Boxkesztyű, bandázs és fogvédő

profiboksz.hu

Horn szerint Pacquiaoék pszichológiai hadviselést folytatnak

2017-02-14 09:55:11 /
Továbbra is úgy tûnik, hogy a WBO váltósúlyú bajnok Manny Pacquiao mintha nem lelkesedne túlzottan a Bob Arum által kiszemelt Jeff Horn elleni mérkõzésért, és ebben láthatóan a nagyközönség is együtt érez a filippínó sportolóval. Ahogy arról beszámoltunk, Pacquiao a hétvégén megszavaztatta Twitter oldalán rajongóit a következõ ellenfelérõl, és 44.000-bõl 48% Amir Khanra, 24% Brookra, 21% Terence Crawfordra voksolt. Nem nehéz kiszámolni, a relative ismeretlen Horn így alaposan alulmaradt a választásban, mindössze 7% voksolt rá. Természetesen ez az ausztrál fél számára - érthetõ módon - rendkívül zavaró helyzetet szült, hiszen õ már nyeregben érezte magát a Pacquiao elleni ausztrál meccsel kapcsolatban: "Zavaró, frusztrál az egész, hiszen én abban a hitben voltam, hogy Pacquiao beleegyezett a mérkõzésbe és április 23-án én leszek az ellenfele. Azt sem tudjuk pontosan, most õ kezeli-e a saját Twitter oldalát és õ csinálta a szavazást, vagy valaki más. Szerintem ez csak a pszichológiai hadviselés része, amit Pacquiao és csapata mûvel az irányomba, trükköznek, hogy megmutassák a hatalmukat és, hogy minden az õ kezükben van a meccsel kapcsolatban. Én egyszerûen csak bokszolni akarok Manny-vel és bebizonyítani a keménységemet." A korábbi pound for pound bajnok elvileg hétfõn találkozott Michael Koncz menedzserrel, hogy átbeszéljék, ki ellen bokszoljon Pacquiao áprilisban, nyilatkozat azonban még nem született.
Oszd meg, tedd a kedvencek közé!
Felix banner

Hozzászólok:

login: jelszó: » regisztráció

Biztosan elengedhetetlen Pacman számára hogy pszichológiai hadviseléssel szerezzen előnyt magának Horn ellen... Másképp tuti rezegne a léc :)

    2017-02-15 15:36:14

Annyi jó meccs maradt el mostanság, igazságtalan lenne, ha ez a bohóckodás meg meg lenne tartva! Ha konspirálni akarok, abban bízom hogy ez az egész cirkusz azért van, hogy a feltörekvő Horn nevét megismerje a nagyközönség, és boxol egy debütáló meccset az Usában, míg Pacquiao meg egy nívós ellenféllel meccsezik.

» VITAMINKIRALY    válasz erre
    2017-02-15 09:43:29

@gigaboly: Nem is PPV-ben adnák, mert az Államokban nem sok embert érdekelne.
Teljesen érthetetlen választás ez a Horn. Nem értem mit akar Arum ezzel a meccsel.

» Dr Evil   válasz erre
    2017-02-14 13:19:37

Jeff Horn nem méltó ellenfél Pacnek még a mostani szakaszában sem, Vargas se volt az de nála volt egy WBO öv és mégis csak ismerik, de mindennek van határa, jeffét senki nem ismeri gyenge ppv lesz kevés pénzért, Vargas ellen is keveset kapott most azt a pénzt se fogják kitermelni, ráadásul Arum tv nélkül nyomja, legalább aláírnának a showtime-al , komolyan Malignaggi is nagyobb durranás lenne vegasban mint ez a jeffe...

» gigaboly   válasz erre
    2017-02-14 10:22:00
fel