2017-05-07 13:24:52

@Totti: "Egy ilyen meccsnek nem szabadott volna létrejönnie."

Amikor a kasszához járultak,ők nem így gondolták szerintem.
Talán a nem elhanyagolható számú mexikói sem.

    2017-05-07 13:20:33

Majd akkor hiszem hogy lesz meccs GGG vel ha bennt allnak a ringben es Genan nem oltony lesz hanem bokszkesztyu.

» Phenomenal   válasz erre
    2017-05-07 13:10:06

Csoda, hogy végig állta a 12 menetet. Úgy nézett ki, mint egy végstádiumos. Nyilatkozta is, hogy nem volt ereje, egyszerűen eltűnt. Nem tudom mit gondolt, ez azért eléggé várható volt. Egy ilyen meccsnek nem szabadott volna létrejönnie. Nagyon remélem, hogy Golovkin kicsit helyre rakja a mexikóit. Floyd leiskolázta, viszont kárt nem tudott tenni benne. GGG-nél már más lesz a helyzet.

    2017-05-07 13:07:44

Alvarez regen nagy kedvencem volt, de a szimpatiam mar reg a multe. Most is Chaveznek drukkoltam, bar nyilvan eleve eselytelen volt. A taktikajat remelem elmagyarazza mar nekem valaki. Mar Toth Barbarnal sem ertettem, de itt azert megis komolyabb hatterrel csinaltak kvazi ugyanazt.
Canelo bebizonyitotta, hogy tud latvanyosan zsakolni. (Mayweather ellen azert latszott, mi van, ha a zsak az nem csak az utest fogja fel, hanem akar is valamit a ringben).
Remelem osszejon a GGG elleni meccs es GGG helyre teszi a regi nagy kedvencem. Szamomra nem kerdes, hogy Canelo nagyon meglepodik, ha eljutnak a meccsig. Nem lesz fizikai sem technikqi folenyben (tudom, sokan leszoljak Golovkin boksztudasat, de szerintem siman nincs igazuk, Golo fizikai adottsagaihoz mas stilus valo, mint mondjuk Rigondeaux-hoz vagy akar Lomachemkohoz).

» bandi78   válasz erre
    2017-05-07 12:56:50

@fixpont: Elnézést. A meccs utáni nyilatkozatokat csak most néztem meg, mert a a másik videón nem volt rajta. Ez már így valóban elég hivatalosnak tűnik. Meglátjuk. Nyugtával a napot.

    2017-05-07 12:49:05

De jo hogy erre a meccsre nem tudtam felkellni

» Sarkozi Robert   válasz erre
    2017-05-07 12:48:24

@Totti: GGG nem adta a nevet a meccshez, nem is ertem ezt hogy tudta volna megtenni, o a szeptemberi meccshez adta a nevet.

» fixpont   válasz erre
    2017-05-07 12:40:49

Ez egy szégyen volt. Chavez helyében nem nagyon néznék tükörbe ez a meccs után. Az ütőerejét megkapta Mayweather-től erre a meccsre, sajnos mást nem. Egynek örülök csak, ebből a komédiából nem lehet visszavágót összehozni. Persze ez csak -1 személy. Találnak majd neki jó kis bokszolókat, mint Saunders.
Golovkin-t sem értem. Mi a büdös szarért megy ki egy ilyen meccsre? Minek adja az arcát ehhez a szégyenteljes történethez? Nem tudom, hogy ezt a story-t hová lehet még folytatni, de komolyan mondom ez már jobb, mint a barátok közt...

    2017-05-07 12:34:54

@GSE: Ez magyarázat arra is, hogy miért nem taktikázott egy kicsit a súllyal, számolva a pénzbüntetéssel. Még úgyis maradhatott volna szép pénze és az esélyei is jobbak lehettek volna.

De úgy látszik, ő nem akart kockáztatni. Mármint a maximális nyereséget illetően.

    2017-05-07 12:28:04

@HunFighter: Ismered a Buttgereit filmet?

» cenzura   válasz erre
    2017-05-07 12:18:00

@GSE: Bundameccs volt kár ezzel foglalkozni.
Csak azokat nem értem akik ezután olyan véleményeket fogalmaznak meg,hogy mennyire jó má Alvarez,micsoda kombinációi vannak,Golovkint megveri stb.

Hát mekkora tehetség kell egy hátrafele botorkáló boxzsákon kombinációkat elhelyezni?
Szánalmas bundamecccs volt ez. A profi bunyó történelmének 3 legnagyobb, a pontozóbíróknál puncsos mexikóijából kettőt láttunk. A harmadik és legnagyobb öreg Chavez.

» cenzura   válasz erre
    2017-05-07 12:15:06

Chavez Jr. az aszalást követően a ringben infúzióért ordibált, élettelenebb volt, mint a Nekromantik c. filmsorozat kiszolgáltatott mellékszereplői :D Canelotól sem dobtam el az agyam...

» HunFighter   válasz erre
    2017-05-07 11:57:19

Természetesen várható volt hogy ez az aszalás az erő rovására megy,ez sajnos látszott is Jr produkcióján.
Alvarez hozta a profi formáját nagyon jó bunyós,élmény volt nézni a ringben.
Ha valóban aláírták már a szerződést szeptemberre akkor az üdvözítő,ideje hogy kiderüljön melyikük a jobb bokszoló.

    2017-05-07 11:43:30

Tudtam, hogy ez egy baromi nagy mismatch lesz, de kisChavez még annál is sokkal gyengébben teljesített, mint azt vártam. Egy ügyefogyott boxanalfabéta a gyerek, aki egy jab-et sem tud ütni. Végig menekült és üttette magát. Akármilyen súllyal lép ringbe esélytelen lett volna. Futkározott egy picit pár milláért. Az apja küzdőszelleméből, mentalitásából(tehet séget nem is említem, mert az evidens) nyomokban sem tartalmaz semmit az utód. Vártam, hogy az öreg 6-7 menet után felmegy a ringbe, kézenfogja a lurkót és véget vet az egésznek, mondván, hogy keresünk neked fiam egy nekedvaló szakmát, mert ez nagyon nem megy, és tovább már ne járass le minket.

» Arcos Harcos   válasz erre
    2017-05-07 11:32:05

Bolond lett volna Klicsko módjára hónapokig sanyargatni magát.

» Gaggggggga   válasz erre
    2017-05-07 11:20:06

@GSE: " azt mondták neki, hulió, ha május 5-én be tudsz mérni 165 alá, kapsz néhány milliót."

Pontosan ez történhetett.

» Beast_Pete   válasz erre
    2017-05-07 11:16:00

Egyetértek! Bár szerintem Chavez karrierje már sokkal előbb véget ért. Össze teheti a két kezét amiért még kapott egy ilyen lehetőséget a nagy lóvéra...

» kopi58   válasz erre
    2017-05-07 11:12:36

@GSE: nézd, chavez karrierje itt ért véget. hülye lett volna a végére nem bevállalni egy nagy gázsiért, hype-ért ezt a meccset.

» kuncsorszky   válasz erre
    2017-05-07 11:03:36

egy teljesen laikus és valamennyire naiv kérdést tennék fel, miért csak a meccsen derül ki az, hogy nincs megfelelő állapotban chavez? feltételezem, hogy van mögötte egy komolyabb csapat, akik hétről-hétre figyelik az állapotát, meg ő maga is kéne, hogy érezze, pl az utolsó két hét sparringjában, vagy ez azért van, mert a meccs szituáció ennyire nagyon más, és csak ott jön ki?
ez így kicsit úgy hat, mintha nem felkészülése lett volna, hanem fogyókúrája, hogy azt mondták neki, hulió, ha május 5-én be tudsz mérni 165 alá, kapsz néhány milliót. lesz utána másnap majd valami meccs is, de amiatt ne aggódjál, elég kemény fejed van. :)
szóval tényleg, hogy van ez, hogy érhet valaki meglepetésként a meccsen egy ilyen dolog, vagy milyen alapjuk van az edzőknek, versenyzőknek arra, hogy azt gondolják, hogy náluk másképp lesz?

    2017-05-07 10:59:32
fel