Boxkesztyű, bandázs és fogvédő

profiboksz.hu

Erdei Zsolt a MÖSZ új elnöke

2017-04-02 10:38:35 /
Az előzetes várakozásoknak megfelelően Erdei Zsoltot választották meg a Magyar Ökölvívó-szakszövetség (MÖSZ) új elnökének a szombati tisztújításon.

Az Arena Hotelben rendezett közgyűlésen a versenyzőként amatőr és profi világbajnok, olimpiai bronzérmes Erdei volt az egyedüli jelölt. Az ülésen – a MÖSZ tájékoztatása szerint – a 106 szavazásra jogosult tagból 87 volt jelen, s ők nyílt szavazáson, egyhangúlag adtak neki bizalmat.

A szövetséget 1996 óta irányító Csötönyi Sándort a tagok tiszteletbeli elnöknek választották.

Az ökölvívóknál legutóbb 2015 őszén volt tisztújítás. Akkor Csötönyi volt az egyedüli jelölt, s 2020-ig kapott mandátumot.

Az elmúlt hónapokban ugyanakkor a sportág berkeiben egyre nagyobb teret nyertek a változást sürgetők, mivel a bokszban hosszú ideje nincsenek komoly eredmények. Férfiaknál világbajnokságon 2009-ben volt legutóbb magyar dobogós (Káté Gyula), olimpián pedig 2000-ben, amikor éppen Erdei nyert bronzot.

A tavalyi év végén Rácz Félix, a Felix Promotion vezetője nyíltan támadta Csötönyit, csatlakozva ezzel az elnököt már korábban bíráló Kovács Istvánhoz, az eddigi utolsó magyar ökölvívó olimpiai bajnokhoz. Közben a háttérben egyeztetések folytak, s felvetődött Erdei Zsolt neve mint lehetséges utódé. Ő jelezte, akkor vállalja az elnökséget, ha a boksztársadalom kilencven százaléka támogatja, február közepén pedig arról számolt be, hogy rengeteg pozitív visszajelzést kapott, és megkapta azt a bizalmat, amit kért.

A Madárfészek Akadémia vezetője még akkor egyeztetett a jövőről Csötönyi Sándorral, aki jelezte, hogy csak az ő javára hajlandó lemondani a posztról, mert benne megbízik, és becsületes, tisztességes embernek tartja.

Szombaton aztán Csötönyi a közgyűlésen lemondott posztjáról, és Erdeit javasolta utódjának.

Az Arena Hotelben délelőtt éves rendes beszámoló közgyűlést tartott a szövetség, ezután választották meg az új elnököt. A nap során teljes tisztújítást is tartottak. Megválasztották – az Erdei által javasolt – 21 tagú elnökséget, melyben az új sportági vezető mellett hét alelnök kapott helyet.

Az új apparátus:
Alelnökök: Dér Tamás, dr. Berkes István, ifj. Lasz György, ifj. Süllős Gyula, Pajna Zoltán, Pantl Péter, Soós Zoltán
Elnökségi tagok: Balogh Sándor, dr. Sarlós András, dr. Kassai László, dr. Kálózdi Tamás, Draskovics Szilárd, Horváth Ferenc, Kepli József, Kóczián József, Kovács Géza, Rieb György, Sárközi Márk, Szabó Sándor, Varga Gergely

Ellenőrző testület: Orodán Sándor (elnök), Dr. Rátkai Norbert, Dr. Pálos Péter, Fásy Ádám, Szántó László, Turbucz Gábor, dr. Laczkó János

Forrás: MTI, Nemzeti Sport Online
Oszd meg, tedd a kedvencek közé!
Felix promotion

Hozzászólok:

login: jelszó: » regisztráció

A leköszönő elnök még odanyomott egy-két kamu infót. Például azt mondta, hogy amikor átvette a MÖSZ-t, akkor 3 főállású edző volt, most meg 72! főállású edző van a szövetségben. Csak kiváncsiságból: Mondjuk átlagban kapjanak bruttó 150.000,-Ft-ot (sztem az nem sok). A járulékokkal együtt az kb 220.000,-/hó/edző. Ez éves szinten 190 millió. Hol van ennek a nyoma a 2016-os mérlegben? Nagy kamu ez is mint minden amit mondott.
Ezek után csak pozitívak lehetünk.

» csilipalmer   válasz erre
    2017-04-06 17:04:49

@csilipalmer: Nézzünk pozitívan előre: csötke nem elnök, Madár lett az elnök és reális és vállalható ötletekkel van tele. Bízzunk benne!
Bár én Madárt az "észbeli" oldaláról nem ismerem, sztem Ő inkább szakmai mintsem észbeli szakember.

» nobody   válasz erre
    2017-04-05 21:42:40

@nobody: A mi szempontunkból mindegy hogy mikor mondta. A történet nem az ő bejelentésével kezdődött. Ő is a sajtóból értesült erről, majd rövid vagdalkozás jött (azok árultak el, akikből én csináltam valamit, miből fog Erdei elnökként megélni arra kíváncsi lennék stb), aztán gondolom ment egy két telefonon fölfelé, ahol tudatosították hogy nem, most már nem lesz megvédve. Ekkor világosodhatott meg, hogy hoppá, hát a Zsoltit azt én akartam utódomnak, már régen csak elfelejtettem.
Persze ez csak fikció, mert ugye a teljes valóságot mi nem tudjuk. Ezeket csak a megjelent cikkek idősorrendisége alapján raktam össze.

» csilipalmer   válasz erre
    2017-04-05 11:55:47

@csilipalmer: Bocsi, de Csötke a Madár javára való lemondást már régen mondta, még a választás előtt.

» nobody   válasz erre
    2017-04-04 20:36:59

@HunFighter: Az a fájó igazság, hogy amit leírtál az teljesen megállja a helyét. Marad az optimizmusom :)
Jelenleg nem tudjuk, ki lesz mögötte tanácsadói szerepben, mi is csak találgatunk.
szikozoltan: A Csötönyinek semmi köze nem volt a Madár előrelépésében, sőt sértésnek és támadásnak vette. Aztán amikor rájött, hogy ezt elvesztette, akkor hirtelen előállt ezzel a sztorival hogy ő már 2015-ben is megmondta stb. Bármit csinált volna most már mindenképp leváltották volna. Az hogy ő csak Madár javára mondott le, az blöff, úgy tesz mintha még mindig helyzetben lenne. Miután már nem diszponál semmi felett, a talpnyalók egyből odébb álltak, és a Zsolt zokniját cibálják.
Szerintem

» csilipalmer   válasz erre
    2017-04-04 16:10:19

@csilipalmer: Egy ilyen felsővezetői pozícióhoz nagyon kevés az, hogy valaki "jó ember" legyen! Itt hús-vér emberekkel kell foglalkozni, a legmagasabb szinten kell az adott projekteket menedzselni, vezetni + komoly munkaszervezés és valahol ez a legmagasabb döntési szint, óriási felelősséggel jár! Ehhez tényleg kéne vezetői tapasztalat, mert így vezetői tapasztalat nélkül beletörhet Zsolti bicskája ebbe a feladatba. Egy jó vezető szakmai pályafutása elején mindig egy kis csoport vezetésével kezdi, ahol ugyan van döntési joga, de kisebb projektekben/feladat okban. Ez a szint majdnem olyan, mintha egy vezérigazgatói pozíciót kéne betölteni, én egy olyan sikeres vezérigazgatóról sem hallottam, aki vezérigazgatóként kezdte a pályafutását. Fel ne hozzátok példaként Vitézy Dávidot! :D

» HunFighter   válasz erre
    2017-04-04 11:03:20

@csilipalmer: Tudod ha vki egy elnöki székbe kerül akkor előtte nem árt ha van némi tapasztalata ilyen szintű szervezési munka iránt. Nos Madárnak nincsen (én nem tok róla). Ne itt tanulja már meg hogy hogyan kell egy ilyen posztot vezetni (gondolj bele).
Az valóban igaz hogy Madár "egy normális ember". De a baj ott van hogy ebben a pozícióban nem ilyen jellegű ember kell, hanem olyan aki geci, mert a körülötte lévő szakik azok. És félek, hogy mint anno Papp Lacit is megeszi a rendszer előbb-utóbb.

És attól nagyon félek hogy csötke a háttérből fogja irányítani az egész hóbelebancot. Hiszen csak Madár javára volt hajlandó lemondani a székéről. Ez azt jelenti hogy: kutya a kutyával, macska a macskával találja meg a közös hangot. Szval nekem kételyeim vannak ezzel az egész bohócmúsorral kapcsolatban. Remélem rám fog cáfolni Madár és valóban olyan lesz a Magyar boxsport mint anno Papp Laciék idejében volt.

Csötke a digin azt nyilatkozta, hogy: a profi bunyósok is 100 éve nyertek világbajnoki övet, akkor őket miért nem baszogatják? Van némi igaza, viszont azért nem helytálló a bírálat, mert a profik a saját és szponzoruk pénzét viszik a vásárra míg az amatőrök a mienkét. Az viszont valóban kérdőjeles, hogy miért nincsen Magyar profi világbajnok?

» szikozoltan   válasz erre
    2017-04-04 07:51:46

@csilipalmer: +1

» Peacock   válasz erre
    2017-04-03 22:05:50

@Peacock: A Madárfészket igazából a Wida József vezeti, nem a Madár. Tudom hogy elég optimista az amit leírtam, de mindenképpen ezt akarom hinni! Nem vagyok hajlandó előre pesszimista lenni! Biztos ismertek ti is kis klubokat. Az országban lévő bokszklubok 80%-át az egyszemélyi vezető-edző-tulajdon os elvakultsága, kitartása, boksz szeretete tartja fenn. Náluk a fizetés mint olyan értelmetlen kifejezés, inkább az a kérdés, hogy mennyi pénzt visznek el az otthoni kasszából (és abból mennyit vallanak be az asszonynak). Ezek az emberek sokszor nem is látnak (nem akarnak túllátni) tovább a saját termük falán, nekik az a világ. Néhány hozzászóló öket úgy nevezi, hogy tetű-haszonleső-suny i férgek, akik gyáván kussolnak, mert nem hangoskodnak a fészbukon, és szidják a rendszert vmilyen álnév alatt. Valójában ami még megmaradt az ökölvívás szellemiségéből az nekik köszönhető.
Miattuk kell optimistának lenni. Vagy ha nem működik ez a rendszer se, akkor továbbkeresni.
Különben előbb a mesepénz, majd lassan a sportág is eltűnhet.
Én nagyon szeretem ezt a sportágat, és nagyon hiányozna.

» csilipalmer   válasz erre
    2017-04-03 22:02:09

@csilipalmer: Van abban igazság amit mondasz: ha Erdei tisztességes, igazságos és jót akar, az jó kiindulási pont mert a bunyó klubszintű világát is jól ismeri.
Szerintem azonban a valóságban fogalmunk sincs róla Erdei, Koko, vagy Félix becsületes emberek-e, csak az image-üket ismerjük. (Csötönyi esetében a nem pozitív image-n túl az eredmények hiánya is adott.)
De megelőlegezve az erkölcsi bizalmat Erdeinek, ez önmagában sajnos nem elég, mert Erdei általunk ismert image-éhez szerintem a jószándékú befolyásolhatóság is hozzátartozik, a jó vezetési és döntőképesség meg nem annyira.
(Önmenedzselésben sem volt sikeres, és ezzel nem bántani akarom mert bunyósként nagyon tisztelem persze.)
Ugyanakkor elképzelhetőnek tartom, hogy a Madárfészek vezetésekor magára szedett vmiféle manageri rutint. Anélkül nehéz lesz azért.

» Peacock   válasz erre
    2017-04-03 21:18:52

@csilipalmer: De szép is lenne, ha ez igaz is lenne amit irtál, de sajnos nem az.

    2017-04-03 21:11:50

Erdei Zsolt azért a legalkalmasabb mert becsületes és egyenes ember. A vezetés megtanulható, ezek nem. Sztem nem alapfeltétel, hogy a MÖSZ elnökének g.cinek kell lennie. Nekem legalábbis nem ez az elvárásom. A kertben nem csak gaz van, hanem fontos növények is. Ha végigmész egy sarlóval, úgy mindent kiírtasz. A gazt egyenként kell kihúzni, és a fontos nővényeket megtartani.
Üzleti életben alaptétel, hogyha új pozicíóba kerülsz, akkor ne kezdjél el már az első napon ész nélkül vagdalkozni, közben üvölteni hogy te vagy itt az új király! Először ismerd meg a környezetet, nézd meg mi működik jól, mi nem, aztán szépen egyenként kezdjed el a változtatást. Isten sem 1 nap alatt teremtette ezt a remek világot.
Madár jó lesz! Csötönyi nem fog tudni tanácsokat adni neki a háttérből. A tiszteletbeli elnöki cím egy "köszönjük az eddigi munkát most már ülj le és maradj csendben" poszt.

» csilipalmer   válasz erre
    2017-04-03 20:50:48

@Henry1987: Az öreg szivaros azért csak Erdei javára hajlandó lemondani mert tudja Zsolti egy jószívű ember aki mellé szerintem irányítható is . Ha bekerülne ide egy Félix féle karakán egyén akkor esélyes hogy felkavarodna az állóvíz . Zsolti amilyen jószívű ember annyira megvezethető , nem látom benne a vezető jellemet sajnos .

» Ultrasberry1990   válasz erre
    2017-04-03 14:25:07

@Chico: Hát igen ez van nekem is a fejemben, csak azt sajnálom hogy ide jutott Madár és idejutott a Magyar boxsport is.

» szikozoltan   válasz erre
    2017-04-03 12:26:00

Hétköznapi nyelven fogalmazva , adva van egy gazos kert .
Azért mert kihúzod a legnagyobb gazt a többi még ott marad .. ergo ezzel arra akartam célozni , hogy tövestől kellene az egészet felszámolni . Azért mert ő lesz a MÖSZ elnök nem teljhatalmú , majd megmondják az adott emberek , hogy minek is kell történnie és kész . Semmi sem fog változni .

» Ultrasberry1990   válasz erre
    2017-04-03 12:22:34

@csikimacko: Ez úgy pontos, hogy az öreg szivaros kijelentette, hogy csak és kizárólag Erdei javára hajlandó lemondani! Ami mondjuk jogilag is értelmezhetetlen, de ez is az oka, hogy nem indult más.

» Henry1987   válasz erre
    2017-04-03 11:39:28

@szikozoltan: "Árulka el vki hogy Madár mitől a legalkalmasabb az elnöki székbe?"

Szerintem a legfőbb szempont az volt a megválasztásával kapcsolatban ,hogy Ő a tökéletes kirakatember. A szivaros kicsit háttérbe tud vonulni mert már nagyon ellene volt a közvélemény, mert mindig Ő került a rivaldafénybe középpontba, mivel Ő volt az elnök. Pedig rajta kivül nagyon sokaknak benne van a keze abban, hogy ilyen a hazai boksz helyzete és ezek az emberek ott maradtak a helyükön. Igy, hogy a szivaros kicsit háttérbe vonul sajnos szerintem szinte minden mehet tovább a maga megszokott módján.

    2017-04-03 11:05:43

@csikimacko: Ja és nem indult más

» csikimacko   válasz erre
    2017-04-03 10:28:30

@szikozoltan: Neve van. Van tapasztalata, mint ökölvívó. Kb.ennyi.

» csikimacko   válasz erre
    2017-04-03 10:26:30

Árulka el vki hogy Madár mitől a legalkalmasabb az elnöki székbe? Milyen referenciája van egy ilyen fontos pozició betöltésére?

» szikozoltan   válasz erre
    2017-04-03 10:15:49

Zsolt szakmai tanácsadónak szerintem tökéletes lenne, de - igaz, személyesen nem ismerem - nem egy vezető alkat, mint pl. Kokó, és azt a menedzseri vénát sem látom nála, ami ehhez a poszthoz szükséges lenne. Úgy gondolom - de ne legyen igazam - hogy túl jó ember ehhez, nincs benne egy szükséges g.ciség, hogy vegyen egy nagy levegőt, és mindenkit kivágjon, majd újra felépítse a gárdát fiatalokból, menedzser szemléletű emberekből a szükséges posztokon. Félő, hogy nála is működni fog ez a "Jóska 30 éve ezt csinálja, ki tudja nála jobban?!" szemlélet.

Nála szerintem be fognak jönni ezek a nosztalgikus dumák, "Há' Zsoltikám, nem emlékszel még, együtt etettük a kutyámat, mikor még a bajszod sem serkent ki. Adjá' mán valami jó pozíciót nekem is, különben éhen hal a család...". Itt a pénzügyekhez is érteni kellene és egy komplex stratégiát kellene összeraknia, globálisan kellene gondolkodni, nem csak a szakmai dolgokban. Zsolti biztos, hogy pontosan látja, melyik bokszolóban mennyi potenciál van, és kit lehet jól felépíteni, nyilván az edzésmódszerekben is elérhet javulást, de ez csak egy kis szelete az egésznek.

Ide totális korszak-, és garnitúraváltás kellene, de így, hogy Csötönyi tiszteletbeli elnök maradt, ebből leginkább semmi nem lesz, félő, hogy Madár úgy fog sok mindent csinálni, ahogy a "tanácsadó" mondja.

Remélem, nem lesz igazam, de így nem látom túl színesen a jövőt...

    2017-04-03 10:07:04

Remélem Zsolt Kokótól kér tanácsot, aki sokszor bizonyított, nem pedig azoktól, akik sokszorosan, látható, mérhető és gyalázatos módon megbuktak már.
Akkora sz@r van itt, hogy a nagy szavaknál sokkal több kell, hogy visszafordítsák ezt a folyamatot. Bízom benne, hogy Zsolt fel tud nőni a feladathoz. Kokóban látom azt a profizmust, elszántságot, kitartást és tapasztalatot, hogy gatyába tudná rázni a hazai amatőr bokszot. Félix is képes lenne rá, de nála azt a megszállottságot, ami Kokóban van, anyagilag kellene kompenzálni. Drukkolok Zsoltnak és a kedvenc sportom amatőr szekciójának!

» bandi78   válasz erre
    2017-04-03 01:30:01

Én nem látok bele ebbe az egészbe, de én úgy látom, hogy Erdeiben van is lehetőség, meg nincs is.
Nyilván nem tűnik úgy, hogy ő lenne a legjobb sportvezető a képességeit tekintve, de manapság már ez úgy működik, hogy arc és név kell és ahhoz tud jönni pénz, meg kapcsolati tőke, stb..
Ahogyan Klicskó, vagy Pacquaio sem valószínű, hogy túl jó politikusok...

Amúgy a magyar ökölvívás nem(csak) a hazai sportélet esetleges visszásságai miatt gyenge, hanem azért is, mert a nemzetközi mezőny is folyamatosan erősödik.
Ahogyan fociban is.
Húsz-harminc-negyven évvel ezelőtt pl. az afrikai-ázsiai országok egy jelentős része még a "földet túrta", ma már azért nem ez van.


Ezt is be kéne látni.

» Jersey Joe   válasz erre
    2017-04-02 22:22:55

Nekem csak az a furcsa, hogy személyi kérdésben nyílt szavazás volt. Ez nem túl elegáns. Szurkolok Erdeinek, jó munkát neki!

» Iron Cat   válasz erre
    2017-04-02 19:56:48

A profinak tituált bűnözők alatt Félixet, csepit stb. érti. De nagyot téved. A magyar amatőr boksz nem azért tart ott mert Félixék elvitték a "szuper tehetséges" amatőröket.

» Arnold79   válasz erre
    2017-04-02 17:28:10

@patton: Most ezzel kikre célzol?

    2017-04-02 16:23:40

@Kane: Ha így volt,ennek vége.Kell az a pénz,amivel a profinak titulált bűnözők nem csábítják el a tehetségeket.

» patton   válasz erre
    2017-04-02 15:50:13

@patton: Iszonyatosan sok pénz kapott az ökölvívás az államtól az utóbbi években csak ez főleg a csötke-banda zsebében landolt, meg az olyan gusztustalan edzőkében akik pénzért mindig újraválasztották és támogatták ezt a senkiházit.

    2017-04-02 15:15:28

@Kane: Igen ezert nem ertem mirol beszelnek itt az elozo hozzaszolok. Itt mar csak eggyetlen problema volt az Csotonyi. Most ez megoldodott. Zsolt-ot pedig tartom olyan lelkiismeretes embernek hogy a legjobbat akarja majd a hazai okolvivasnak fuggetlenul attol mit varnak el tole majd Csotonyiek. Es o aki benne volt a nemzetkozi es magyar okolvivas verkeringeseben (mint versenyzo es mint edzo) pontosan tudja mire van szuksege az okolvivasunknak. Ki tudna jobban ha nem Zsolt?

» Sarkozi Robert   válasz erre
    2017-04-02 15:13:51

@Kane: Hát én nem látom ezt.Vagy jól titkolják.

» patton   válasz erre
    2017-04-02 15:08:33

Na miután otthonról ismét (nyilván mert nem tisztelem az isteni Green-t) nem tudok hozzászólni,megtesze m máshobnan.
Zsolt az utolsó,amatőrök között nemzetközi szinten eredményeket elérő magyar ökölvívó.Ennek 17 éve...
Profiként két súlycsoportban (egyedüli magyarként) ért a csúcsra.
De.
Az amatőr sportban-hasonlóan a profihoz-nem működik a dolog pénz nélkül.Sok,sok pénz nélkül.Nagyon remélem,hogy vannak azok a kapcsolataid,amik lehetővé teszik ezen pénzek behúzását,mert nélküle a pünkösdi királyságot ígérő "profi" menedzserek elviszik a tehetségeket.
Jó lenne átélni a 80-as évek amatőr pezsgését.Akkor még voltak tehetségek,voltak gálák,amikre érdemes volt elmenni.
Sok sikert Zsolti!

» patton   válasz erre
    2017-04-02 14:48:36

@patton: Pénz az már van, az eredmény hiányzik...

    2017-04-02 14:44:46

Hozd a pénzt a sportba Zsolti!

» patton   válasz erre
    2017-04-02 14:41:40

Sok sikert kìvànok neki!!!

» EPguard   válasz erre
    2017-04-02 13:20:43

Egy tény: Madár anno a sporpályafutása alatt letett vmit a magyar boxsport asztalára (tisztelet érte). DE, egy elnöknek nem sportbéli sikereket kell felmutatni, hanem szervezői sikereket. Ezt én nem tom hogy tette volna Madár. Sőt anno a német boxistálló is jól kiszúrt Vele és azért sem tudott sikeresen harcolni a pénzéért ami nem volt kevés. Ide ma -2017-ben- egy jó szervezőkészséggel megáldott olyan szakembert kellene tenni akinek vannak sikerei is a munkájában. Madárnak sajna nincsenek és ezért merül fel bennem a kérdés, hogy vajon jó-e ez így? Emlékszem anno Papp Laci is volt kapitány és megette a rendszer ami az egész magyar bunyót mérgezi. Ha nem változik gyökeresen (az összes vezetőtől megszabadulni) a bunyósport akkor sajna ugyanerre a sorsra fog jutni a jobb sorsra érdemes Madár.
Félek (és nem legyen igazam) hogy azt a nimbuszt amit felépített azt most ezzel az elnökösdivel szét fogja rombolni.

Csötke, megmaradt "tiszteletbéli elnöknek". Nos ez azt jelenti hogy még mindíg lesz valamiféle beleszólása a bunyóba. Mindenki gondoljon amit akar:D De hogy Csötke csak Madár javára mondott le, ez szinte azt jelenti -az én olvasatomban- hogy minden megy tovább, csak nem Csötke hanem Madár neve alatt. Tehát semmi nem, csak az elnök személye változik.

Sokat bíráltam, kritizáltam Félixet itt ezen az oldalon, de Nála ma magyarországon nem látok senkit aki alkalmasabb lenne erre a posztnak a betöltésére. Félek, hogy megint nem a sport nyert ezzel a választással, hanem más érdekszférák.

» nobody   válasz erre
    2017-04-02 12:58:44

Főleg, hogy Csötke emberei közül többen is maradtak az elnökségben...nehéz lesz ezt így új korszaknak hívni.

» Henry1987   válasz erre
    2017-04-02 12:47:53

Madárról még életemben nem hallottam senkitől,hogy vezetőnek való. Jó gyerek a Zsolti de most ingoványra lépett. Kíváncsi vagyok ki fogja fúrni legjobban.

» cenzura   válasz erre
    2017-04-02 12:45:27

Az egész arról szól h teletömik egymás zsebét, de közbe próbálnak úgycsinálni mintha csinálnánk valamit, szomorú h Erdei beszennyezi a nevét ezekkel!

» thurman   válasz erre
    2017-04-02 12:45:10

sláger tibó bunyós pityu együtt mulat FÁSY ÁDÁMMAL!

    2017-04-02 12:28:07

Ez színház! Betettek egy bábot az elnöki székbe! Nem is értem, miért maradt tiszteletbeli elnök csötke. Ja, meg ki is Zsolti menedzsere? Vida József? Én úgy tudom, ő Csötönyi kebelbarátja... Na, mindegy, szerintem csak látszatváltás volt, ennyi!

» HunFighter   válasz erre
    2017-04-02 12:20:15

Csak egyetérteni tudok a lentebb hozzaszolokkal.Amig ilyen Fásy felek sportszovetseg tagjai addig ez csak egy módszerváltás... Nem szabadna egy Erdei Zsoltnak ebben resztvenni. Formalisnak tűnik az egész ilyen aparatussal mögötte. :(

» Dirhanka   válasz erre
    2017-04-02 12:15:13

Ez így ebben a formában csak egy kalap sz@r! Annyi a lényege ennek az egésznek, hogy Erdei jobban mutat a kirakatban mint Jose Lois Torrente! :D
Nagyvonalakban minden maradt a régiben!

» Valero   válasz erre
    2017-04-02 12:10:27

Nekem is vannak kétségeim, hogy Madár-e a legalkalmasabb, de reméljük bizonyít. Egyébként ebben az elnökségben hány embernek van bokszhoz köthető múltja? Mert látom, hogy van itt cégvezető, vállalkozó, médiaszemélyiség, politikus, ügyvéd stb. Nyilván kellenek ilyenek is, de az arányokkal lehet baj van.
Másik kérdés: Minek 7 alelnök??

» Henry1987   válasz erre
    2017-04-02 11:57:07

@bandi1115: ez is így van, és az egész világ így működik. amilyen a főrendszer, olyanok az alrendszerei. látszólag miniszterelnökök kormányok uralkodnak és szabad választással, de egyébként a római birodalom ugyanúgy irányít mindent, csak a háttérből és nem verik nagydobra, hogy kik a vezetői, így a siker az övék a felelősség - ha van -, akkor az másé.
egy dologgal nem értek csak egyet a hozzászólásodban "ezen nem mi tudunk változtatni"...de, tudnánk. önszerveződés, család, barátok, tisztelet, szeretet, önzetlenség. 1 hétig ne tankolj, 1 hétig ne vegyél fel hitelt és az egész kártyavár összeomlik. csak ahogy a fogságban tartott állat is beletörődik abba, hogy jó van rossz ez, de legalább nincs hideg és kaja is van....ameddig adnak, ezt hagyják csak ki azok, akik beletörődnek. kicsiben ez is így fog működni. Csötiék a háttérbe vonulnak, megmondanak minden jót Madárnak és megy minden ugyanúgy tovább.

» Hatton   válasz erre
    2017-04-02 11:50:56

Kokó nemrég ezt nyilatkozta.

https://www.youtube. ...

    2017-04-02 11:50:14

@emgabor: És akkor normálisan is:

Kicsit szkeptikus vagyok azzal kapcsolatban, hogy madár lenne a legalkamasabb egy ilyen sportvezetői feladatra. Én sokkal inkább el tudnám képzelni Kokot ebben a pozícióban. Mindenestre nagyon szurkolok Zsoltinak, hogy cáfoljon rám és sikeres legyen ezen a területen is.

» emgabor   válasz erre
    2017-04-02 11:33:41

Kicsit dzkeptikus vagyok azzal kapcsilatba, hogy madár lenne a legalkamasabb egy ilyen sportvezetői feladatra. Én sokkal inkább el tudnám képzelni Kokot ebben a pozícióban. Mindenestre nagyon szurkolok Zsoltinak, hogy cáfoljon rám és sikeres legyen ezen a területen is.

» emgabor   válasz erre
    2017-04-02 11:28:10

@Hatton: Na, ezzel sem tudok vitatkozni. De ez az élet más területeire is igaz, nem csak az ökölvívó sportra, itt van mindjárt a politika, hogy mást ne mondjak.
Pedig lehetne ezt másképp is. Egy Papp Laci bácsi sem ezüstkanállal a szájában született, mégis rengeteget elért, mármint ameddig hagyták bokszolni. Pénz beszél és kéz kezet mos világ van, és ezen nem mi tudunk változtatni.

» bandi1115   válasz erre
    2017-04-02 11:26:16

@bandi1115: ez az egyik ok, amiért szerintem nem számít, hogy ki az elnök.
a másik, ami még fontosabb: legvalószínűbb, hogy a háttérből ugyanazok a "pénzemberek" lesznek az irányítók, a kirakatban lesz csak Madár. majd lesz pár "jó barátja", akik súgnak neki, hogy mit hogy kellene.

» Hatton   válasz erre
    2017-04-02 11:19:54

@Sarkozi Robert: szerintem minden megy majd a régiben tovább. A magyar ökölvivás akárcsak a magyar társadalom képtelen a megujulásra elöregszik.

Másrészt mi lesz most a madárfészekkel?
Erdei vmi tv2 showban is fellép. Hogy egyezthető össze a celebkedés ezzel?

Vagy csak szerintem kellene egy dologra fokuszálnia?

» dondannyboy   válasz erre
    2017-04-02 11:17:53

@Sarkozi Robert: Erről én 100 százalékig nem vagyok meggyőződve. Jöhet ide Felix Savon is, ha nincs merítési lehetőség. A fiatalok (ha hajlandóak valamit sportolni) inkább fociznak, mert ott nulla teljesítménnyel is többet lehet keresni, mint bokszolóként. Sajnos ez van. És ami lehangoló: nincs egy példakép, aki miatt a gyerekek lemennének az edzőterembe.

» bandi1115   válasz erre
    2017-04-02 11:11:52

Hala a joistennek, megmenekul az okolvivo sport magyarorszagon

» Sarkozi Robert   válasz erre
    2017-04-02 11:00:09
fel