Boxkesztyű, bandázs és fogvédő

profiboksz.hu

Lezárult a tippjáték 7. fordulója

2017-04-16 21:20:32 /
A Burns vs. Indongo világbajnoki címegyesítő összecsapás volt a záró akkordja a szombaton éjszaka lezáruló, idei 7. profiboksz.hu tippjáték fordulónak. A 64 versenyzőt érintő etap a 26 pontos Gabodo győzelmével fejeződött be, a 2. helyre Hapci07 futott be, a harmadik pozícióban pedig TheTiger végzett. Az éves abszolút versenyfutásban pillanatnyilag a 118 pontos Amir és kozi áll az élen, őket követi All_in, MoneyMayweather valamint leone510, a harmadik pozíción pedig Dirhanka, charlie.firpo, mad, illetve zolimt osztozik.

A speciális számítási elv alapján készülő relatív rangsort szintén Amir és kozi vezeti, a harmadik helyen viszont zoley található.

A második felvonás fejeződött be a Szafari Sport Újpest által felajánlott Everlast White mma kesztyűért is zajló aktuális 2 hónapos vetélkedőben, amelyben jelenleg Hapci07, emgabor és schneider999 áll az első helyen.

Gratulálunk minden versenyzőnek! A tippjáték részletes ranglistái, adatai a verseny főmenüjében tekinthetők meg, és ugyan itt már kitölthető a friss tipposzlop is.

Tippjáték
Oszd meg, tedd a kedvencek közé!

Hozzászólok:

login: jelszó: » regisztráció

fel