Boxkesztyű, bandázs és fogvédő

profiboksz.hu

Hivatalos: Wilson lesz Szellő ellenfele Pápán

2017-02-13 10:22:39 /
A Felix Promotion szombati évadnyitó bokszgálája Pápa városában kerül megrendezésre, ahol a WBO nemzetközi bajnoka, a veretlen Szellő Imre is kötelek közé lép. A 33 éves klasszis ugyan nem címmérkőzésen bizonyíthat, ám kemény ellenfél várja a ringkötelek között. Ellenfele az amerikai Garrett Wilson.

- Nyugodtan állíthatom, hogy Wilson profi pályafutásom egyik legveszélyesebb ellenfele. Igazi harcos, mindenhol győzni akar. De én is! – mondta Szellő. - Sokat dolgoztam edzőmmel, Bertók Róberttel, hogy a mostani, majd az elkövetkezendő mérkőzéseimen olyan formát mutassak, amivel eljutok a világbajnoki címmérkőzés kapujába. Erről az útról az amerikai fiú sem téríthet le!

A rendezvény főmérkőzésén Kovács Zoltán az olasz Nicola Cipolletta ellen védi WBO Europe övét. Kötelek közé lép még a váltósúlyú Magyar bajnok Törteli Balázs, Harcsa Norbert, Darmos József, Kis Máté és Kispál Zoltán. A rendezvényre a jegyek elővételben elfogytak, de az M4 Sport élőben közvetíti az eseményt február 18.-án, szombaton 22.00 órai kezdéssel.
Oszd meg, tedd a kedvencek közé!

Hozzászólok:

login: jelszó: » regisztráció

Azért nagyok az elvárások mert 50-60 éve meg vagyunk vezetve a média által.
2 dolgot le kell szögezni.Nem vagyunk futballnemzet.Volt egy aranycsapatunk Puskással.És ennyi.
Boxnemzet sem vagyunk.Volt egy Pap Lacink meg pár jó bunyós.De nem vagyunk Mexico,Usa.
Irreálisak az elvárások a magyar profikkal szemben.Az viszont hiba ha ők erre rájátszanak.
Ezzel szemben az argentínok Maradona után kineveltek egy Messit is vagy a brazilok Pelé után egy Ronaldot.Ez nem véletlen.Folyamatos építkezés ami több évtizedet átível.Ez hiányzik itthon.Csak a mélyen tisztelt dilettáns sportpolitika élén az elvtársakkal ezt a több évtizedes átívelési lehetőségeket szüntette meg. Vannak jó bunyósok de esélytelen kinevelni még egy Papp Lacit mert nincsenek meg az építőkövek. És ezek az elvtársak most is ott vannak és lesznek majd új elvtársak.
Ne feledjük mit mondott Hérodotosz:a történelemben csak személyek cserélődnek a folyamatok ugyanazok.És ezt az ókorban mondta.

» cenzura   válasz erre
    2017-02-15 11:32:05

@mikike1: Kiegészítve még a gondolatomat, sajnos sok sportban (ahol bíró van), látunk csalásokat vagy "bírói tévedéseket", nem csak a bokszban.
Megköszönjük a szurkolását, mert arra mindig szükség van, és erőt lehet belőle meríteni:-)!

» Bertok Robert   válasz erre
    2017-02-14 21:09:53

@mikike1: Egy kicsit meddő a megközelítés ez esetben. Nem kérdés, hogy a boksztörténeti ismereteim nem hiánytalanok (sajnos), de nem hiszem, hogy itt ez lenne a döntő. Hiába lennék mondjuk Erdélyi Kálmán, id. Füzesi Zoltán, vagy Szegő András, akkor sem a tudás meglétén, vagy annak hiányán múlna ez a véleményem. Tartom magam ahhoz, hogy nem csak a szuper bajnokok az A kategóriás bokszolók. Abszurdum lenne azt állítani, hogy Erdei Zsolt, vagy éppen Artur Abraham nem tartoztak/tartoznak az A kategóriás bokszolók közé. például fociban is rengeteg nagyon jó játékos van, akik A ketegóriások (világsztárok!), de nem lehet mindenki Pl: brazil Ronaldo, Messi, , Maradona (bokszban pl. Mayweather, Lomachenko, vagy Roy Jones).

» Bertok Robert   válasz erre
    2017-02-14 21:05:01

@nobody: Szerintem te csak trollkodni jársz ide. Legalábbis remélem, mert ha tényleg csak ennyit tudsz akkor az aggasztó.

    2017-02-14 18:46:53

@ BertokRobert: Elég hiányosak a boksztörténelmi ismeretei ha azt mondja B kategóriás bokszolók nem jutnak el világbajnoki meccsig. Elég csak az Univerzumos vagy Sauerlandos hősőkre gondolni, vagy Wilder ellenfeleire. Ez nem úszás hogy a legjobb idővel nyerünk, van 4 úgynev nagy meg tucatnyi egyéb szervezet többféle vb övvel és a tv színe előtt elcsalnak nagyon simán megnyert meccseket. Véleményemtől függetlenül szurkolok Szellőnek és hogy világbajnok lehessen egy nagy szervezetnél.

» mikike1   válasz erre
    2017-02-14 18:08:12

@bpjotruska: Biztos úgy értette hogy az ember feje is a test része, ezé ez egy testütés volt:) A kommentátorok szakértelme az esetek többségében nulla. Múltkor egy félixes gálát néztem vissza felvételről, a kommentátor szerint ha az egyik bunyós elcsúszik az annak a jele hogy mekkora ütő az ellenfél:)

    2017-02-14 16:34:50

@bpjotruska: Más meccset nézett.

    2017-02-14 16:27:15

@felix: Jó ok, érthető, csak kíváncsi voltam mennyi volt ebben a vetítés.:)

» Henry1987   válasz erre
    2017-02-14 16:11:34

Ja, es akarmilyen jol is alakul a meccs, elokeszites nelkuli jobbosokkal nem kell vaganykodni majd :-)
https://www.youtube. ...
Azt nem ertem, milyen nagy testutesrol beszel itt a kommentator, hiaba mind nezegetem a lassitast...

» bpjotruska   válasz erre
    2017-02-14 16:04:12

@felix: Esetleg nem érné meg őket kicsit kivinni külföldre is bokszoltatni? Szerintem nem lenne rossz ötlet.. :)

» HunFighter   válasz erre
    2017-02-14 16:03:58

@Henry1987: Az 50-50 szerintem is tulzas, de nem elore lefutott meccs. Wilson okozott kellemetlen perceket Glazkovnak is, aki valamelyest hasonlo adottsagu bunyos, de egy jo szammal nagyobb es gondolom erosebb Iminel.

» bpjotruska   válasz erre
    2017-02-14 15:49:06

Elvileg amúgy Csötke lemondott:)

    2017-02-14 13:58:08

@Henry1987: El kell adni a meccset a gálát, nem?
Egy sima "lejátszott" meccs promotálása kit hoz lázba? Amúgy meg nem lesz sétagalop, de szerintem Imi hozza majd ezt is! ;)

    2017-02-14 13:49:11

@Henry1987: Nem tudom ők hogy gondolják, de én sem adnák 50%-nál többet Imre győzelmére.

» Dr Evil   válasz erre
    2017-02-14 13:22:17

Félix, tegnap láttalak az m4-en, ahol elmondtad, hogy szted ez nagyon kemény lesz Szellőnek és úgy fogalmaztál, hogy ez egy "50-50-es" mérkőzés. Ez csak ilyen marketinges duma volt vagy tényleg így gondolod? Mert ha tényleg címmeccsre akarod belökni Szellőt, akkor nem lehet az utóbbi a válasz.

» Henry1987   válasz erre
    2017-02-14 10:58:14

Nem kell foglalkozni az ilyen megkeseredett, frusztrált, irigy, negatív emberekkel, akiknek életük sincs, csak abban lelik örömüket, hogy mindig beírogatják a baromságaikat a különböző fórumokra. Ha senki nem foglalkozik velük, egy idő után kikopnak és keresnek más fórumot.

» Henry1987   válasz erre
    2017-02-14 10:54:29

Nem is a botranyhos a megfelelo kifejezes, inkabb a polgarpukkasztas talan. Az a lenyeg, hogy azt hiszik ha az o velemenyuk mindenkietol gyokeresen kulonbozik, akkor az nagyon jo mert egyedi latasmodjuk van, es ennek akarmilyen vegletes formaban hangot kell adniuk. Elfelejtik hogy ehhez Bolyai Farkasnak, Einsteinnek, vagy eppen Van Gogh-nak kellene lenniuk.

» Istvan   válasz erre
    2017-02-14 08:47:54

*osszekeverik

» Istvan   válasz erre
    2017-02-14 08:39:57

@GGG: Ennel sokkal rosszabb a helyzet szerintem, mert az irigyseg ertheto lenne mint kivalto ok. Egyszeruen unatkoznak, nincs jobb dolguk, es/vagy kedvuket lelik mas bosszantasaban. Sokszor megfigyelheto itt is hogy vannak olyanok akik lathatoan csak provokalni, idegesiteni akarnak masokat. Figyelmet akarnak kapni, valoszinuleg mas teruleten ezt nem erdemlik ki. Oszekerik a botranyhos es a bazari majom fogalmakat, nem a szerencses iranyban.

» Istvan   válasz erre
    2017-02-14 08:39:34

@csiga: Az a legtöbb "fikázó" emberrel a baj, hogy irigyek. És az irigy ember azért irigy, mert azt gondolja belül, h a mit más elért, azt ő nem tudja elérni, ezért inkább megpróbálja (gondolatban as szavakkal) lehúzni őt a saját kis szintjére. Ha elhinné, hogy képes lenne valami hasonlót alkotni, akkor kérdezne, kérne, megpróbálná megtanulni, hogy milyen valamit alkotni, létrehozni. De sajnos belül tudja, hogy képtelen rá, ezért marad a fikázás.

    2017-02-14 07:59:23

@Titok: "Félix leirta hogy hiába ajánl többet, mint amit otthon kapna az adott bokszoló, az mégse jön." ez a lényeg, a kutyát nem érdekli Imre. ondom.És ez nem a pénzről szól. Ezt mondom. Szted kovalev elmenne bunyózni egy egy Norvég sráccal akit a kutya sem ismer? Kötve hiszem, mert érdektelen kategóriába tartozik. Számíta pénz, de csak egy bizonyos szint után. Imre nincs ott.

Én a Te szellemi képességedet nem bírálom azt Te megtetted magad:D

» nobody   válasz erre
    2017-02-14 06:50:10

NAGGGYON jó választás volt ez a Wilson mint ellenfél. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a rengeteg hozzászólás a témához.

Egyébként lehet (szerintem sem) Szellő nem bunyózik az utóbbi időben túl jól, illetve nem fejlődik eléggé ahhoz, hogy egy VB meccsen esélyesként lépjen szorítóba, de ez legyen az edzőjének meg a menedzserének a fejfájása.

Én szurkolok neki, és (végre) nagyon várom ezt a meccsét!!!

» Gergoke   válasz erre
    2017-02-14 02:50:00

Anélkül, hogy tisztem lenne akár Félixet, akár Bertók Robit, (megvédik ők magukat) annyit azért megjegyeznék, hogy kevés kivételtől csak a fikázást kapják ők is, és a versenyzőik is, pedig egyáltalán nem érdemlik meg. Félve merem csak megkérdezni, hogy akik fanyalognak, azok mit tettek le a magyar ökölvívás asztalára? Gondolom, a válasz ismert...
Hogy Szellő kivel bokszolhat(na), azt nem a fórumozók döntik el. Ahelyett, hogy örülnétek, hogy van(nak) aki(k) tesznek pénzt, energiát a magyar profi bokszba, inkább ócsároltok.

Igaz, azt sokkal könnyebb...

    2017-02-14 00:23:53

@nobody: "Imre pénzes meccs? HAHAHAHA:DDDD Már megbocsáss hogy röhögök, de ez jó :DDDD
Védheted a védencedet, de azt Te is tudod, hogy Imre (főleg az utóbbi teljesítményét elnézve) nem tartozik még csak a középmezőnybe sem. És hogy a valódi nevekkel bunyózna az meg végképp hihetetlen. Ahogy mondani szokták: a sas nem vadászik légyre."

Nem csak tiszteletlen de még csak nem is egy eszes a srác (vagy mi). Félix leirta hogy hiába ajánl többet, mint amit otthon kapna az adott bokszoló, az mégse jön. Tehát ha Félix többet fizetne egy bokszolóért hogy eljöljön hozzánk bokszolni, mint amit kapni szokott, csak azért hogy Imrével bokszoljon, akkor ha ebböl a szemszögből nézzük akkor Imre igenis pénzes meccset jelent az adott bokszolónak.
Te Imre bokszát kritizálod, én viszont azt mondanám hogy előtte olvass kicsit, hogy legyen egy kis szövegértelmezési képességed mielőtt sok ember előtt okoskodsz.
Nem szeretem az ilyen embereket, a kritikát is le lehet irni, de megfelelően kellene köriteni. Bár mentségedre szóljon, ahogy némi inteligencia kell, és eddigi tapasztalat azt mutatja hogy olyannal nem büszkélkedsz.

    2017-02-13 23:50:31

Kedves "billentyuhuszarok "(kinek nem inge ne vegye magara)!!!Aki szeretne Imi vagy barmelyik volt bunyos(olyanokat is ide sorolok akik komoly eredmeny nelkul voltak...)helyebe lepni es megmutatni hogy hogyan is kene hat hajra elore...mennyetek le egy egyesuletbe edzetek fel evet es lehet versenyezni meg lehet mutatni ja es az elso pofon utan ne legyen nikotinos a gatyatok!!!Elegem van h olyan embereket szapulnak akik az eletuket aldoztak ezert a sportert az Imre is 13 eves kora ota versenyez kő kemenyen edzz sulyt hoz es lemond bizonyos dolgokról az eredmenyesseg erdekeben!!! Ha a Senki forumtars annyira ismerne az Imrét akkor tudna azt is h pl egy Matvey Koborovot is lecsavart amatorben es meg sok sok mas bunyost is.....Csak annyit szeretnek h egy picit tobb tisztelettel beszéljünk mar ezekről az emberekrol es becsüljük meg az o fáradságos munkajukat!!A Bertok Robi meg egy nagyszerű bunyos volt mikor serdulok voltunk alig vartuk hogy a ringbe lepjen es szerintem az Imi a legjobb kezekben van.Maradok sporttarsi TISZTELETTEL es nem alnev mogul irogatni!!! Ha valakinek olyan nagy a szája akkor legalább a nevet valalja!!! Farkas Bela!

» torontoisrac   válasz erre
    2017-02-13 22:40:13

@felix: Köszönöm Félix a kedves szavakat:-).
A kettőnk közötti hasonlóság, hogy mindketten kiállunk azokért, akikkel együtt "dolgozunk".
A kettőnk közötti különbség, hogy a rosszindulatú (vagy általunk annak vélt) hozzászólóknak te tükröt tartasz, hogy belenézzenek, én pedig megkérem őket, hogy nézzenek bele:-).

» Bertok Robert   válasz erre
    2017-02-13 22:38:20

Szerinetem Imre egyáltalán nem "Zs" kategóriás bunyós. Valaki írta,hogy úgy emlékszik,még Balzsay Karcsit is kiütötte amatőrben. Valóban így volt. A helyszínen láttam a mérkőzést, Debrecenben volt a Bocskain. Az olimpiai helyezése, korosztályos vb ezüstje, WSB teljesítménye szintén nem ezt támasztja alá. Azt sem Félix, sem Bertók Róbert nem állította, hogy a súlycsoportja legjobbja a világon. De nemzetközi szintű bunyós, azt gondolom, hogy ez tény. Jó lenne látni tényleg az igazi elit ellen. Szerintem fogjuk is. Ahogy jó volt Bedákot is egy legenda ellen látni. Kikapott. És? Küzdött amíg tudott, egyáltalán nem vallott szégyent. Szerintem.
A személyes véleményem továbbá az is, hogy nyilván nem a következő gálán fog feltűnni az új Papp Laci, de valami megmozdult, és én ennek nagyon örülök. Ehhez sok sikert kívánok a promóternek, az edzőknek és főleg a versenyzőknek!!!

    2017-02-13 22:33:14

@felix: Csak remélni merem hogy nem neked szokta ezt mondogatni:)

» picker   válasz erre
    2017-02-13 22:27:43

@picker: Jól fogalmaztad meg, egy szolgáltatást nyújtok, de mivel te nem vagy vásárló, mert te csak egy fikázó vagy, ezért, hogy a lányomat idézzem ebben a helyzetben:" te nem számitasz"! :)

    2017-02-13 22:18:50

@felix: Te csak a kritikát nem bírod,de ez tömegjelenség,semmi bajom ezzel,meg néha képzavarban vagy hogy ki van kiért,ha egy szolgáltatást nyújtassz.
Ez teljesen normális viselkedés ma,magyarországon,ho gy ez jó e,nem az én tisztem eldönteni.
A féltégla meg hasznos tárgy,kettő már egy egész,sokból meg fel lehet húzni egy házat.

» picker   válasz erre
    2017-02-13 22:06:13

@felix: En megfigyeltem ezt mar persze, nem minden esetben szerencses. Ez kicsit olyan mintha odamenne Marika neni a valasztokorzetebol a Parlamentbe bejutott kepviselojehez, es ott elkezdene a kepviselo vitatkozni vele, hogy miert ment fel a tej ara 10 forinttal tavaly ota, amikor nem errol volt szo a kampanyban. Meg lehet csinalni, csak sok ertelme nincs, persze nem vagyunk egyformak, en is csak akkor vagyok ilyen megfontolt ha nem velem tortenik :).

» Istvan   válasz erre
    2017-02-13 22:04:24

@Istvan: Ha megfigyelte, tapasztalhatta, h pont úgy és olyan hangnemben válaszolok, amilyenben nekem vagy rólunk ír.
Ha tisztel, viszonzom. Ha nem tisztel(nek), úgy gondolom nekem sincs miért!
Robival (Bertók) ellentétben, akit ha megdobnak kővel, ő visszadob kenyérrel (mert ő jó ember), én inkább féltéglával dobok vissza, h legközelebb lehetőség szerint, eszébe se jusson, nemhogy dobni, de még arra járni sem! :)

    2017-02-13 21:56:51

Szerintem fel kell zárkózni nyugathoz.Cuccolni kell ez van.
Nemhogy Usyk de sok másik ellen esélytelen tisztán.Nem olcsó dolog de tolni kell mert tolják ők is.Ez ma már alap 12 menethez.Price szerintem ezzel cseszte el a Hammer meccsét is.

» cenzura   válasz erre
    2017-02-13 21:54:08

@CHUBAKKA: Szükség lenne rá mert pl Kokó több volt mint egy bokszoló,ő volt a magyarok "fia",milliókat ültetett a képernyők elé,vagy vitt ki a stadionokba,és még a 90éves nagyanyám is megnézte,pedig szerintem soha életében nem látott bunyót.
Ilyen jelenségek nincsenek manapság,pedig ebbe a széthúzó,egymással nem törődő,acsarkodó és irígy országban hiányzik az ilyesmi,amit pártállástól független ha csak pár órára is mindenki elfelejtene.

» picker   válasz erre
    2017-02-13 21:49:34

@nobody: En alapjaban veve kedvelem a morozus, borulato embereket, alighanem magam is az vagyok. Szerintem sokkal erdekesebbek, mint a "be positive" mar szinte terror szintjen szajkozott magatartasformat kovetok. Sajnos azonban ha ez nem megfelelo kulturaltsaggal valamint intelligenciaval parosul, az akkor nem a legszerencsesebb kombinacio. MIvel Bertok ur vette a faradtsagot, es valaszolt erdemben par felmerulo kerdesre, azt hiszem a minimum az ha nem tekinti senki hulyenek, mert ez egy olyan oldal ahol a box a tema, es ha jol tudom O ezzel foglalkozik, ez a szakmaja hogy versenyzoket keszit fel. Gondolom Bertok ur sem jar fel az autoszerelok forumara okoskodni. Ezzel nem azt akarom mondani hogy nem lehet kritizalni a munkajat, csak ezt jobb volna szakmai alapokon tenni. En sem szivesen veszem ha a szakmamban, amiben egyebkent egeszen jo vagyok, forumozok okoskodnak nekem, akik rendszerint egyaltalan nem ertenek hozza. Irigylem Bertok ur turelmet, bevallom nekem sokkal hamarabb el szokott fogyni, es olyankor bizony keresetlen szavak is elhagyjak a klaviaturamat. Jo lenne Felixhez is hasonlokeppen viszonyulni szerintem, bar az O modora sajnos gyakran lecsuszik a forumozok szintjere, ami sajnalatos de ertheto.

» Istvan   válasz erre
    2017-02-13 21:33:59

@CHUBAKKA: Kedves CHUBAKKA!
Sajnos igaza van.
Tapasztaltam ezt Madár, Kokó, és Karesz esetében is.
Az adott személyeknek csak az első hozzászólásom utolsó 4 mondatát tudom újra javasolni.

» BertokRobert   válasz erre
    2017-02-13 21:25:44

ja nincs Kokó, meg Madár, de kérdem én minek ? ne is legyen, mert csak őket is csak savazzák majd, ahogy Madár, Balzsay, Kokó is csak a szemétségeket kapták, pedig nagyon szép eredményeket értek el, de az egyeseknek az sem volt elég! szóval minek legyenek jó bunyósaink, minek érjenek el szép eredményeket, minek leygenek nagy szervezetnél vb-ok? a sok rosszindulatú, pesszimista, irigy madarak csak szapulni tudják őket! Félix is elhoz ide Magyarországra jó bunyósokat pl, mint anno Chacon stb , meg tesz a Magyar bunyójért, és őt is csak betalálják, belekötnek. pff.. részemről ennyit ehhez a cikkhez! :-((

» CHUBAKKA   válasz erre
    2017-02-13 21:21:38

@bpjotruska: A kérdés csak az hogy ki látja reálisa,a portékát kínáló,vagy a fogyasztó,akinek ízlik,vagy esetleg az áru.

» picker   válasz erre
    2017-02-13 21:21:29

Az a kérdés, h melyik világranglistán 11. azért az sokat elárul... Meg egyáltalán, h ezt megkérdezte és nem nézett utána. Nevében a végzete. NOBODY :))

    2017-02-13 21:18:54

@nobody: "Azt veszem észre a rettentő hosszú hozzászólásodban, hogy aki reálisan közelíti meg Imrét az mind ganyé"
Tehat aki veled egyet ert, csak az kozelit realisan a temahoz.
Jesszusom, meg egy realisan lato, pont ez hianyzott meg innen :-))

» bpjotruska   válasz erre
    2017-02-13 21:12:55

@nobody: Mivel letegeztél, így engedd meg, hogy én is tegező hangnemben írjak neked. A lényeg, hogyha bunyózni fog nagy névvel (amit határozottan cáfoltál), akkor legyen benned annyi, hogy elnézést kérsz a jelen állításaidért, és ne mellébeszélj.
Senkit nem neveztem "ganyénak".
A rosszindulat az nem egyenlő a realitással. Az, hogy kinevetsz olyan embereket aki sokak számára példakép, az nem realitás.
Biztos írtam, hogy szent, és tökéletes..? Azt is írtam, hogy király..?
Talán nem volt csúcs formában Imi egy-két mérkőzésén. Talán ezért is gondolt edzőváltásra.
Ja, és minden eddigi mérkőzését hozta.
Na nem minden esetben olyan izgalmas stílusban mint pl: Vladimir Klicsko:-).

» BertokRobert   válasz erre
    2017-02-13 21:10:24

@nobody: Nincs Kokó,meg Madár,meg Papp Laci,sokáig nem is lesz.
Engedd el ezt a témát,kis ország,kis foci,ne akard már mindenáron az első osztályhoz hasonlítani a magyar profi bokszot,innen ered az egész vita.
Kezeld a helyén a dolgokat.
Imre magyar áru,magyar szereplő,őt itt megnézi egy réteg,tapsolnak,haza mennek,öröm és bodottá,senki nem is akarhat ennél többet.

» picker   válasz erre
    2017-02-13 21:10:23

@nobody: Neked ment az előző.

» kovban   válasz erre
    2017-02-13 20:49:14

A WBO ranglistáján 11.

» kovban   válasz erre
    2017-02-13 20:48:52

@ BertokRobert: "Imre hamarabb fog "valódi" nagy névvel bunyózni, mint ahogy Ön azt gondolja" és milyen eséllyel? És ki ellen? És mikor?

imre hol melyik világranglistán 11.?

Azt veszem észre a rettentő hosszú hozzászólásodban, hogy aki reálisan közelíti meg Imrét az mind ganyé. Imre szent és Ő a csúcs és a tökéletes. Bár így lenne, de hogy nulla veresége van az nem azt jelenti hogy Ő a király, csak azt hogy még nem mérkőzött meg valódi ellenféllel. Akinek van szeme az láthatja hogy Imre nem azt nyújtja amit elvár az ember Tőle.

» nobody   válasz erre
    2017-02-13 20:43:32

Tisztelt Fórumozók!
Ritkán szólok hozzá témákhoz, és akkor is próbálok minden esetben a tényekre támaszkodva véleményt nyilvánítani.
Ez nem minden esetben könnyű, mert néhány esetben sajnos a realitást nélkülöző rosszindulatú, tiszteletlen hozzászólásokra/véle ményekre kell reagálnom, és a kezdeti, illetőleg végső sorokban nem is szakmai szempontból teszem ezt.
Bizonyos értelemben véve, egy pár fórumozót nem is értek meg. Egyszerűen nehezen tudom elfogadni, hogy a tények mellőzése mellett csak a negatív véleményeknek adnak hangot, mintha ezzel valamiféle rangot próbálnának maguknak kivívni.
Sokszor kritikával illetik (pl.) Félixet, amiért egyes hozzászólásokra, az adott hozzászólóhoz hasonló negatív hangnemben, ha úgy tetszik, "cinikus" hangnemben válaszol. Ezt az adott emberek nehezen fogadják (mint egy tükörbe nézést..), és újabb "támadást" indítanak, ahelyett, hogy néha pozitívan nyilvánulnának meg egy-egy honfitársukról.
Annak idején értetlenkedve olvastam a (pl.) Erdei Zsoltot is támadó kommentelők nyilatkozatait, amelyekben Zsolt személyében egy olyan embert bántottak, akinek a szakmai sikerei nem megkérdőjelezhetők, és mint ember, vélhetően nem sok embertársának ártott élete során. Én, mint Szellő Imi edzője, Imrét is ebbe a kategóriába sorolom, emberi értékek szempontjából mindenképpen.
Persze a tényszerű, vagy legalább nagyvonalakban tényszerű szakmai kritika az más tészta. Szerencsére azért jó pár kommentelő az érzései mellett a szakmai dolgokra is szentel egy kis figyelmet.
Egy-két felvetésre röviden szeretném a véleményemet kifejteni, bár ez nem minden esetben fog a szóban forgó személyeknek tetszeni. Ez esetben az én véleményem mögött is áll némi érzelmi okfejtés is.

mikike: nyilván más az értékrendünk, de véleményem szerint Félix bármennyire jó menedzser, nem tud egy "B" kategóriás versenyzőt világbajnoki címig eljuttatni. Szintén az Én véleményem, hogy Balzsay Karcsi sem B kategóriás versenyző volt. Nyilván tény, hogy B kategóriás sportolók (sportágtól függetlenül), nem játszanak világbajnoki mérkőzéseket!Az A kategória nem csak a szuper bajnokokat jelenti - nálam.

nobody: abszolút negatív érzelmi kitörés, minden szakmaiságot nélkülözve, de a lehető legtöbb rosszindulattal fűszerezve. Ez érthető, ha Imre valamikor valamiben súlyosan ártott Önnek. Ha nem, akkor szomorú, hogy így ír másokról. "Még csak középmezőnybe sem tartozik" ... Kedves Nobody, Imre 11. a világranglistán. Ez tény. Amit Ön is az butaság:-). Ez is tény. Imre hamarabb fog "valódi" nagy névvel bunyózni, mint ahogy Ön azt gondolja. Ha ez megtörténik, kérem, hogy ne restelljen elnézést kérni Imrétől!

szikozoltan: na látja Ön legalább néha próbál szakmaiságot vinni a hozzászólásába. "Ha megnézik, hogy mit tud, elröhögik magukat".. Bizonyos értelemben véve ez a hozzászólása érthető, hiszen vélhetően nem ért a bokszhoz ("és ezt nem bántásként mondom"). Higgyje le, senki nem kezd el nevetni, amikor azt látja, hogy Imre olyanokat üt ki, akit még más nem tudott előtt kiütni (pl: Miquel Velozo, Vladimir Idranyi), vagy megnézik a profi, illetőleg WSB veretlen rekordját. Nyilván nem a rosszindulat, csak a véletlen vezérelte, amikor belinkelte Gerrett Wilson - Vyacheslav Shabranskyy elleni mérkőzését 17 (14 KO!)-1-0. Bár van egy-két bokszoló zseni, akinek nem tudnánk negatív mérkőzésével példálózni, de nem sok. Elég vicces lenne (bár természetesen nem szeretnék párhuzamot állítani kvalitásban) mondjuk Manny Pacquaio-t megítélni a legutóbbi Marquez elleni mérkőzését belinkelve, stb.stb. Az, hogy edzőként engem is támad, az belefér, nem is gond,és talán igaza is van.
Azt kívánom azoknak a fórumozóknak, akik mindenben csak a negatívumot, - vagy csak már annak a lehetőségének az örömét- látják, hogy próbáljanak néha pozitívan gondolkozni. Ez nyilván nem könnyű az élet egyes szegmenseiben (pl: munka, stb.), de olyan esetekben, amikor van lehetőség a pozitív gondolatokra, engedjenek neki utat. Ilyen fórumokon legalább csak egyszer tegyék ezt. Talán jó érzés lesz, talán nem. Egy próbát szerintem megér:-).

» BertokRobert   válasz erre
    2017-02-13 20:18:46

@Kane: Hozzátenném hogy persze a cirkáló baromi sűrű, nem garantált hogy egy ilyen szintű ellenfél legyőzése nem jelent VB címmeccset, ahol valószínűleg elbukna.

    2017-02-13 20:14:27

Én azért el tudom képzelni hogy Szellő legyőzne egy Cleverly szintű bunyóst mondjuk. Persze csak a legjobb formájában. Nem ment neki jól az utóbbi időben de ha felszívná magát rendesen, ami most az edzőváltással akár meg is történhet, sok bunyósnak tudna kellemetlenséget okozni. A WSB ligában Gvozdyk ellen is állta a sarat és végig ütött neki vissza, az ukrán pedig kegyetlenül jó bunyós, akár VB is lehet ha Kovalev visszavonul. Jobb bunyós szerintem ő mint az utóbbi időkben mutatott formája mutatta.

    2017-02-13 20:13:24

Félix azért elég komolyan menedzseli bunyosait, nezzetek mega boxrecen pár lengyel, belga stb bunyóst,van 31 meccsük is ien olyan kissebb servezetek oveivel de hátrébb szerepelnek,
Imi amatörben kiutotte Balzsayt ha jól tudom, WSb-ben pedig vert egy két nemzetkozileg elismert búnyost, szóval ott a helye a top 10-15-ben

» felix trinidad   válasz erre
    2017-02-13 20:13:22

@Totti: Totti, dicsérjem azt ami nem jó? Ember ha valakinek azt mondod hogy jó még a végén elhiszi és amikor jön az igazi megmérettetés akkor jön a pofára esés lásd a Bedák Zsoltit.
Usyk nevét még nem is említettem az hogy jön hozzám? :D

Hazudtam amikor azt mondtam hogy nem tartozik a középmezőnybe sem? Nem, hát akkor hol itt a hiba? Igazat mondta ez csak nem baj?

És tévedsz, mert ha az embernek a hiányosságaira felhívjuk a figyelmet akkor azon tud változtatni, kijavítani és megtudja valósítani az álmát, vagy a maximumot kihozni belőle. De Imrének az utóbbi meccseit hadd ne ajnározzam amikor harmat gyenge volt és ezt többen is elismerték.

De abban sajna igazad van hogy szeretnék végre egy Papp Lacit, Kokót, Madárt látni övmeccsért bunyózni eséllyel!!!!
Mert valljuk be ma Magyarországon semmi remény arra hogy egy jó képességű bubyós a közeli jövőben elérje azt a szintet amit a nagy elődök elértek, vagy legalább megközelítsék azt.

» nobody   válasz erre
    2017-02-13 19:33:12

@traveler: Ami jó az jó:DDD

» nobody   válasz erre
    2017-02-13 19:25:50

@Totti: Szerintem Szellő egy B kategóriába tartozó bunyós, akit viszont ügyes karrierépítéssel el lehet navigálni egy világbajnoki meccsig és pár hasonló szintű ellenfél ellen címet is védhet. Kb mint Balzsay.

» mikike1   válasz erre
    2017-02-13 19:15:05

@nobody: Borzasztóan tiszteletlenül beszélsz másokról.

"nem tartozik még csak a középmezőnybe sem"

Ez nem igaz. Imre egy jó bokszoló, aki sok embernek feladná a leckét. Valóban nem tartozik az elite-hez, de ettől függetlenül ő gyakorlatilag az életét áldozta ennek a sportnak, és te a minimális tiszteletet sem adod meg neki. A fotelből nagyon könnyű ilyeneket írogatni. Meg hogy Usyk kibelezni, stb... Ezekkel azt gondolom nem segítesz. Sőt bomlasztó és romboló hatású. Ha csak a negatívumokat vesszük észre mindenben, akkor mindenek leszünk, csak elégedett és boldog emberek nem. Kivéve persze, ha téged az tesz boldoggá, hogy más sértegetsz. De ezt nem gondolnám, csak valószínűleg a keserűség szól belőled, mert sajnos valóban nem nagyon látunk magyar ökölvívókat vb öv közelében. Hidd el ez mindenkit bosszant és elkeserít, de ezekkel a hozzászólásaiddal 100% hogy nem segítesz.

    2017-02-13 18:58:50

@nobody: Hat igen, egy nobody-ra sem vadaszik senki, csak tudja mitol doglik a legy :)

» traveler   válasz erre
    2017-02-13 18:03:49

@felix: Imre pénzes meccs? HAHAHAHA:DDDD Már megbocsáss hogy röhögök, de ez jó :DDDD
Védheted a védencedet, de azt Te is tudod, hogy Imre (főleg az utóbbi teljesítményét elnézve) nem tartozik még csak a középmezőnybe sem. És hogy a valódi nevekkel bunyózna az meg végképp hihetetlen. Ahogy mondani szokták: a sas nem vadászik légyre.

» nobody   válasz erre
    2017-02-13 17:39:00

Szellőnek kö9telező legyőznie ha nem sikerül neki csak vitatható módon akkor sosem lesz jobb a C kategóriánál.

» mikike1   válasz erre
    2017-02-13 17:20:19

Csak nyolc menetes lesz? Nehogy KO legyen a 12-ben? :) Viccet félretéve nem kell ebbe a srácba többet belelátni mint ami, de ezzel a beleképzelgéssel páran most is bajban vannak. Jóhogy nem már kapuőrnek van nevezve ez a kigyúrt bokszzsák. Ezt a srácot 8 menetben illik nagyon nagy fölénnyel vernie Imrének, ha valóban komolyabb tervei vannak a továbbiakban. Nem azt mondom, hogy félvállról kell venni, hanem végig koncentráltan nagy munkatempóval bokszzsáknak kell használni mert ezért hozzák ide ezt felhozóembert vagy Tyson klónt. Ugye ki mit álmodik bele...

    2017-02-13 16:58:20

@szikozoltan: Kikapott egy jo kepessegu, veretlen feltorekvotol, na es? Remeljuk hogy Imretol is kikap. De egy olyan bunyosrol, aki nyert mar 12 menetben KO-val es pontozassal is tobb kisebb cimmerkozest ( nem hurkak ellen ), es a vesztes meccsein is szivos, kemeny, veszelyes ellenfelnek bizonyult, azt allitani, hogy "nem ut", es "homokzsak", az ostobasag, bocs.

» bpjotruska   válasz erre
    2017-02-13 16:17:34

@felix: Sok német, olasz, francia, belga van különböző súlycsoportokban sokkal több meccsel mint pl. Szello vagy Baranyi vagy Kovács, sokkal rosszabb helyen! S nem azért mert gyengébbek, hanem mert nem találják a megoldást. Sokan várnak egy nagy húzásra, ami soha nem jön el! Másik eklatáns példa Tóth László. Nagyon ügyes boxoló, sokkal többre hívatott, mint ahol most tart. Egy osztrák menedzsmentnél volt eddig és 21-2-1-es mérleggel 324. a boxrec-en és legalább 6-8 top boxrec 100-ast megtudna verni! Remélem majd az új menedzsmentnél, mert most váltott.

    2017-02-13 16:16:39

@HunFighter: Erre nincs sajnos konkrét recept, mert ha lenne mindenki a szerint "főzne". Figyelni kell, résen kell lenni. Mint ahogy sikerült idehozni egy Chacon, Conway, Tontchev, Thiamot, amint adódik egy számunkra elérhető ellenfél, még ha kockázattal is jár, le kell csapnunk rá az előrelépés érdekében.

    2017-02-13 16:07:30

@szikozoltan: Az a baj hogy a nemzetközi profi ökölvívás vérkeringésébe akarod a magyart is beültetni,de ez lehetetlen.
Az a jelen utat járva még minimum 10 év,vagy több.

» picker   válasz erre
    2017-02-13 16:06:56

@felix: És hogy lehetne ezt a problémát megoldani? Mit lehetne csinálni annak érdekében, hogy a magyar promoter által képviselt magyar bokszoló csábítóbb legyen az erősebb mezőny körében? Ez mondjuk jó kérdés, de valahogy csak ki lehet sakkozni, mert egyébként nem nagyon lehet egyről a kettőre jutni így...

» HunFighter   válasz erre
    2017-02-13 15:56:56

@szikozoltan: Ha kapnék olyan külföldi ajánlatot Szellő, Kovácsra és pl. Baranyira ahol verhető lenne az ellenfél és még fizetnének is érte, szerinted visszautasítanám? Akkor most gondolom rájöttél mekkora hülyeséget írtál és, h nem a külföldiek röhögnek, hanem a fórum olvasók a te hülyeségeden "(és ezt nem bántásként mondom)". :)

    2017-02-13 15:43:12

@szikozoltan: Akkor ha szerinted olyan okosat írtál, akkor gondolkozz már el a következőn! Szerinted egy menedzser egy jól fizető verhető ellenfélre nemet mond? Te honnan tudod, h pl. Imi nem pénzes meccs vagy más az? De komolyan! Azért írtam le lejjebb, h annyit fizetünk 8 menetre Wilsonért, mint Kalengáék fizettek volna 10 menetre. Van halvány gőzöd arról, h milyen összegek mennek és mi mennyit fizetünk? Biztos, h nem! Mert ha lenne ezt nem írnád le. Akkor információk hiányában miért állítasz hülyeségeket?

    2017-02-13 15:37:14

@felix: Félix, nem mondod ugye komolyan hogy ezek a nevek majd Imrével fognak bunyózni? Miért tennék? Az imre nem pénzes meccs, ráadásul ha megnzik hogy mit tud (és ezt nem bántásként mondom) akkor elröhögik magukat.
Ezek a Magyar bunyósok ezen a szinten ott vannak és pont. Amíg nincs normális edző aki valóban EDZŐ (csupa nyagybetűvel) addig ne várjunk csodát.

» szikozoltan   válasz erre
    2017-02-13 15:30:02

@Dr Evil: Hát félek hogy a világ összes spenót termését is ha megeszi Imre akkor sem jut arra a szintre. Ennek már a mozgásán ki kellett volna jönnie.

» szikozoltan   válasz erre
    2017-02-13 15:26:43

@bpjotruska: Ezt a meccset néztem és ebből nem úgy néz ki mint aki a világot szétüti:

https://www.youtube. ...

» szikozoltan   válasz erre
    2017-02-13 15:22:10

@felix: Hát ja. Semmi nem egyszerű történet és minden a pénz körül forog. De ezek a komoly ellenfelek sem jutnak előbbre, ha soha nem kockáztatnak. Pláne, hogy előbb-utóbb elvesztik a szerződéseiket, mert kockázatmentes ellenfelek ellen stagnál/elvész a nézettség. Nem?

» batka1   válasz erre
    2017-02-13 15:04:34

Nem beszélve arról, h Wilson ugyanannyit kap, mint kapott volna a franciáktól Kalenga ellen 10 menetre (holott Imi "piaci" értéke még nem tart ott)! Itt nem az anyagi áldozathozatal a kérdés, mert ha valaki mer kockáztatni és beletenni a pénzét az ökölvívóiba, akkor én merem! S ezt nem fényezésképp írom. Amúgy pont ugyanez volt a helyzet Kovács Zoli esetében is. Nagy Lajossal (Zoli menedzserével) és a mi ügynökünkkel együtt, összesen 14, azaz (tizennégy) ökölvívót kerestünk meg. Vagy volt már lekötött meccse, vagy sérült volt, vagy nem volt felkészülve, vagy épp más tervei voltak... Senki nem vár ránk, mint ahogy mi sem másokra. Ezért sokszor az érdekeket és az esemény időpontját nehéz összeegyeztetni.

    2017-02-13 15:02:41

@szikozoltan: Nem tudom ők mennyit várnak tőlem, de azért ha reálisan nézzük és és összehasonlítjuk Imi eddigi teljesítményét pl. Usykkal vagy Lebegyevel, akkor látjuk, hogy nagyon sok spenótot kell még neki enni, hogy egyáltalán a közelükbe érjen.
Ne legyen igazam, de szerintem már most is rezegni fog a léc!

» Dr Evil   válasz erre
    2017-02-13 14:49:03

@HunFighter: A komoly ellenfél még mielőtt azt kapnánk, h nem tudunk vagy nem akarunk beszervezni nem csak akarat és pénz kérdése... Az olyanok, akik számunkra jók lennének, nem akarnak kijönni pl. Ryad Merhy, Ruslan Chakiev... El sem jutsz oda, h alkudozz mert elmondja menedzsere vagy promotere, h az ő csatornájuk számára fontos a srác és nem megy ki kockáztatni, még akkor sem ha többet fizetsz mint amennyit otthon kap vagy ér. Mert míg te egyszer adnád oda ennek az összegnek a kétszeresét (egy meccsen), addig a tv által biztosítva van számára az évi 3-4 meccs. Az értékének a 3-4szeresét pedig nem éri meg kifizetned érte, hisz kitermelni sem tudod, illetve szakmailag sem hoz annyit! Sem világranglista helyezés tekintetében, sem boxrec, sem más! Úgyhogy lehet dobálózni nevekkel, meg, h komolyabb, de ez nem fekete vagy fehér. Itt sok szempontot veszünk figyelembe... Nem úgy van, h ő előttünk van és jöhet... Itt van az eklatáns példa megállapodtunk Bolotniks-al szóban, elküldtük nekik a szerződést, majd jelezték, (miután ott volt több mint 10 napig a megállapodás), h az ügyvéd még nem nézte át, majd talált benne valamit, stb... A végén pedig kinyögték, h h kötöttek egy TV-s dealt ezért mégsem írják alá a szerződést! DE ha fizetek X-et az, az eredeti megállapodás közel 2.5szeresét, akkor megfontolják!

    2017-02-13 14:44:50

@szikozoltan: "Hát azonkívül, hogy gyurma a néger srác, azonkívül nem üt. Egy élő homokzsák, semmi több."
Inkabb nezned meg par meccset, minthogy ostobasagokat irj. 12. menetben is nyert mar KO-val a homokzsak...

» bpjotruska   válasz erre
    2017-02-13 14:36:50

@szikozoltan: Pedig már kezd abba a kategóriába esni. Nem nagyon tudnak komolyabb ellenfelet beszervezni, pedig lassan már itt lenne az ideje.

» HunFighter   válasz erre
    2017-02-13 14:00:12

@Dr Evil: Ne viccelj, kell hogy legyen, mert azért ennél többre számítanak a Félixék Tőle. Ez a Félix istálló nem a statjav kategória.

» szikozoltan   válasz erre
    2017-02-13 13:35:07

@szikozoltan: Tényleg nem élvonal a srác, de magyar viszonylatban igen komoly ellenfélnek számít. Mindenképp jó szintfelmérőnek számít, hogy van-e annyi Imiben, mint várják tőle.

» Dr Evil   válasz erre
    2017-02-13 12:48:56

Sok sikert Imi!
Korrekt szint felmérő lesz.

» All_in   válasz erre
    2017-02-13 11:37:59

És a többiek ellenfele? Mikor lesz nyilvános? Boxrec-en még semmi.

» csilipalmer   válasz erre
    2017-02-13 10:42:44
fel