Black Friday 2017 sportbolt

profiboksz.hu

Sanchez: talán a Brook-meccs hozta be Jacobst Golovkinnak

2017-03-17 11:07:36 /
Abel Sanchez, Gennady Golovkin edzője úgy véli, hogy tanítványa legutóbb, Kell Brook ellen mutatott produkciója nyomán úgy vélhetik a nagyobb kaliberű ellenfelek, hogy a kazah bunyós verhető és ezáltal könnyebben leülnek a tárgyalóasztalhoz. Szerinte ez motiválhatta GGG hétvégi ellenfelét, Daniel Jacobst is, de akár Canelo Alvarezék is átgondolták álláspontjukat, miután Golovkin elég sok ütést beszedve, "csak" az ötödik menetben tudta lerendezni a váltósúlyú Brookot, akinek egyébként egy arccsontja is eltört a meccsen: "Gennady mindig látványos bunyót akar csinálni. A rajongókat akarja kiszolgálni, drámai meccsekkel. Miután rögtön az első menetben egyszer elkapta Brookot, leengedett és megpróbálta addig húzni az ütközetet, amíg csak tudta. Nem úgy bokszolt, mint ahogy megszokhattuk tőle. Igazi kocsmai bunyót csinált, amúgy mondta is 2-3 héttel a mérkőzés előtt, hogy ez a szándéka. Ki tudja, lehet, hogy Jacobst is ez hozta be, illetőleg talán Caneloék, vagy Saundersék is emiatt fognak majd tárgyalóasztalhoz ülni."
Oszd meg, tedd a kedvencek közé!

Hozzászólok:

login: jelszó: » regisztráció

@dondannyboy: Benézted :-)

» patton   válasz erre
    2017-03-22 00:31:37

@Totti: rendben, most néztem meg semmi reakció nem jött

» csakegybarom   válasz erre
    2017-03-18 14:33:34

@csiga: Köszi.

» csotke   válasz erre
    2017-03-18 14:32:24

@dondannyboy: Golovkin ellen ezt nem lehet 12 meneten keresztül csinálni. Ha ez a taktikája, már el is bukott. Szerintem.

    2017-03-18 14:01:26

@csakegybarom: Ha érkezik válasz, kérlek oszd majd meg velünk.

    2017-03-18 13:59:29

@prof: szerintem golo karrierja soran soha nem fog ko vereséget szenvedni.

jacobs pontozással fog nyerni és szerintem nem lesz itt nagy csata hátrafele fog bokszolni a méreteit kihasználva.

» dondannyboy   válasz erre
    2017-03-18 13:21:31

Hopkins és társai csak azért becsülik túl Jacobs gyereket, hogy "felárazzák" a mérkőzést, ugyanis az emberek többsége nem szeret "lefutott" mecset megnézni! kicsit olyan a helyzet mint a Klicsko testvérek uralkodása idején, éveken keresztül még csak megszorongatni se tudták őket, és ennek köszönhetően az érdeklődés sem volt olyan nagy mint szerették volna! Mivel most a kihívó is a jobbak közül való, ezért túl fog lépni a meccs az első 4-5 meneten, de a meccs az utolsó harmadába már nem fog beérni...

» Sayajin   válasz erre
    2017-03-18 12:34:33

@Totti: Hát le kellett reagálnom a dolgot:

Üdvözlet! Tudom, hogy a menetrend szerinti magyarázat az, hogy nincs meg a közvetítési jog, de 2017-ben sokunk szerint kínos helyzet az, hogy egy Robert Stieglitz bokszgála terítékre került, miközben szakmai és sok más szempontból is sokkal értékesebb, nagyobb érdeklődést keltő Daniel Jacobs, Golovkin, Gonzalez gálát nem adnak le. Nem csupán érthetetlen, hanem elfogadhatatlan is, ezt sokak nevében írhatom. Őszinte tisztelettel kérem, kérjük, hogy ne kövessék el a jövőben ezt a hibát. üdvözlet: Ernő

» csakegybarom   válasz erre
    2017-03-18 11:58:07

Üdv! Nem lehet igaz, hogy ez sem közvetíti egyik magyar sport csatorna sem :/
Tipp: Golovkin kiütéses győzelemmel nyer 7-8. menetekben :)

» Sayajin   válasz erre
    2017-03-18 10:34:41

CSIGA megkérlek hogy linkelj majd egy működő stremet.ELŐRE IS KÖSZÖNÖM,

» csotke   válasz erre
    2017-03-18 10:22:42

@Totti: kézen fekvő "nesze semmi, fogd meg jól" válasz a részükről

» csakegybarom   válasz erre
    2017-03-18 09:59:16

@dondannyboy: ...és melyik forgatókönyv alapján prognosztizálhatjuk ezt? Golo belenéz egy Jacobs bombába pl.? Kipontozza őt az ellenfél 12 meneten át, többet üt és hatékonyan védekezik?
Ha Tszyuhoz hasonlítjuk GGG-t, ami önmagában nem egy valóságtól elrugaszkodott dolog, akkor egy bírói segédlettel súlyosbított Hatton-féle presszió vezethetne talán eredményre a kazah ellen. :)

    2017-03-18 09:57:03

@csakegybarom: Én - Tisztelt Sport televízió! Megkérdezhetem, hogy mi az oka annak, hogy a Golovkin
meccset nem adják? Válaszukat előre is köszönöm!
Sport tv - Tisztelt Uram! Nincs nálunk a meccs közvetítési joga sajnos.

Mondjuk ezt sejtettem. :D A miértre lettem volna kíváncsi, de erre nem tértek ki.

    2017-03-18 09:56:20

szerintem a mai meccsel a golo éra véget ér:(

» dondannyboy   válasz erre
    2017-03-18 07:05:26

Abban nem fejtegetnék hogy kik s miért döntenek úgy ahogy, de nagyon nagy szégyen hogy amíg egy Stieglitz mérkőzést közvetítenek, egy Daniel Jacobs Golovkin Gonzalez nevekkel tarkított gálát nem. Meg merem kockáztatni hogy többszörös érdeklődés lenne rá, a két gála szintkülönbségéről nem is beszélve. Ez 2017-ben azért elég nagy szégyen.

» csakegybarom   válasz erre
    2017-03-18 00:40:01

@csiga: Hát azok mindenkinek fájtak volna👊ԅ 21;
De ahhoz kelleni fog az akkori pontossága is (nem az amit Brook ellen láttunk).
Amúgy én is azt gondolom hogy jabekkel indít, mert Jacobstól meg vagy beugrálást (ez a valószínűbb), vagy egy kifejezetten aggresszív kezdést valószínűsítek. Ez ellen a kazahnak persze megvan a fegyvere mint láttuk Lemiuex ellen is, amivel el is veszi az ellen kedvét, de csak ott motoszkál bennem a kérdés, hogy még mindig olyan hatékony tud-e lenni (erő, ütem és pontosság is kell a feltartó ütések gyilkos hatékonyságához, és Brook ellen pár ezekből azért hibádzott), ill. szerintem Jacobs gyorsan váltani fog ha kell, és bár ő rendszerint inkább hátsó kézre hajt nagy ütésekre apellálva, a keze azért gyorsabb és hosszabb is mint Goloé (meg az ütemet is érzi), szóval ő is átállhat épp vívásra. Persze Golo technikásabban üt, meg alighanem erősebbet is (bár Jacobs erejét szokás szerint ő is magasztalta), de a fene tudja. Egy biztos: jó hogy ez a párosítás csak összejött:)

» Peacock   válasz erre
    2017-03-18 00:34:28

@gigaboly: Amíg győz, addig nem mindegy, hogy hagyta-e magát? :D

    2017-03-17 23:48:50

@Peacock: Azért a testütést tartom döntőnek, mert bármilyen mozgékony is Jacobs, a kazahnál senki nem vágja le jobban a ringet, és mindig tud úgy terelni, hogy az ellenfél az ő ütőtávjában legyen. És ha ott van, akkor bizony el is ereszti azokat a balokat. Most direkt megnéztem a Lemieux elleni meccsét, szerintem a meccs elején ugyanúgy jabelni fog, és azok a kanadainak is fájtak. Mint írtam, én jó meccset várok, de kétlem, hogy Jacobs talpon marad.

    2017-03-17 23:12:24

Brook ellen nem boxolt jól Golo, persze mondják utólag hogy szándékosan hagyta üttetni magát de ez hülyeség, nem tudta kiütni az elején és meglepődött azon hogy valaki támad ellene és találgat, ilyen nem nagyon történt még vele, lehet ezért is húzta ki Brook annyi ideig, Jacobs ha taktikus boxot akar akkor kijön a különbség közöttük és Golo felörli, ha meg ráront és belharcra kényszeríti annak rossz vége lehet, láttuk hogy Mora is padlóztatta. Szóval Golonak áll a zászló de kiváncsi leszek ha mégis jó lesz Jacobs akkor megint jön a "Golo hagyta magát" szöveg?

» gigaboly   válasz erre
    2017-03-17 22:57:27

@Chico: Igen, ez a meccs azért is érdekes lehet mert lehet belőle óvatosan következtetni, hogy tényleg kopott-e már vmit Golovkin az előbb-utóbb mindenkit szükségképp elérő korosodási folyamat részeként, és a Brook meccs első pár menete ahol nehezen találta az angolt, ennek már első kis jelzésszerű állomása volt. Vagy ott tényleg csak egyszerűen figyelmetlen és pontatlan volt mert mem tartott annyira az ütésektől, ill. Brook az alsóbb súlycsoportból hozott ügyessége és gyorsasága miatt tudott csak pár menetig valóban pariban lenni vele.
Belharcban sem rossz azért Golo, de ott pld. egy igazi kemény, klasszis rakkolós verekedő-specialista (mint Alvarez) szerintem is felébe kerekedhetne. Ennél persze okosabb és képzettebb bokszolónak tűnik a kazah mintsemhogy ilyenbe belemenjem ha csak rá nem kényszerül.
Totti: kíváncsi vagyok a meccsen is kiütközik-e ez a fizikai fölénye az amerikainak. Mert ő tuti csontig visszatölti magát, és ehhez ő még mozgékony és dinamikus is marad, szóval nem irigylem Golot. Érdemes összevetni amúgy mennyire masszívabb lett Jacobs a Pirog meccs óta.
Pirog ellen: http://media.gettyim ...
Csiga: miért pont a testütést tartod döntőnek? Egy ilyen hosszú karú, gyors kezű és lábú ellenfélhez nem lesz szerintem olyan könnyű közel kerülni, az egyenesek testre pedig ritkábban rombolnak. Vagy szerinted Golo kivételesen a belharcot erőlteti majd? Jacobs ellen amúgy lehet nem lenne hülyeség, de én erre kis esélyt látok, mert hiába az amerikai hosszú keze (ami sokakat akadályoz a belharcban kibontakozni, de esetében erről aligha van szó), az ütőerő mindkét oldalon gyilkos és Jacobs jól fel tud pörögni közelről is ha kell, ahogy Quillin ellen is tette:
https://m.youtube.co ...
Mora ellen a második meccsen ugyanakkor taktikus és türelmes oldalát is megmutatta.
http://www.premierbo ...
Ezért én inkább egy nagy taktikai sakkjátszmára számítok, amit precízen beakadt ütések tologatnak, billentenek majd erre-arra. (Persze ilyen kemény ütőknél ki tudja, de látok erre esélyt - és ha az ütést tényleg kihordják, tuti taktikai váltások lesznek párszor, akár kényszerből is.)
Amúgy Jacobs mentális ereje biztos valós, és nem megjátszott. Leküzdötte a rákot, kibírt a a sugárterápiás, a többszörös operációkat, az ilyen harcok pedig sokszor megkeményítik (máskor persze meg épp megtörik) az embert. Ahonnan ő visszatért, és ahogy, az azért komoly lelki erőt adhat neki. Ez lehetett a mélypont egy szelete:
http://assets.nydail ...
Életmódváltás és gyógyulás után meg ez is sok lelki pluszt adhat:
https://i.ytimg.com/ ...
https://www.google.h ...
Nem hinném épp ezért hogy ha kikap az megtörné. Történt már vele rosszabb is sajnos.

» Peacock   válasz erre
    2017-03-17 21:58:21

GGG dorzsoli a tenyeret ahogy szokta, Jacobs meg probalja hozni a gettobunyos karaktert de o tul jo srac ahhoz szvsz :) :) ..amugy vaszleg mindketten nagy formaban vannak.

En ugy gondolom hogy Jacobs kb ugy be fog kezdeni mint Quillin ellen mert ugye Golovkin nem a legerosebb kezdo, de nem fog bejonni es amit G belovi a tempot meg a tavot es elkezd talalni arra nem lesz B terv az amerikainak.. Jo bunyos Jacobs de annyira nem hogy bekapott utes nelkul levezenyelje ezt a meccset, sztem TKO-val fog kikapni a meccs masodik feleben

» menyus   válasz erre
    2017-03-17 21:27:25

Ahogy elnéztem a mérlegelést, rögtön az jutott eszembe hogy ez a mérkőzés már el is dőlt! :)

» Valero   válasz erre
    2017-03-17 21:06:03

@BigSkull: Amikor igy mérlegelés alapján megállapitják, hogy egyik másik bunyós, hogy be van tojva az ellenféltől, akkor nekem mindig a Rigo vs donaire meccs jut eszembe. :) Ott i voltak nagy szakértői vélemények, hogy "szegény Rigo ,hogy meg van szeppenve" meg ,hogy "a szemébe se mer nézni donairenek" meg hasonlók aztán a meccsen láthattuk mi volt. Golovkinnak a profi pályafutása során az eddigi legjobb ellenfele lesz Jacobs ez az ami tény, a többit majd holnap meglátjuk.

    2017-03-17 20:48:15

A baba arcu bergyilkos :)

» Bruneor   válasz erre
    2017-03-17 20:37:45

Nagyon feszült volt Jacobs, a rágózás szerintem egy pótcselekvést volt jelen esetben.....

» BigSkull   válasz erre
    2017-03-17 20:13:26

@Peacock: Én is egy nagyon jó izgalmas látványos kis meccset várok. Ma néztem újra Golovkin Brook elleni meccsét és hát hiába készült kocsmai bunyóra, meg láthatóan meg se érezte Brook ütéseit, gondolom nem vette annyira komolyan, de nagyon sokszor meglepte őt Brook. Tudom, hogy tud ő máshogy is bunyózni és az szerintem is a közönségnek szólt amig meg nem tudta a pontozás állását, viszont ilyen hanyag védekezést és lassú kezdést nem engedhet meg Jacobs ellen. Azon gondolkodtam, hogy Golovkin egyetlen gyenge pontja a belharc abban nem valami kiemelkedő és ,hogy egy Hatton stilusú bunyóssal gyűlhetne meg leginkább a baja, aki leszegett fejjel tapad és belharcban üti tokától bokáig 20 menetes kondival. De ilyen bunyós nem nagyon van jelenleg. Vagy még Charlonak adnék esélyt ,ahogy Golo öregszik mert elég komótos lábon és Brook vivásban is jobbnak tűnt az elején persze amig be nem szedett pár brutális testütést. Mondjuk Brook is egy klasszis aztán ,ha úgy nézzük simán összetörte amikor akarta ,de Charlo azért egy számmal minimum nagyobb. Na de előbb lássuk Jacobs ellen. :)

    2017-03-17 19:53:52

@Kane: Ez a magabiztosság az első testütésig fog tartani. Bár én nagyon szurkolok, hogy hosszú meccs legyen, nem nagyon látok rá esélyt. Közben bejelentkezett Andy Lee, hogy menne a győztes ellen.

    2017-03-17 19:50:16

@Peacock: Engem is meglepett. Jóval nagyobbnak tűnik az amerikai. Húú, de várom ezt a meccset. Ezért fent maradok, avagy felkelek.

    2017-03-17 19:48:07

@Peacock: Jó kis meccs lesz ez.

    2017-03-17 19:44:41

@Peacock: Kivételesen most én sem láttam félelmet Jacobs szemében. Eddig Golovkin összes ellenfele beszart hogyha a szemükbe nézett ilyenkor, Jacobs teljesen magabiztos. A mentális felkészítés tehát penge lett, már csak a fizikális próba van hátra... Mint egy törésteszt, és kétlem hogy átmegy ezen.

    2017-03-17 19:39:27

@Chico: Jacobs fizikális előnye nem gondoltam hogy ekkora. A magabiztosság is sugárzott róla. Szerintem ez a meccs legalább akkora kihívás lesz Golovkinnak, mint az Alvarez elleni lenne. Én valahogy most egy fordulatokban gazdag, de legalábbis kiegyenlített meccset vízionálok. Meglepne (pozitívan) ha ezt is tükörsimán hozná Golo.

» Peacock   válasz erre
    2017-03-17 19:10:33

@Totti: Az az igazsag h igaza van Sancheznak reszben mert az ajanlat meg is jött tüstent Alvarez-éktől csak nem lett elfogadva a Golo csapat reszerol. Ennek a nyilatkozatnak nem sok ertelme van még akkor sem ha Sanchez logikajan indulunk el...

» Sarkozi Robert   válasz erre
    2017-03-17 19:01:11

A mérlegelés

https://www.youtube. ...

    2017-03-17 16:11:46

@Totti: szerintem nem ezen múlik

» dondannyboy   válasz erre
    2017-03-17 14:20:24

Remélem az nem igaz hogy golo ütteti magát.

Amúgy szerintem azért a K2 is felelős lehet hogy senki nem akar kiállni ellene.

» dondannyboy   válasz erre
    2017-03-17 13:50:33

Canelót max akkor tudná a ringbe csalogatni, ha ötször padlózott volna, mielőtt erősen véleményes pontozással hozták volna ki Brook ellen.

» bandi78   válasz erre
    2017-03-17 12:14:26

Furcsa ez a nyilatkozat. Hogy less ebből meccs Canelo ellen? :)

    2017-03-17 11:57:32
fel