Boxkesztyű, bandázs és fogvédő

profiboksz.hu

Ortiz Klitschko ellen készül

2017-04-21 09:27:39 /
Sérülés miatt sajnos nem tudta vállalni most szombati találkozóját a kubai nehézsúlyú Luis Ortiz. A veretlen, remek technikájú ökölvívó egyébként is egy világbajnoki címmeccs kapujában áll, hiszen a WBA szervezet kötelezni fogja az április 29-re tervezett Anthony Joshua vs. Wladimir Klitschko ütközet győztesét az Ortiz elleni címvédésre, amennyiben a nyertes meg akarja majd tartani a fekete színű övet (hasonló állásponton van az IBF is - Kubrat Pulevvel, mint kötelező kihívóval - akinek a nehézsúlyú címe szintén terítékre kerül a találkozón, valamelyik trón tehát feltehetőleg betöltetlenné fog válni...). A veszélyes kubai természetesen meg fogja nézni a brit és ukrán bokszoló csatáját, és előzetesen úgy gondolja, Klitschko ellen kell majd készülnie: "Teljesen nyugodt fejjel fogom nézni ezt a meccset. A rutin Klitschko oldalán van, Joshuánál viszont ott van a fiatalság-faktor, de én úgy vélem mégis, hogy az ukrán fog nyerni. Végig kontroll alatt fogja tudni tartani Joshuát azokkal az irtó erős balosaival. Rám viszont nagyon keményen kell majd készülnie, hiszen borzasztóan ki vagyok éhezve. Úgy érzem magam, mint aki kb. 100 éve nem evett egy falatot sem, annyira vágyom arra, hogy beteljesüljön az álmom. Amilyen gyorsan csak lehet, bunyózni akarok azért a címért. De most egyelőre nem tehetek mást, mint kivárom a lehetőségemet, ami hamar el fog jönni, ebben biztos vagyok."
Oszd meg, tedd a kedvencek közé!

Hozzászólok:

login: jelszó: » regisztráció

@cenzura: Itt a százalékok önmagukban nem nagyon lényegesek, mert könnyen lehet például, hogy akik Kitschkora voksoltak, azok "vékony" győzelemre számítanak, mármint arra, hogy pénzfeldobásnál picit jobb esélye van arra, hogy például betaláljon és így nyerjen, míg például Joshuára szavazók gondolhatnak biztos brit győzelemre, mert vagy K.O-val nyer, vagy ha pontozással végigmegy sem nyer az ukrán, aki amúgy is megöregedett/megkopo tt. Tehát a nyerési esélyek vonatkozásában a kiegyenlített szavazás szerintem messze nem jelent kiegyenlített esélyeket.

Én pl. a britnek adok olyan 60-65% nyerési esélyt, noha Klitschkonak drukkolok.

    2017-04-22 16:21:31

@zolimt: Az Ortízzal kapcsolatos hozzàszólà sokat azért hagyhattad volna.

» Jersey Joe   válasz erre
    2017-04-22 14:29:36

@All_in: Na ez érdekes! Biztos voltam benne,hogy döntő többség Joshua győzelmet vár.

» cenzura   válasz erre
    2017-04-22 00:00:54

Be lehet fejezni egymás oltogatását!

Fórum szabályzat, 2. pont :

"Azok a hozzászólások, melyek provokatívak, sértőek, személyeskedőek (...) a hozzászólás egyéb tartalmának figyelembe vétele nélkül törlésre kerülnek."

» zolimt   válasz erre
    2017-04-21 22:08:51

Itt az oldalon is erősen két esélyes a mérkőzés, jelen pillanatban:
A.J 51%
W.K 49%
Győzzön a jobbik, egy jó látványos meccsen!

» All_in   válasz erre
    2017-04-21 13:37:31

"Végig kontroll alatt fogja tudni tartani Joshuát azokkal az irtó erős balosaival."
Mint Fury-t? Rendben van, hogy Fury-nak hosszabb az ütőtávja, de ha Klitschko bevállalós lett volna, mint ahogy nem volt az, akkor beugrásokkal közel tudott volna kerülni hozzá és akkor érvényre tudta volna juttatni ezen erősségét, ami tényleg nagyon jó/volt nála. Ha megcsapkodta volna jabekkel, akkor szerintem változott volna Fury boksza és a meccs képe.
Ha a jabjeit és kemény jobbosait be merné vetni Joshua ellen, akkor nem lenne lefutott mérkőzés, mert őt is simán tudná borítani vele. Lehet szidni Klitschkot, de ha akar, akkor tud bazi nagyot ütni.
Biztonsági boksszal biztosan veszít Joshua ellen Klitschko. Kérdés, hogy meg mer/tud-e újulni. A megítélésének szerintem jót tenne, ha odaállna férfiasan és küzdene, még akkor is, ha veszít/kiüti Joshua.
Mert úgy lezárni egy karriert, hogy betoji biztonsági boksszal veszít (nyerni azzal nem tud), szerintem nagyon rossz lenne.

» Schnauzer   válasz erre
    2017-04-21 12:37:06

Drukkolok öreg. Ha a mai nehézsúlyt nézem, bőven megérdemled azt a lehetőséget. Bárki ellen. Azt az egyet sajnálom, hogyha meg is lesz a lehetőség, 2-3 évvel jöhetett volna korábban.

    2017-04-21 11:00:21

Nagyon jó lenne Ortiz-t valóban a győztes ellen látni és az is jó lenne, ha top formában lenne még képes réngbe lépni azon a meccsen. A prognózisa szerintem ott hibádzik, hogy nem vette figyelembe, miszerint Klitschko bal kezének hatékonysága rengeteget romlott az utóbbi meccsein.

» superman   válasz erre
    2017-04-21 10:05:57

"kivárom a lehetőségemet, ami hamar el fog jönni, ebben biztos vagyok"

Bárcsak így lenne...

    2017-04-21 09:44:38
fel