Boxkesztyű, bandázs és fogvédő

profiboksz.hu

Jacobs: Golovkin túltekint rajtam

2017-02-15 10:12:33 /
A középsúlyú WBA/IBF/WBC világbajnok Gennady Golovkin ellen indul harcba márciusban a WBA "rendes" bajnok Daniel Jacobs. A kazah ökölvívó tábora azonban állítólag már a háttérben szervezkedik egy összecsapásról a WBO bajnok Billy Joe Saundersszel szemben, amit június 10-én terveznek tetõ alá hozni, méghozzá Kazahsztánban. Jacobs mindeközben gõzerõvel készül és úgy véli, Golovkin óriási hibát követ el, ha már mással tervezget: "Nem túl jó ötlet tõlük, hogy túltekintenek rajtam. Ha már más ökölvívóban gondolkodnak, és egy következõ mérkõzésben, az semmi esetre sem túl biztató számukra, hiszen ez olyan, mintha lenéznének engem. Ilyet pedig az ember nem csinálhat az ellenfelével, fõleg, ha az annyira keményen készül, mint amennyire én. Nekem ez lesz életem legkomolyabb meccse, a karrierem a tét, õk pedig már egy másik kihívásban gondolkodnak. Ez viszont csak feltüzel engem, hogy túltekintenek rajtam, hogy mindenki Golovkint látja a toronymagas esélyesnek. Érzem legbelül, hogy meg fogom verni Golovkint. És minden ilyen szóbeszédet ki fogok önteni a kukába, amik Golovkint a hihetetlen Hulkként mutatják be, az ökölvívás legrettegettebb alakjának, aki edzéseken félnehézsúlyúakkal kesztyûzik és laposra veri õket."
Oszd meg, tedd a kedvencek közé!

Hozzászólok:

login: jelszó: » regisztráció

@dondannyboy: És akkor vannak, akik felróják GGG-nek, hogy nem megy fel akár félnehézbe is. :)

    2017-02-19 22:48:51

30 napos mérlegelés:
Golovkin: 165,1
Jacobs: 174,8

» dondannyboy   válasz erre
    2017-02-19 22:35:07

@Galamb: Lehet szavakon lovagolni, ez azonban nem változtat a tényeken.

» patton   válasz erre
    2017-02-18 14:19:49

@Totti: Itt ket eset van, vagy nem olvasod el amit leirok, es ugy valaszolgatsz, vagy egyaltalan nem erted amit irok neked. Vegulis mindegy, mindket esetben csak ugord at a hozzaszolasaimat a jovoben, nem neked szolnak, ne foglalkozzal veluk. Koszonom.

» Istvan   válasz erre
    2017-02-17 10:28:39

Bassus , merkozesek elott engedd meg hogy velemenye legyen mindenkinek. :). Valakinek az volt ha vegigmegy, megnyeri Ward. Mi ezzel a baj?

» Istvan   válasz erre
    2017-02-17 10:21:47

@Totti: Egyebkent ha ram hallgatsz, ezeket a szovegkornyezetbol kiragadott mondatokat, felmondatokat legkozelebb rakd ugy ossze, hogy a neked tetszo velemeny alakuljon ki, es akkor levan a gond. Pl " nem volt meglepetes" gelyett "volt meglepetes", es akkor rogton odairhatod hogy volt bizony, micsoda csalas stb, a vermersekletedtol fuggoen. Ugyan nem helyes akkor sem az ertelmezese az altalam leirtaknak, de legalabb elegedett leszel.

» Istvan   válasz erre
    2017-02-17 10:19:46

@Istvan: "ha vegigmegy nyerhet is"

De NEM. Ezt értsd már meg, hogy NEM!!!!

Erre kérlek ne reagálj most már! Legalábbis abban a stílusban semmikép, ahogy eddig...

    2017-02-17 10:05:58

@Totti: Tehat majdnem mindent megertettel a vegere. Orulok. Megegyszer leirom, de tenyleg utoljara mert nem szeretem az ertetlen embereket. Nem tortent semmilyen meglepetes azon a meccsen, mert mindenfele eredmeny elkepzelheto lett volna. Azoknak lett meglepetes csak, akik elvakultsagukban azt hittek hogy itt kiutes lesz, le lesz meszarolva Ward. Voltak itt is joparan akik realisan gondolkodtak, es azt mondtak hogy ilyen nem lesz, ha vegigmegy nyerhet is. Az mas kerdes hogy hogy alakult a merkozes, es igen, feltunt hogy negtortent, koszonom a figyelmesseged.

» Istvan   válasz erre
    2017-02-17 10:03:06

@Istvan: De az feltűnt neked, hogy azóta meccseltek egymással?

csotke: "Meglepetés volt a Kova Ward" Ennyit írt erre te:

"Nem volt meglepetes" Igazából a te szövegértéseddel van gond, mert például azt se tudhatod, hogy csotke mire gondolt, hiszen nem fejtette ki. De szerinted nem volt meglepetés, oké.

Majd folytatod a rendkívül jó meglátásoddal:

", ahogy kialakult az eredmeny az az volt, de akarmilyen vegkimenetel eseten sem beszelhettunk volna meglepetesrol. Abszolut keteselyes meccs volt."

Na itt már feladod a leckét, mert fingom sincs mire gondolsz.

"Az volt a meglepetés, ahogy kialakult az eredmény"

Arra gondolsz, hogy nem lett kiütve Ward, vagy hogy Kova helyett Ward-ot hozták ki győztesen?

"de akarmilyen vegkimenetel eseten sem beszelhettunk volna meglepetesrol"

Jah a meccs előtt. De még egyszer mondom azóta 12 menet eltelt, és Kova nyert.

Szóval én csak azt mondom, hogy nem az nyert, akinek kellett volna.
Mostanában erre azt mondani, hogy meglepő valóban nem túl logikus, hiszen az esetek felében az érdekek nyernek a sport felett, de ettől ez még undorító.

    2017-02-17 09:45:58

Na kezded mar kapizsgalni, hogy a merkozes elottrol beszeltem, hogy semmilyen vegeredmeny nem lett volna meglepetes. Raadasul nem is neked valaszoltam, a jovoben kimelj meg a szovegmegertes elmaradasa miatti kirohanasaidtol, koszi. Akinek iirtam az megertette.

» Istvan   válasz erre
    2017-02-17 08:45:03

@Totti: Olvasd el megegyszer amit irtam, majd ha meg mindig nem erted, megegyszer. Egeszen addig ameddig meg nem erted. Amikor ez megtortent, azutan tudsz erdemben reagalni, mert most csak suletlensegeket irkalsz egy nem letezo vita kapcsan.

» Istvan   válasz erre
    2017-02-17 08:40:57

@Totti: Mindjárt jön valami hiperéles szemű forma aki megmondja hogyha kétszázezer pixelben nézed a meccset 90fps részletességgel a felére lassítva akkor te is láthatod hogy valójában Ward simán kipontozta, Kovalev a negyedik menettől nem is talált, meg nyelte a jabeket:)

    2017-02-16 23:52:47

@Istvan: Azt a meccset Kovalev nyerte. Ezt elmondta több bokszhoz nálam sokkal jobban értő szakember is. Amerikaiak is! Erre te leírod azt , hogy "nem volt meglepetés". Komolyan nem érted mi a gond ezzel? Olyan mintha provokálnál. Azt a meccset egyértelműen Kova nyerte. Majd erre te azt mondod, hogy nem meglepő, hogy Ward nyert. MI VAN?
Vagy te a meccs előttről beszélsz? Az nem tök mind1. Azóta lebokszoltak 12 menetet.
Ami után azt írni, hogy az eredmény nem volt meglepő érdekes. Vagy arra gondolsz, hogy elég a boksz olyan korrupt már, mint a politika? Mert akkor igazad van.

(Egyébként nem én minuszoltalak)

    2017-02-16 22:52:33

@csotke: Nem rad gondoltam, meg az sem nagyon erdekel ha minuszolnak, csak az okat szeretnem tudni, mert mi a fenet lehet azon a hsz-en minuszolni? :).

» Istvan   válasz erre
    2017-02-16 21:58:58

off:

jermall charlo dobta az ibf övet és felment középsúlyba.

» dondannyboy   válasz erre
    2017-02-16 21:44:56

@Peacock: Egyetértek veled, Daniel Jacobs sokkal veszélyesebb ellenfél, mint ahogy itt sokan véleményezik, de az is lehet hogy esetleg Golovkint tényleg túl magasra mércézik itt a fórumban más bokszolókhoz képest - mivel ezt a mondandómat sokan félreérthetik, ezért ettől függetlenül leszögezem, Golovkin a jelenkor egyik nagy klasszisa a szememben. Ezen a szinten egyébként az is eldönthet egy ilyen mérkőzést a meglepetés irányába, hogy pl. Golovkin kifog egy rosszabb, pechesebb, dekoncentráltabb napot, miközben ezzel egyidőben az ellenfele élete egyik legjobb formáját hozza. Természetesen úgy értékelem én is, hogy GGG sokkal esélyesebb, de az biztos hogy túlzás, hogy Daniel teljesen esélytelen lenne. Golovkinról már párszor említettem és most is ismétlem, akik azt gondolják hogy a védekezése nem túl hatékony, azok tévednek, nagyon is az. Mérkőzések közben alakítja ki a legszükségesebb taktikát, azelőtt pedig az alapstratégiát. Ha valóban annyira szellős lenne a védekezése minden igyekezete ellenére amikor tényleg arra koncentrál, nem nyert volna amatőr világversenyt, ez egészen biztos. Szorgalmasnak kell lenni és meg kell nézegetni mérkőzéseket tőle, nem csak a legismertebbeket.

» csakegybarom   válasz erre
    2017-02-16 21:32:46

Én azt gondolom Jacobs valódi kihívás lesz Golovkinnak, szerintem nehezebb ellenfél mint azt sokan gondolják - még ha nem is ő az esélyes. Az ő ütésein sem lehet büntetlenül átgyalogolni. (Amatőrben is szép eredményei voltak, és amatőrként meg profiként sem akárkiket vert meg, a KO aránya pedig brutál.)
Ha őt is fölényesen verné Golovkin, az ritka szép teljesítmény lenne. De én egy hosszabb, izgalmas meccset vízionálok, igaz kései Golo KO-val, de ha csak nem lesz már az első menetben vége, nem lepődnék meg ha Golo is bajba keeülne.

» Peacock   válasz erre
    2017-02-16 21:08:19

@Istvan: Én nem minuszoltalak ha rám gondoltál,és a szövegértésem rendbe van.

» csotke   válasz erre
    2017-02-16 20:38:01

@Titok: Nem Koko vagyok, "Pisti" a nickneve. En sem gondolom csalasnak a Ward meccset, de Kova gyozelmet is szo nelkul elfogadtam volna. A kommentem amire valaszolt a szovegertessel bajlodo kollega, az csak arra vonatkozott, hogy akarmilyen vegeredmeny szuletett volna azon a meccsen, nem beszelhettunk volna hudenagy meglepetesrol. En ha barmelyik kiuti a masikat, nem estem volna hanyatt a meglepetestol, pontozasrol nem is beszelve.
Neha nem hullik termekeny talajra a mondando, meg kell ezzel baratkozni :).

» Istvan   válasz erre
    2017-02-16 20:16:42

Azon mi a joistent minuszoltatok, hogy a Ward meccs vegeredmenye nem volt meglepetes? Komolyan mondom, neha olyan ez a csoport mitha BKK ellenorokkel lenne tele. Tehat megegyszer, semmilyen eredmeny nem lett volna meglepetes azon a meccsen, annyira keteselyes volt. Ezen mit lehet minuszolni, de komolyan, irja mar le aki minuszolta hogy ebben mi volt a neki nem tetszo, felrevezeto, serto vagy ilyesmi? A fogadoirodak is erosen keteselyesnek veltek, a rajongok is.

» Istvan   válasz erre
    2017-02-16 20:07:01

@Titok: "..Sokan irták az oldalon is hogy újrapontozva Ward nyert náluk.."

Szerintem ez annak a tipikus esete amikor az ember itelokepesseget befolyasolja az autoritas meg az esetleges szimpatia. Ezt a meccset semleges ringben es objektiv itelokepesseggel nem lehet Wardnak adni. Ez nemcsak az en velemenyem hanem a bokszoldalakon komunikalo tobbseg velemenye is.

Persze a lenyegen ez mit sem valtoztat. A pontozok Wardot hoztak ki es igy most o a vilagbajnok. Abban gondolom szinte mindnyajan egyetertunk, hogy a meccs visszavagoert kialt. Ha Ward nem all ki Kovaval akkor sose mossa le magarol hogy gyava. Eddig nem ilyennek ismertuk Andret remelem hogy ez igy is marad.

Koko "Pisti" nickneven szokott hozzaszolni idonkent.

» Slajos   válasz erre
    2017-02-16 18:12:58

@Totti: Ha arra gondolsz hogy szerinted csalás volt a Kova v Ward meccs, István szerint pedig nem, és ezzel a gondolatával egyedül van, akkor tévedsz. Sokan irták az oldalon is hogy újrapontozva Ward nyert náluk, szerintem is jogosan nyert Ward, de annyira szoros volt, hogy ha Kovát hozzák ki sincs felháborodás. Csak nem elvakultan kell nézni szerintem a meccset és látható hogy egyébként szoros volt.

István: Jól tudom hogy te a Koko vagy? Nehéz megállapitani a sok felhasználó közül, de valamiért úgy rémlik. Ha jól emlékszem akkor lenne egy kérdésem, te mit gondolsz Joe Saundershez? Mert ugye ő WBO bajnok és eddig nem túl aktivan védi a cimét.

    2017-02-16 17:51:05

@patton: De túltekint rajta!
Ne tévesszük össze a fogalmakat! "Túltekint" nem egyenlő azzal, hogy "lebecsül".
Túltekint, mert tervezi a továbbiakat, de biztos, hogy maximálisan készül Jacobs ellen. Komolyan veszi őt, mint mindenik ellenfelét.

» Galamb   válasz erre
    2017-02-16 07:01:27

@Istvan: "Nem is a botranyhos a megfelelo kifejezes, inkabb a polgarpukkasztas talan. Az a lenyeg, hogy azt hiszik ha az o velemenyuk mindenkietol gyokeresen kulonbozik, akkor az nagyon jo mert egyedi latasmodjuk van, es ennek akarmilyen vegletes formaban hangot kell adniuk. Elfelejtik hogy ehhez Bolyai Farkasnak, Einsteinnek, vagy eppen Van Gogh-nak kellene lenniuk."

Téged idéztelek. Megfogalmazni már megtudod, csak magadra venni nem... :D

    2017-02-15 22:52:57

Golo sikerének egyik kulcsa, hogy senkin nem tekint túl. Sajnos nagyon alúl van értékelve. Túl veszélyes, nem hoz hatalmas pénzt.

» patton   válasz erre
    2017-02-15 21:49:02

@csotke: Én nem lepődtem meg. Ha pontozásra kerül a sor Amerikában akkor ez van. Kova hibája volt, ki kellett volna ütnie. Mivel nem sikerült onnantól kezdve már 4 az 1 ellen volt. (Burt A. Clements, Glenn Trowbridge, John McKaie)
Ez van. Undorító, de ez van...

    2017-02-15 20:58:06

@Istvan: Nekem volt meglepi.

» csotke   válasz erre
    2017-02-15 20:51:46

@csotke: Nem volt meglepetes, ahogy kialakult az eredmeny az az volt, de akarmilyen vegkimenetel eseten sem beszelhettunk volna meglepetesrol. Abszolut keteselyes meccs volt.

» Istvan   válasz erre
    2017-02-15 20:19:18

@Kane: Gyerevjancsenk o, Hurcidze és Hitrov a szparringpartnerei.

    2017-02-15 20:05:14

Meglepetés volt a Kova Ward.Nem szeretném ha most is meglepődnék.A világ legjobb bunyosának tartom Golot.

» csotke   válasz erre
    2017-02-15 19:22:29

Megneztem megint a Pirog elleni meccset. Hat sok jot nem varhat, Pirog jobban vedekezik mint GGG, de a kazah erosebbnek, agresszivebbenk tunik. Nekem egy Pirog-GGG olyan lenne mint egy Loma-Rigo, kar hogy ezek nem johetnek ossze.

» Istvan   válasz erre
    2017-02-15 19:09:13

@csiga: Arról nem is tudtam hogy sparringoltak. Minden esetre ez sem jó jel, az ukrán szerintem nem egy bombázó azért...

    2017-02-15 18:11:37

@Kane: Gyerevjancsenk o a szparringokon sokszor hozta nehéz helyzetbe Jacobsot...

    2017-02-15 17:43:15

és mi van , ha ez a csávó esetleg megveri Golot, akkor vele sem akarnak majd kiállni, vagy esetleg épp, hogy lesznek jelentkezők?

» CHUBAKKA   válasz erre
    2017-02-15 17:36:06

Szerintem azon is múlik tele gatyával áll e oda a kazah elé,eddig két olyan volt aki nem,Stevens és Brook,ők találgattak is.
Persze itt ez is kevés lesz,Jacobs-nak semmi esélye.
Ha félősen áll oda,már veszített is.

» picker   válasz erre
    2017-02-15 17:33:43

@fixpont: Igen, attól bárki lement volna, nagyon pontos, jól kivitelezett ütés volt, viszont nem biztos hogy ne lenne aki nem kelt volna fel belőle. Másrészt Mora is le tudta küldeni, aki nem egy nagyágyú, fogalmazzunk úgy hogy mindenképp gyanús álla van. Az hogy Golovkin ütéseit nem fogja bírni az 100 százalék.

    2017-02-15 17:30:52

@Kane: Mibol gondolod, hogy nem jo az alla? Abbol az utesbol ami levitte Pirog ellen? Az barkit levitt volna olyan tiszta pontos jobbhorog, ebbol nem lehet kovetkeztetni semmire, az mas kerdes, hogy a vedekezessel mi volt.

» fixpont   válasz erre
    2017-02-15 17:17:07

Idén 3 meccsen szeretne ringbe lépni ezt nyilatkozta már korábban. Szerintem mert a csapata tárgyalásokat folytat a háttérben nem jelenti azt ,hogy Ő átnéz rajta. Viszont nagyon meglepődnék, ha Saunders ki merne vele állni pláne Kazahsztánban. Jacobs az eddigi legjobb és leggyorsabb középsúlyú ellenfele lesz akinek a tűzereje sem lebecsülendő. De szerintem Golovkin óvatosabb lesz mint kb a Lemieux meccsen csak ennek hamarabb és csúnyább vége lesz Jacobs gyanús álla miatt.

    2017-02-15 16:19:36

Sajnálom az amerikait, ha keményebb állal született volna, jó esélyei lennének a győzelemre. Így viszont nincsenek, szerintem sem háború nem lesz, sem olyan menet amit Golovkin elvesztene, technikailag is baromi nagy különbségek vannak a két bunyós közt. Kb olyan meccs lesz mint Lemieux ellen, csak lehet Jacobs nem állva lesz leléptetve.

    2017-02-15 15:38:38

@HunFighter: Technikailag hasonlo szint a ketto ebben egyetertek de utoereoben szerintem Jacobs joval Korobov felett all. Mondjuk Jacobs is utheto ezert a ko veszely Korobov reszerol is fenallna a meccsen de nem egyforma esellyel.
Abban viszont egyetertek, hogy pontozas eseten inkabb Jacobs fele hajlananak a pontozok.

» Slajos   válasz erre
    2017-02-15 15:18:05

@Slajos: Szerintem meg hasonló szint mindkét aspektusból. Ettől függetlenül ha lenne egy Jacobs v. Korobov mérkőzés, én csakis abban az esetben tennék Korobovra, ha nem USA-ban lenne a mérkőzésre, mert KO-ra nem számítanék.

» HunFighter   válasz erre
    2017-02-15 14:28:16

"Nekem ez lesz életem legkomolyabb meccse."


Ez egy nagy igazság. :)

» Galamb   válasz erre
    2017-02-15 13:57:21

ez a Jacobs talán jó ellenfél lesz, és végre láthatunk egy izgalmas csatát, és nem csak egy mészárlást! ilyen ellenfél kell minimum Golo-nak, és akkor van csak értelme maradnia középsúlyban! talán ez a srác végigállja szerintem!

» CHUBAKKA   válasz erre
    2017-02-15 13:35:03

@HunFighter: Szerintem amilyen jo formaban bunyozik az utobbi idoben, Jacobs kiutne Korobovot. Technikailag az orosz nem all Jacobs felett es Daniel sokkal nagyobb uto.

» Slajos   válasz erre
    2017-02-15 11:10:00

Szegénykémnek, de érzékeny kis lelke van... :D
@Slajos: annyira nem értek veled egyet, szerintem Korobov kicsit jobb képességű bunyós, de Golo toronymagasan a legjobb, nagyon izgalmas mérkőzéseket nem fog tudni csinálni ebben a súlycsoportban. Nagyközépsúlyban már annál inkább több izgalmasabb meccse lenne (legalább 2-3).

» HunFighter   válasz erre
    2017-02-15 10:57:55

Nagyon varom mar a Golo vs Jacobsot. Jelenleg Daniel a legjobb bunyos ebben a sulyban a kazah utan. Golo ellen valoszinuleg kikap de Canelo ellen eselyesnek tartanam.

» Slajos   válasz erre
    2017-02-15 10:52:42
fel