Boxkesztyű, bandázs és fogvédő

profiboksz.hu

Felix Promotion: Kiválóan kezdődött a 2017-es szezon

2017-02-20 15:05:57 /
A Felix Promotion tizenöt esztendő után egy fantasztikusan sikerült bokszgálával, izgalmas, látványos mérkőzésekkel tért vissza a Veszprém megyei Pápára. Az M4 Sport által is sugárzott esemény főmérkőzésén a WBO (Bokszvilágszervezet) nagypehelysúlyú Európa-bajnoka, Kovács Zoltán „Caramel” az olasz Nicola Cipolletta ellen igyekezett megvédeni trónját.

A Felix Promotion nyírségi öklözője nagy elánnal vetette bele magát a küzdelembe, s úgy látszott, hogy meglepetésre akár már a nyitó menetben rövidre zárhatja a párharcot – Cipolletta viszont valahogy kibírta a három percet, pedig Kovács testen és fejen is többször keményen eltalálta. A folytatást is a magyar bunyós uralta, míg a 7. menetben a két versenyző összefejelt. A szerencsétlen eset Kovácsot érintette kellemetlenebbül, hiszen a homloka fölött szélesen felszakadt, és a vér a szemébe folyt – Cipolletta ezt követően talált magára, ám a meccs hajrájában – miután a ringsaroknak sikerült elállítania a vérzést - a magyar bunyós visszavette a kezdeményezést. A tíz menet után egyértelmű volt, hogy Kovács komoly különbséggel nyert, amely a pontozólapokról is visszaköszönt; mindhárom ítész 97-93-ra a címvédőt jelölte győztesnek.

A veretlen cirkálósúlyú Szellő Imre (16 győzelem, 0 vereség) a kőkemény amerikai Garrett Wilson ellen küzdött nyolc menetben. A párharc során a magyar bunyós kiválóan küzdött, de végig figyelnie kellett, hiszen tengerentúli riválisa egy pillanatig sem adta fel, s látszott, Wilson győzni jött Magyarországra. A Felix Promotion WBO interkontinentális bajnoka végül kőkemény mérkőzésen, 79-73, 78-74 és 78-74 arányban, vagyis egyhangú pontozással diadalmaskodott.

A középsúlyú Harcsa Norbert (8 győzelem, 0 vereség) is kötelek közé lépett a szombat esti bokszgálán, aki négy alkalommal is padlóztatta ellenfelét, Kovács Ákost, ám ennek ellenére most meg kellett elégednie a pontozásos sikerrel. A budapesti ökölvívó végig hatalmas fölényben küzdött a győztesen megvívott a nyolc menetes párharc során.

A felvezető program során gyors győzelmet aratott a váltósúlyú Magyar-bajnok Törteli Balázs (11 győzelem, 1 vereség), aki már a második menetben kiütötte szerb ellenfelét. Az ugyanebben a súlyban küzdő másik felixes versenyző, Kispál Zoltán (6 győzelem, 1 vereség) okos bunyót mutatott a pápai szorítóban, melynek végeredménye egy 4. menetes KO siker Duka Krisztián ellen. A gálán győzelemmel gyarapította rekordját Darmos József és Kis Máté is.
Oszd meg, tedd a kedvencek közé!

Hozzászólok:

login: jelszó: » regisztráció

Ez sem egyértelmű az Usaban!
Pl. a San fernandinoi mészárlás után kérte az Fbi az Applet,hogy szolgáltasson neki adatokat az elkövetőkröl merthogy Iphone juk volt.
Azok meg beintettek Mulderéknek merthogy ha ennek híre megy akkor az emberek nem vesznek majd Iphoneokat mert nem bízhatnak meg az anyacégben.
És bem tudta kikényszeríteni az Fbi.

» cenzura   válasz erre
    2017-02-27 18:13:08

@Henry1987: "Na, akkor azt már tudjuk, hogy Harcsa biztosan olvassa ezt a fórumot.:)"

Régebben időnként még hozzászólni is szokott.

    2017-02-23 13:41:45

@HunFighter: És akkor pityipalkót pereli be a sértett edző? :D

» szikozoltan   válasz erre
    2017-02-23 12:50:06

@Henry1987: Ezt nem is gondoltam volna, hogy magánvádas büntetőeljárásban közreműködik a rendőrség. Azt hittem, hogy ilyenkor iü. szakértő van, de jó tudni! :)

» HunFighter   válasz erre
    2017-02-23 09:17:32

@nobody: Én arra gondoltam, hogy pitypalkó az egyik kommentben rágalmazza a konkrétan megnevezett edzőt. Vagy játékost. Akkor annyira nem halott ügy :)

» HunFighter   válasz erre
    2017-02-23 09:15:58

@HunFighter: "fenyegetésrő l van szó, mert az büntetőjogi tényállás. A rágalmazás és becsületsértés is büntetőjogi tényállás" ox, de ki ki ellen? Hiszen egyik fél sem ismeri a másikat, csak a nickneveket. Azok meg "pityi palkó", "lucimuci" meg ilyen nevek lehetnek, tehát nem személyesítik meg egymást a személyek. Így akkor ez a dolog halva született.

» nobody   válasz erre
    2017-02-22 18:12:38

@HunFighter: Ott inkább becsületsértés és rágalmazás volt az ok, és a rendőrség kikérte az IP címeket. Részletesebben nem mentek bele a történésekbe.

» Henry1987   válasz erre
    2017-02-22 17:23:44

@Henry1987: Ennek akkor van jogosultsága, amikor fenyegetésről van szó, mert az büntetőjogi tényállás. A rágalmazás és becsületsértés is büntetőjogi tényállás, de azok magánvádas bcs.-k, és magánvádas eljárásokban nem tudom, mennyire van lehetőség ezeket az adatokat lekérni, vagy inkább az a kétségesebb, hogy a gyakorlatban ezek könnyen beszerezhetőek-e. Azt hiszem, az ilyen eljárásokban a rendőrségnek nincs hatásköre, ergo nem működnek közre, igazságügyi szakértőt bevonni meg kicsit költséges... Mindegy, büntetőjogi eljárásokban szerencsére annyira nem vagyok jártas, de tény, hogy a fenyegetőzés valóban túl van minden határon, de ha valaki szimplán csak nyersen, esetleg gorombán fejti ki a véleményét... Lelke rajta!

» HunFighter   válasz erre
    2017-02-22 13:45:26

Egyébként a kommentelés témában annyit, hogy pl. a legnagyobb kosárlabda portál kiadott egy közleményt, amiben felszólítja a fórumozókat a megfelelő hangnemű hozzászólásokara, mivel ott már annyira hagyták az adminok elharapózni a dolgokat, hogy az lett a vége, hogy 2 vezetőedző és egy szakmai igazgató feljelenetést tett azok miatt a rendőrségen, azok pedig bekérték az illetők IP címét az oldal üzemeltetőjétől, akinek kötelező ilyenkor megadni azt. Szóval lehetnek ennek az arc és név nélküli megmondóembereskedés nek komoly következményei is adott esetben...

» Henry1987   válasz erre
    2017-02-22 12:48:12

@HunFighter: Na, akkor azt már tudjuk, hogy Harcsa biztosan olvassa ezt a fórumot.:)

» Henry1987   válasz erre
    2017-02-22 12:44:51

@csilipalmer: A cikk írója Norbinak egy nagy fanja (elvileg barátja is), ergo tőle ne is várjunk tárgyilagos cikket Harcsa vonatkozásában.

Norbi a meccsről:

"Meg van a 8.Sokkal jobban ment,mint az elmult par meccsemen!Viszont meg mindig kritikusabb vagyok magammal,mint kellene!Nagyon nehez ugy,kiutni valakit,hogy ugy akar,kitunni,hogy vegignyomtam a Harcsaval!Gratulalok az ellenfelemnek kemeny faszagyerek!De az edzojet en nem ertem...hogy nekik ebbol mi volt a nyereseg azt nem tudom!8 menet,4szamolas,es kb 30x volt hullareszeg!En vegig nyomtam 8menetet hullamvolgy nelkul es vegre megint szep dolgokat csinaltam!Megyunk tovabb!😎Kosz onet mindenkinek aki szurkolt!❤"

"Na visszaneztem a meccset,meg a kulonbozo forumokat...maradjun k annyiban nem vagyok kedvenc😂Tudo m,tudom be kellett volna fejezni!Igaz!Viszont leutottem 4x,beszakadt a dobharytaja es vesztett szegeny fiu 2liter vert!Maskor ennek a negyedeert beszuntetik a meccseket ami itt nem tortent meg!A spori elvezte a meccset igy hagyta tovabb,aminek orulok is,bokszoltam 8menetet mar tudom,hogy ez is megy!Maradt bennem boven,ha tobb kell majd meg tobbet bokszolok!Az egyebkent nem zavar,hogy a forumokon alneven lehordanak mindennek,mert Kokot es Madart is szetpenecoltak mindig...pedig az tenyleg mas dimenzio volt!Az viszont fura,hogy Berki Feri batyam is beszallt!Tenyleg meg mernek szolalni a kiutesekrol?😳 ;Hat megserteni se tudott senkit Szabi eddig...!Meg annyi,hogy megtisztelo,hogy vegig nezte a meccsemet!En Szabiet nem tudnam megnezni...egyreszt nagyon nem erdekel,masreszt a semi-contactot nem kamazom!😉Koz eleg az ido,hogy keves lesz az irkalas!Nagyon varom!😎"

» HunFighter   válasz erre
    2017-02-22 12:00:45

Uraim! Eddig rosszul látta mindenki Harcsa meccsét! Most találtam végre egy hiteles beszámolót a hétvégi meccsről! :) :) :)
"Harcsa döbbenetesen jó fizikai állapotban volt. Hiába ütött nagyon sokat, egyetlen pillanat sem volt a mérkőzés során, amikor hullámvölgyben lett volna, vagy akár csak a nyomát lehetett volna látni rajta a fáradtságnak. Nem csak az látszott most rajta, hogy fizikálisan rendben van, hanem az is, hogy mentálisan is nagyon egyben van a srác. Nagyon szép és nehéz kombinációkat mutatott be közben. Gyönyörű tiszta találatok sorozatát. Elmaradtak a csapkodások, minden mozdulata tudatos volt és szépen felépített. Teljesen megérdemelten nyert egyhangú pontozással. Jó döntésnek bizonyult, hogy Norbi visszatért Lukács Adorján szárnyai alá. sportmindig.hu"

» csilipalmer   válasz erre
    2017-02-22 09:35:46

@cenzura: Ha tudok disztingválni akkor vagyok valaki.

Ezt jól megfogalmaztad. Ha képtelen vagy erre, akkor gyakorlatilag egy ösztönlény vagy, mint akármelyik állat, aki képtelen törvényeket, szabályokat betartani.

De ha ez így van, akkor a legkisebb gondod az, hogy nem vagy erre a fórumra való.

    2017-02-21 23:58:39

@picker: Nem volt kiváló a gála. Joggal lehet több dolgot kritizálni szerintem is.
Volt sok gyengébb meccs, és valahogy persze hogy örülne az ember a színvonalasabb összecsapásoknak, ahol jövendő bajnokok nevelődnek ki. A magyar profi boksz sajnos itt tart, de igazából az amatőr boksz is egyre süllyed világviszonylatban (sőt).
Hiányoznak az igazán jó edzők, a versengő istállók, szakmai stábok.
Most már én is leírtam, így is gondolom amúgy. Félixet én is szoktam kritizálni, néha a stílusa sem tetszik.
De amennyire ő profi promóter, azaz meccsszervező, ugyanennyire profi edzői stáboknak is kéne lennie, ahová a tehetséges és elszánt srácok elmehetnek tanulni, fejlődni. De ehhez pénz és akarat kell (meg tanulás külföldi edzőktől, mintákból is).
Ezt már párszor itt átbeszéltük ki mit hiányol. De szerintem a magyar bokszkultúra általában van kicsit megroppanva.
Örülnék ha ez változna, és itt szerintem sokan mások is, hidd el.

» Peacock   válasz erre
    2017-02-21 23:54:07

@picker: Ez Magyarország picker!
A magyar elvárja,hogy csontig benyalj neki.Ha nem akkor ki vagy rúgva,áthelyezünk,me gfenyegetünk,ki vagy tiltva.

» cenzura   válasz erre
    2017-02-21 23:12:15

Beszarás!
Miket olvasok egy box fórumon?:)))))))
Nem tud disztingválni:)))))) )))))
Most már akkor így illik itt beszélni kérem alásan?
Ha tudok disztingválni akkor vagyok valaki.Továbbra sem értik páran a fórumozás lényegét.Jellemzően öltönyösök:)))))))

» cenzura   válasz erre
    2017-02-21 23:05:58

@Peacock: O csak nem tudta atultetni a forum etikai szabalyainak keretei koze a mondanivalojat.
Te rogton ravagtad hogy nincs igaza.
Ez mondjuk a formai resztol eltekintve nem biztos hogy valotlan.
A Felix galakkal kapcsolatban neha mar az az erzesem hogy meg van szabva mit gondolhatok,mert ha nem mondom hogy milyen kurva jo volt meg hogy mennyire kivalo akkor el fogjuk hitetni a rendezvenyek szereploivel hogy ez igy marha jo mindenkinek.
Hat nem jo,most is volt gyenge pont gazdagon,nem volt "kivalo"a gala.
Nem meri ezt leirni senki?
Ha nem mer kemenyen kritizalni senki akkor ugyanezt kapjuk egesz evben.
Lassan ott tartunk hogy Felix galakrol jot vagy semmit,hat nehogymar.

» picker   válasz erre
    2017-02-21 23:04:48

@cenzura: Azt azért írtam, hogy összeraknám vele, mert ő nem kritikát fogalmaz meg, hanem sérteget. Természetesen értelmetlen egy civil embert egy profi bokszolóval összetenni. Úgy ahogyan az is, hogy valakit "senki embereknek" hívunk, akik neked semmit az ég világon nem ártottak.

Igazából azt gondolom, hogy te szándékosan nem akarod megérteni, amit írok, és így azért nehéz...

    2017-02-21 22:19:57

@picker: Ne viccelj már velem!! Te ugyanúgy viselkedsz mindenkivel? Ugyanazt engeded meg a főnököddel szemben, mint a haveroddal szemben, ugyanúgy poénkodsz mondjuk a nagyszüleiddel, mint a haverjaiddal. Mi az, hogy utca embere? Te miről beszélsz? Aki nem tud disztingválni az semmiben sem különbözik az állattól. Veled még sosem volt olyan, hogy valamit valakinek nem mondtál, mert nem akartad megbántani? Ez minimális intelligencia kérdése.

Nekem nem azzal van a problémám, ha valaki kritizál (vannak építő jellegű kritikák), hanem ha valaki érvek nélkül sérteget. Ez a kettő óriási különbség, és ha ezt egy társadalomnak a többsége nem érzi, akkor rettentő nagy gond van.

A másik pedig az amit superman írt. Gondolj bele, több mint valószínű, hogy a magyar bokszolók többsége olvassa ezt a fórumot. Természetesen a te (Iceman33) véleményed nem túlságosan fogja érdekelni őket, de ha már 3-4 rosszindulatú ember csatlakozik hozzád, az elég szarul tud esni az embernek, még ha nem is mutatja.
Ha egy értelmes, értelmezhető! kritikát írsz, mondjuk a teljesítménye színvonaláról, azzal szerintem semmi gond nincs.

És igen Canelo-t én is szoktam oltogatni (bár nem így azért), de az más.
Egyrészt ő milliárdos szóval őt lehet. :D
Másrészt ő biztosan nem olvassa ezt a fórumot.
Harmadrészt ő szerintem okot is adott arra, hogy a bokszszerető emberek megorroljanak rá.

Én nem Teréz anya vagyok, csak ezek a dolgok nekem teljesen triviálisak a neveltetésemből adódóan, és zavar, hogy egyeseknek nem. Külföldi "sztár" bokszolóknál kevésbé irritál, de a hazaiknál nagyon.

    2017-02-21 22:15:01

@picker: Off

Ez a legszínvonalasabb hazai boksz hírportál boksz szakmai fóruma, ahová szerintem sikk tartozni fórumozóként is. Az jön, akit érdekel ez a sport, többet akar tudni róla, érdemi (!) diszkussziót folytatni.
Nem az utca bármilyen unatkozó emberének korlátozatlan fröcsögéseinek artikulálására szolgáló zsibvásár.
A fórumra, vagy a görög agórára is jöhetett bárki, csak hogy ott maradhasson egy közösség tagjaként anélkül hogy kinéznék, megvernék, stb. illett már régen is pár alapszabályt betartania.

Szóval ha vki azért jön erre a fórumra hogy annyit mondjon, "ez szar", vagy hogy sérttegessen másokat, az aligha a bokszsport miatti érdeklődése miatt jön. S hát annak a fórum közössége és az itt kialakult közösség kialakulását és fennmaradását lehetővé tevő személyek (alias moderátor, admin), akik ezt aszínvonalas hírportált üzemeltetik sem nagyon örülnek, ez szerintem érthető.

Szóval túlzó példával élve bárki beírhatja ide hogy "szopd le a faxom xy", vagy hogy "minden bokszoló egy pussy", csak lehet tudni hogy ezért vagy a közösség tagjai, vagy a moderátorok önvédelmi és közösség védelmi reakciója beindul majd.

Amúgy igen, volt gyerekszobám. De napjában foglalkozom 8 osztályt végzett vagy az alatti munkanélküli szegény emberekkel is, hidd el sokkal durvább, primitív beszédeket is hallok és nemegyszer "moderálok" az életben. (Ha kell szóbeli vagy fizikai aggressziót is leszerelve - sőt ez utóbbit oktatom is edzéseken.) De ezt össze tudom egyeztetni azzal hogy pld. óraadóként az egyetemen is oktatok teljesen más, entellektüel témát, és a két helyen, különböző szituációkban nem ugyanazt a nyelvet használom - de mindkét helyen minden embernek megadom a tiszteletet, és csak a tiszteletlenségre reagálok ha kell magam is durvábban (ha tetszik magam és környezetem, vagy épp a normál munkakörülmények fenntartása védelmében - és ezért már egyetemi hallgatóm ellen is volt hogy felléptem erősebben, fegyelmit indítottam és el is lett tiltva mikor ő volt mint bebizonyosodott elmebeteg és agresszív, mielőtt félreértenéd hogy szegény embereket froclizok; meg persze az irodában is volt hogy a feleségét bántalmazni jött ittas egyén kezéből csavartam ki a kést és vittem ellene végig rendőrségi eljárást).

Szóval kell tudni disztingválni, hol beszél az ember és mit. Ha volt gyerekszobája az embernek, ha nem, egy alap kulturáltsági szint elvárható. Különben kialakulnak és eszkavódnak a konfliktusok, ezt kell megelőzni. Egy fórumon is.

» Peacock   válasz erre
    2017-02-21 21:57:56

@cenzura: Pont annyi (!) mint azt írni egy bokszrajongónak egy bokszolóra hogy "ez szar", vagy hogy "ezek fos kis senkik", stb.
Érted. Ha vki degradálóan, sértően minősít, akkor kapja ezt ily módon vissza. (Kb. hogy mire fel ez a hangnem.)

Ugyanakkor ha vki normálisan leírja a véleményét, pozitívat vagy negatívat, találót vagy téveset ("tehetségtelen bokszolónak tartom", vagy "kondi 0, hamar elfogyik", "képzetlen, csaokodó bunyós", stb.), akkor a bokszoló múltat nem jogos egyáltalán számon kérni, ebben max. igazat adok.

» Peacock   válasz erre
    2017-02-21 21:14:21

@kovban: Jól van akkor hisztizzél és legyél durci:DDDD

» nobody   válasz erre
    2017-02-21 18:52:41

Van itt pár régi rendszerdarab aki nem akarja megérteni,hogy ez fórum!
Itt véleményt írunk tetszik vagy nem ez van.
Teljesen értelmezhetetlen ez a duma,hogy összeraknálak egy boxolóval.Boxolóval egy boxrajongót?Almát körtéhez hasonlítani mi értelme van?

» cenzura   válasz erre
    2017-02-21 18:48:38

@Peacock: Szerintem te álomvilágban élsz,fogalmad sincs az utca emberének véleményéről,csak itt fórumozó szinten.
Nem sértés,csak volt gyerekszobád,ennyi.
Márpedig ők vannak többen.
Sokadmagammal néztem a gálát a kollégákkal,melóban, /főnök úgysem olvassa/ és nem olyanok voltak a vélemények hogy hát igen nagyon jó és technikás bokszoló csak nem elég látványos,a másik is jó volt csak rossz napot fogott ki azért olyan álmoskás a meccs.
Hanem azt mondták hogy ez egy szar.
Mert az utca emberét nem érdekli ki hogy meg mennyire készült fel,őket csak a produkció érdekli.
Van egy ilyen réteg.

» picker   válasz erre
    2017-02-21 18:41:19

@szikozoltan: Tényleg nem érzed a különbséget egy (1) szimpla vélemény, egy (2) kritikai vélemény, és (3) a provokáló, becsmérlő sértegetések között?
Szerintem elég egyértelműek a határvonalak. Az utóbbi egy fórumozó közösség ethoszát is képes tönkrevágni, ezért nem kéne hagyni elharapódzni.

» Peacock   válasz erre
    2017-02-21 18:29:37

@nobody: Amikor téged is olvaslak, akkor már értem, miért teljesítettek a magyar diákok rosszul a PISA teszten:(

Egyébként, ha vetted vna a fáradságot és elolvasod, akkor a mondandóm lényege( de szószerint is leírtam), hogy egy vélemény - tök mindegy, hogy valós vagy valótlan!!!!!! - lehet sértő, bántó!

» kovban   válasz erre
    2017-02-21 18:23:33

@Hatton: Volt amelyik az volt.
De más az ha kritizálom a színvonalat, és más az ha becsmérlő, sértő jelzőt használok valakikre oktalanul.

» Peacock   válasz erre
    2017-02-21 18:21:54

@kovban: :))

» Peacock   válasz erre
    2017-02-21 18:19:13

@kovban: Sztem Te nem érted, pedig logikus. Ha jól értem szikozoltan gondolatmenetét akkor a lényeg az hogyha Te alma vagy és vki azt mondja hogy Te körte vagy akkor (mivel nem valós amit állít) nincsen miért megsértődni hiszen hülyeséget mond.
Persze próbálhatsz cinikus is lenni (mint ahogy most írtad), de akkor még jobban belemész a sűrűjébe:D

» nobody   válasz erre
    2017-02-21 17:25:12

@szikozoltan: Látom nem érted. Nem baj. Van ilyen :D

» kovban   válasz erre
    2017-02-21 17:13:34

@kovban: Mi abban a sértő ha vki valótlant állít Rólad? :D

» szikozoltan   válasz erre
    2017-02-21 16:46:29

@Kane: Elnézést te másik hatalmas szaktekintély!
Nem vagyok szakértő ,csak ismerem a fajtáját az ilyen fikázóknak, kapna egy álast azt se tudná hova szaladjon,de profi sportembereket lesenkiz vicces!

» thurman   válasz erre
    2017-02-21 16:30:51

@Hatton: szerintem éppen a külföldi és a hazai bunyósokat nem kéne egyformán kritizálni egy magyar fórumon, tekintettel arra, hogy utóbbiakhoz ezek a kritikák akár közvetlenül is eljuthatnak. Ha ezek építő jellegűek, akkor az akár még hasznos is lehet, de most ugyebár nem ilyenekről van szó (ahogy nézem közben ki is moderálták a vitatott hozzászólást, szerintem nagyon helyesen).

» superman   válasz erre
    2017-02-21 16:02:57

@szikozoltan: Figyu! Egy szóval nem írtam semmit arra, hogy igaz vagy nem, hanem a vélemény maga( függetlenül annak igazságtartalmától) lehet sértő, bántó. És sztem ez az volt.

» kovban   válasz erre
    2017-02-21 16:00:08

Srácok nem értitek, amit írtok. össze nem illő dolgokat raktok párhuzamba.
1: az hogy ki kiről mondhat véleményt, mert az többet vagy kevesebbet ért el nála az egy dolog.
2: teljesen más dolog, hogy ki kivel tudna 1 percet is lebokszolni véleménytől függetlenül.
3: ismét teljesen más az, hogy ha valakit tisztelek, akkor is mondhatok e róla jót vagy rosszat.
4: ezektől is független, hogy valami tetszik vagy nem.
ti meg ezt a 4 dolgot összerakjátok és bíráltok 1 valakit, mert annak más a véleménye.
Példa: számomra Roy Jones az abszolút bokszoló. tisztelem amit elért hall of fame és all time 5 tuti. de: nem mondhatok rosszat pl az utolsó meccséről, mert akkor azt írjátok, hogy:"összeraknálak vele" "mit ért el ő és mit te"?
"Tisztelhetnéd Jonest"...Jones egy kalap szar lett! ettől még tisztelem, és valószínű hogy meg is verne a ringben és közelében nem lesz semmim amit ő ért el....akkor is kalap szar.
ha értitek és tudjátok vetítsétek már ki erre a gálára.
az hogy szellő megverne minden fórumozót...talán ja. többet ért el mint itt bárki...ja. tisztelet jár neki hogy nap mint nap edz és bátor mert ringbe lép...ja. de ennek ellenére is lehet kritzálni. szeretni vagy nem szeretni. próbáljátok már legalább azt felfogni, amit írtok még ha a másik mondandóját nem is akarjátok érteni sem

» Hatton   válasz erre
    2017-02-21 15:44:10

@thurman: 13 éves ifik nem léteznek szakértő úr, az a serdülő korcsoport.:)!

    2017-02-21 15:32:20

@Totti: Respect !!!

» Berki Ferenc   válasz erre
    2017-02-21 15:14:24

@kovban: Miért, igaz amit mondott? Nem, tehát hazudott, hát akkor hol itt a baj?

» szikozoltan   válasz erre
    2017-02-21 15:05:39

@szikozoltan: A vélemény sem lehet sértő vagy bántó. És ez az volt. Jogos Totti észrevétele.

» kovban   válasz erre
    2017-02-21 14:36:51

@Totti: Az ilyen nagyszájút bedobnám edzésen egy 13éves ifi ellen aztán megnézném ki a senki!D

» thurman   válasz erre
    2017-02-21 14:05:49

@Totti: Most miért vagy zabos? Mert iceman33 a véleményének így ad hangot? Na és? Ő ilyen Te olyan vagy, fogadd el a másikat úgy ahogy az van. Ha Te a véleményedet intelletüellbe írod, akkor úgy írod, ha iceman33 kicsit egyszerűen fogalmaz akkor az van. Én egy jót nevettem rajta. mert jópofa az egész:D Tedd Te is ezt és egyből jobbnak látod a világot!

És hogy mi tetszik és mi nem? Hát ez megint szubjektív vélemény. Neked bejött iceman33-nak és sok más embernek nem. Egy biztos: elindult valami és mégha gyerekcipőben is jár, de legalább elkezdődött:D

Drukkolok a fiúknak, hogy magasabb szinten műveljék ezt a csodálatos sportot!

Külön köszönet Félixnek, hogy a gálán nem vol női meccs:D

» szikozoltan   válasz erre
    2017-02-21 13:47:13

Úgy gondolom, hogy a show megvolt a Caramel meg a Szellő Imi részéről. Azon meg nem érdemes nyafogni, hogy az ültetőmeccsek kritikán aluliak, nem nekik rendezték ezt a gálát. Addig nyugodtan meg tudtad keresni a helyed, nem remegtél hogy lemaradsz valami fontos mozdulatról. Az másik kérdés, hogy voltak olyan ökölvívók, akik kiléphetnek idővel az ültetőmeccs kategóriából, van aki meg onnan is ki fog kopni. A két főmeccs igenis nézhető volt, pont jó egy hétvégi időtöltésnek.

» csilipalmer   válasz erre
    2017-02-21 13:15:50

@Totti: Helyén kell kezelni,a dolgokat,a tisztelet megadása mellett,hisz ha nem is az egész,de életük jó részét erre teszik fel ökölvívóink.
Azt is elhiszem ami a cikk címe hogy kíválóan kezdődöt Félixéknek az év.
A közönségnek nem nagyon,de Rácz úrtól már tudjuk hogy azok nem tényezők.
Személy szerint nekem semleges a dolog,nem volt rossz de bőven lehetett volna jobb is,több bennem a hiányérzet mint az elégedettség.

» picker   válasz erre
    2017-02-21 12:53:11

@Iceman33: Azért beraknálak egy 3 percre ezekkel a "senki emberekkel" egy szorítóba, csak kíváncsiságból, hogy mégis mi történne. Azt gondolom lényegesen megváltozna a véleményed. Bizonyos részét értem, hogy mire gondolsz, de ilyen formán véleményt alkotni, hogy is mondjam gáz, és komoly intelligencia hiányt feltételez. Ezekkel a komentekkel (szándékos sértegetéssel, mert ez az), magad alatt vágod a fát. Mert senki nem fog komolyan venni, és csak átsiklanak a mondandódon. Lehet kritikát megfogalmazni normális módon is.

@Hatton Nem teljesen értem, hogy mit vártok? Szerintem egyébként igen, egy jó gála volt. Például Kovács "Caramel" Zoltán szereplése nekem kicsit olyan volt, mintha nem is egy magyar gálát néznék. Az egész körítés, munkatempó, megmozdulások. Nagyon jó kis meccs volt, és nagyon jó kis bokszoló Zoli. Szellő szerintem hozta a kötelezőt. Az amerikai elég kellemetlen ellenfél volt, aki egyfolytában támadott, és minden ütése (ami nem luft volt) az veszélyes volt. Guillermo Jones (oké nem top formában, meg sztem azt se tudta kivel bunyózik, meg csak 6 menet volt), de akkor is csak megosztott pontozással verte Wilson-t. Szerintem nem volt itt nagy gond Szellővel, persze azért annyira jó sem volt. Harcsa... hát nála valami nem stimmel szerintem. Meglenne a tudása, ahhoz hogy kiemelkedő alakja legyen a magyar boksznak, de valami nagyon hiányzik. És most nem igazán az ütőerőre gondolok, hanem inkább pszichés problémákra. Remélem fejben tudja rendezni a sorait, és akkor szerintem szép eredményeket tud majd elérni.

Félreértés ne essék, én sem ugrálok örömömben, hogy most itt tart jelenleg a magyar boksz. Látom a hiányosságokat nem vagyok vak. Csak éppenséggel próbálom észrevenni a pozitívumokat is. Ha valaki állandóan azt kapja, hogy "szar" vagy, "persze itthon jó, de ha kiteszi a lábát Magyarországon kívülre kibelezik" ez nem segít, hanem árt.

Senki embereknek hívni őket pedig... Ők az egész életüket erre a sportra tették fel, legalább a minimális tiszteletet ad meg nekik.

    2017-02-21 12:08:02

@Peacock: szerinted színvonalas meccsek voltak Pápán?

» Hatton   válasz erre
    2017-02-21 11:15:27

@Peacock: Off:
http://index.hu/belf ...

Itt biztos sokkal szinvonalasabb "mérkőzések" vannak :D

» kovban   válasz erre
    2017-02-21 07:09:56

Én azért reménykedem benne hogy nem ez a gála volt a promóció fő műve.

» picker   válasz erre
    2017-02-21 05:01:32

@Peacock: Hajrá play = Éljen J! 😀
https://m.youtube.co ...

» Peacock   válasz erre
    2017-02-21 01:06:45

@Iceman33: Szóra sem érdemes noname senkik, így van, sőt kutyaütő bohócok, mind, az összes, maximálisan egyet kell értenem - és remélem mindenki más is egyet ért majd (légyszi... 😉 ), mert különben lefagy a fejem ha egy ilyen értékes, fundamentális igazságokat hordozó hozzászólást nem becsül meg ez a nyamvadt bokszértő fórumközösség, és ebből netán egy érdemtelenül értetlenkedő kommentáradat kerekedne ami nem lehet a célunk!
(Ugye nem? :D )
Szóval nehogy ilyen alap dolgokról vitázzunk már, én melletted állok az összes valóban bokszértő fórumozó nevében is, és el kell fogadnom hogy az igazi bokszolók a playben vannak! Hajrá play, hajrá play!
(Mindjárt meg is nézem mi a tököm az a play, de ez nem befolyásolja hogy Igazad van!)

» Peacock   válasz erre
    2017-02-21 01:03:35

Mit mondott Wilson a meccs után?
-Kiszellőztettem a fejem...

» cenzura   válasz erre
    2017-02-20 19:06:56
fel