Boxkesztyű, bandázs és fogvédő

profiboksz.hu

Rigondeaux verekedni fog

2017-04-20 09:06:37 /
Azt ígérte a Moises Flores elleni mérkõzésének sajtótájékoztatóján a kubai klasszis Guillermo Rigondeaux, hogy az eddig tõle látottakkal ellentétben leginkább a ring közepén fog majd tartózkodni és odaáll bunyózni, nem pedig passzív stílusban matekozza ki a gyõzelmet. Mint ismert, a WBA kispehelysúlyú világbajnoka a profi mezõny egyik - ha nem a - legjobb ökölvívója, azonban elsõsorban defenzív és kockázatkerülõ stílusa miatt gyakorlatilag eladhatatlan a televíziók számára. Rigondeaux piacképtelensége és promóteri problémái miatt az elmúlt években nagyon keveset bokszolt, most azonban nagy lehetõséget kapott, hiszen a Ward vs. Kovalev visszavágó gáláján bokszol Flores ellen, és ennek megfelelõen igyekszik majd saját pozícióit javítani: "Ez egy óriási este lesz, amit a rajongóknak nem szabad majd kihagyni. Azt mondják rám sokszor, hogy unalmas vagyok, de az a helyzet, hogy mikor az ellenfeleim megérzik az erõmet, egybõl menekülõre fogják és összezárnak. De mindegy is, én ezúttal meg fogom adni az HBO nézõinek, amit szeretnének. Le fogok horgonyozni a ring közepére, hogy egy jót verekedjek az ellenfelemmel. Mindenki ezt szeretné látni, meg fogom hát mutatni itt is ugyanazt a rajongóknak, amit Angliában láthattak Dickens ellen. Köszönöm Moises Floresnek, hogy elfogadta ezt a lehetõséget és nem menekült el a meccs elõl, mint sokan mások. Moises egy kitûnõ mexikói ökölvívó, aki harcolni akar majd. Meg fogom mutatni, miért is vagyok én az egyik legjobb pound for pound bokszoló, és a súlycsoportom elsõszámú ökölvívója."
Oszd meg, tedd a kedvencek közé!

Hozzászólok:

login: jelszó: » regisztráció

@northpaw: Ízlések és pofonok.. Én igenis gyönyörködtem benne, sokkal jobban tetszik, mint amikor valaki megy előre mint a gép és üti a levegőt. Reggeltől estig képes vagyok nézni a bunyóját.. https://www.youtube. ...

» #farki#   válasz erre
    2017-04-22 12:16:33

@Hatton: Ha nagyon bicskanyitogatóan adná elő a trash talkot, akkor lehet bármilyen nézhetetlen is a bunyója, azért többen megnéznék a meccseit, mert lennének olyanok, akik azt szeretnék látni, hogy végre kiüsse valaki. Így volt ez Mayweather esetében is, sokan nem azért fizettek elő a meccseire, mert gyönyörködni akartak a bunyójában, hanem azért, mert a vesztét akarták látni végre, ahogy ezt Mayweather Sr. is elmondta.

» northpaw   válasz erre
    2017-04-20 14:53:09

Pac, Tszyu, Loma sem amerikai. lehet hogy nem akkora sztárok, mint ha amerikaiak lennének, de sokkal nagyobbak, mint Rigo. A kubai baja saját maga. Nem az a gond, ahogy bokszol, hanem az amennyit. ha menetenként még két három alkalommal megcsinálná azt, amit sajnálatos módon csak egyszer csinál, akkor sztár lenne. A valaha élt egyik legjobb bunyós, csak iszonyatosan lusta és még jobban biztonsági. nem az a baj, hogy nem megy bele hirigbe, hanem a ló másik oldala, vagyis az, hogy menetenként 1 kombót üt és kész. ilyen bunyóval hiába tudna angolul, hiába menne a trashtalk akkor sem lenne sehol. és öreg ő már bármilyen változtatáshoz.

» Hatton   válasz erre
    2017-04-20 14:39:02

@northpaw: Valoszinuleg tobben ismernek ha tudna beszelni, de igazan egy olyan bokszolo sem jut eszembe aki nem amerikai vagy mexikoi es ennek ellenere annyira nepszeru lett volna.

» Phenomenal   válasz erre
    2017-04-20 14:24:35

@Phenomenal: Igen, csak a mexikóiak vannak 35 millióan Amerikában, a kubaiak meg csak kétmillióan, így Alvareznek nem kell megtanulnia angolul ahhoz, hogy jelentős rajongói bázisa legyen az államokban. Mellesleg Alvarez látványos bunyós, míg Rigondeaux-t gyakran booo-zzák a nézők, lásd az Agbeko elleni meccsét, ahol néhány menet után elkezdett kiürülni a nézőtér. Rigonak bizony meg kellett volna tanulnia angolul, és nyomatnia kellett volna a trash talkot, ez lett volna az egyetlen esélye, hogy népszerűbb legyen. Ráadásul neki a trash talk természetes lett volna a személyiségéből adódóan, ahogy írtam. Kovalevnek nem az, az ő trash talkja nagyon erőltetett, ezért nem áll jól neki, valószínűnek tartom, hogy nem is csinálná, ha a Duváék nem kérik meg erre. Mellesleg neki az angol szókincse sem túl bő, így ezzel nem szerzett magának népszerűséget.

» northpaw   válasz erre
    2017-04-20 14:04:04

@northpaw: Ez sztem nem ilyen egyszeru. Latod Canelitanak is forditanak megis "sztarbunyos" es Rigondeaux is spanyolajku. Kovalev meg beszel angolul es nyomja is a trasht megsem igazan nepszeru. Valoszinuleg inkabb az van hogy ha amcsinak vagy mehikanak szuletik akkor ezzel a taktikus stilussal is sokkal nepszerubb lenne. Raadasul nem tordeli a bunyot mint Ward vagy Bhop, hanem szo szerint okolviv.

» Phenomenal   válasz erre
    2017-04-20 13:56:19

@Phenomenal: Senki sem tiltotta meg Rigondeaux-nak, hogy megtanuljon angolul, és elkezdje nyomatni azt a fajta trash talkot, amit Mayweather szokott. Egyébiránt ahogy olvastam Rigondeaux nyilatkozatait angolra fordítva, a trash talk nem áll messze tőle, sőt. Csak hát az a gond, hogy nem tud angolul.

» northpaw   válasz erre
    2017-04-20 13:50:21

ez egy hülyeség, nem kell a ló másik oldalára esni, nem feltétlenül kell állóháborút csinálnia mert az még rosszul is elsülhet...
mindenki bokszoljon úgy ahogy tud, a lábon való mozgás Rigó sajátja, nem kell azt mellőzni vagy visszaszorítani... ellenben sokkal több támadást kell vezetni, a másik támadásait pedig keményebb kontrákkal büntetni és akkor élvezhetőbb lesz a mérkőzés...
ennyi...

» leslie   válasz erre
    2017-04-20 13:34:23

Sajnalom kicsi Rigot. Nekem nagy kedvencem, de elismerem hogy a kozonsegnek bizony ez a fajta virtuskodas csak akkor jon be ha egy Mayweather szintu karakter (es lehetoleg amerikai) csinalja. Pedig kepes lenne arra hogy felporogjon es nem is papiroklu (lsd Amagasha es Dickens) sztem az egyetlen hibaja hogy olyan az alla olyasmi lehet mint a korai JMM-e. Egy kevesbe nagyuto is lekuldheti de megfogva vagy bajban egy pillanatra sincs. Kivanom hogy bejojjon a szamitasa de felek ez a hajo mar elment. :-(

» Phenomenal   válasz erre
    2017-04-20 13:34:20

Sajnos ezt már sokszor hallottuk, és ha ezúttal még így is lesz, ezt nem 36 éves kéne elkezdeni. Abban viszont igaza van, hogy nem igazán szeretnek kiállni ellene az élmenők, (lásd Frampton és Santa Cruz) és ha valaki mégis, hát az sem töri össze magát azért, hogy lehengerelje Rigo-t.
Ettől függetlenül én azon kevesek közé tartozom akik várják ezt a mérkőzést, kíváncsi leszek, hogy tényleg leáll-e verekedni a mexikóival, mert az nem feltétlenül fog feküdni Rigondeauxnak, de ha tippelnem kéne akkor szerintem megint minimális bekapott ütéssel kipötyögi, esetleg felőrli az ellenfelét.

» LightsOutPrince   válasz erre
    2017-04-20 10:41:22

Hisz még vki ennek a fickónak?

» szikozoltan   válasz erre
    2017-04-20 10:29:09

Én meg repülni a város felett.

Van a kutya meg a szalonka...

    2017-04-20 10:14:16
fel