Boxkesztyű, bandázs és fogvédő

profiboksz.hu

Hivatalos: Pacquiao vs. Horn április 22-én

2017-01-11 15:21:36 /
Április 22-én összecsap egymással a WBO váltósúlyú világbajnok Manny Pacquiao és az ausztrál Jeff Horn - jelentették be az illetékesek kedden. A mérkőzésre a Pacquiao érdekeit képviselő Bob Arum elképzelései szerint az 50 ezer főt befogadni képes Brisbane-i Suncorp stadionban kerülhetne sor, azonban a helyszín jelenleg még bizonytalan, és az sem kizárt, hogy az Egyesült Államokban feszül egymásnak a 38 éves filippínó világelső, és a WBO rangsorában második helyen található, riválisánál 10 évvel fiatalabb, a profik között eddig veretlen Horn.
Oszd meg, tedd a kedvencek közé!

Hozzászólok:

login: jelszó: » regisztráció

@gigaboly: "nagy meglepetés hogy egy Pacquiao ilyen meccset elvállal egy ismeretlen ellen ausztráliában, ennek az ég világon semmi értelme!!! és messze nincs benne pénz"

Azt, hogy mennyi pénz van benne, majd az ausztrálok megmondják, mert ezen áll vagy bukik a helyszín kérdése, mert ottani rendezéssel nem lesz amerikai PPV-bevétel. És, ha nem ajánlanak eleget, akkor marad a meccs az USA-ban és lesz, amennyi lesz a PPV. Pacquiao múltkori garantáltjával nem nagyon lehet belőle bukta.

"ha kifizetnék Broner 10 millióját akkor is sokkal többet kaszállnának mint ezzel plusz hatalmas érdeklődés lenne, teljesen érthetetlen lépés Arumtól és nagy csalódás hogy Pac Roach meg Koncz ebbe belement.."

Az a baj, hogy ez nem feltétlenül igaz! Pacquiao Broner ellen legalább 20 milliót akarna, amihez jönne még Broner 10-e, ehhez a szokásos 60-70 dolláros PPV-ár mellett kellene egy legalább 830 ezres eladás, hogy ne legyen veszteséges a gála. Pár éve jó eséllyel meglett volna ez a szám, de ma már valószínűtlen és tudja ezt Arum is...

» Roy Jones Jr.   válasz erre
    2017-01-12 19:22:59

@Blackpanther: Áhh.. Még 1%esélyt se látok rá.. Forditva inkább,pár menet és hornkolás lesz a vége Jeffnek..

    2017-01-12 17:49:38

sok ertelme nincs, de hat nezni sem kotelezo

» fixpont   válasz erre
    2017-01-12 12:55:34

Jeff Horn, remélem hasonlóan küldi rövid "kómába" a már megélhetési bokszolóként üzemelő képviselőt!

goo.gl/WPi3nw

» Blackpanther   válasz erre
    2017-01-12 12:49:02

Ezért kár volt Pacmannek visszatérni... méltatlan ez hozzá. Ez a vén marha Arum nem tud Mannynek egy értelmes meccset lekötni, csak házi ˝rangadókat˝...

» deontay   válasz erre
    2017-01-12 12:10:50

Húha, ennek meg mi értelme, azon kívül, hogy jobban fizet Pacman-nek, mint a politika? Bár... A filippínók és az ausztrálok tuti nézni fogják. Megnézem, mit tud ez a Horn, és ha nem kutyaütő, ráteszek egy kisebb összeget, hátha...

» bandi1115   válasz erre
    2017-01-12 07:20:19

@GaiusM: amúgy igazad lehet, nagy meglepetés hogy egy Pacquiao ilyen meccset elvállal egy ismeretlen ellen ausztráliában, ennek az ég világon semmi értelme!!! és messze nincs benne pénz, ha kifizetnék Broner 10 millióját akkor is sokkal többet kaszállnának mint ezzel plusz hatalmas érdeklődés lenne, teljesen érthetetlen lépés Arumtól és nagy csalódás hogy Pac Roach meg Koncz ebbe belement.. valóban lehet Roy utjára kerül ha ilyen ellenfele jönnek, de talán még kell pár év meg 4 visszavágó míg Jeff megveri...

» gigaboly   válasz erre
    2017-01-12 00:09:11

@edge: Egyébként meg nem szeretném a te stílusodat felvenni. Amit annak idején Haye témában mondtam a fórumtársaim jobbára mindet igazolták. Sőt annyira, hogy a legnagyobb védőjével is meg tudunk állapodni egy olyan helyzetben, ami fair és mindenki elfogad.
Azóta sincs személyeskedés közöttünk.
De az, hogy te leostobázol immár másodszorra, az téged minősít, mert te böffentetted ide kétszer is értelmes indok és megbeszélés nélkül. Lehet, hogy szakmailag vannak hiányosságaim én ezt sose tagadtam, de paraszt, mint te, sose voltam.

» GaiusM   válasz erre
    2017-01-11 23:41:03

@Dave28: Ezért írtam azt, hogy erre az útra lépett sztem. Nyilván a managerek, meg kis részben az ő révén is, de ami 10-15 éve volt, arra mindenki felkészülhet. És ebben is lehet fejlődni... nem kívánom, hogy üssék ki mert kedvenc, de ez már csak a maniról szól...
És egyszer jön egy csecsen ajánlat, aztán....

» GaiusM   válasz erre
    2017-01-11 23:34:55

*addig

» Dave28   válasz erre
    2017-01-11 23:33:32

@edge: Remek és okos hozzászó

» GaiusM   válasz erre
    2017-01-11 23:32:27

@GaiusM: Oké, ìgy más, nagyrészt egyet is értek veled. Viszont Jonest olykor nevenincs senkik ütötték merevre. Sokszor rá sem lehetett ismerni arra amit a ringben csinált olyan gyenge volt. Viszont ameddig Pac ettől messze van addik szerintem nincs gond. Üdv

» Dave28   válasz erre
    2017-01-11 23:32:18

@picker: Nem kívánkozik, nem vagyok megmondóember, és ha valaki értelmesen mást állít, el is tudom fogadni. :) Én csak rühellem a fórum neveken regelt okoskodókat, akik annyiból állnak, hogy beszólnak, majd bekussolnak.

De pl Dave tök normálisan leírta a kérdését, amit én a saját véleményemmel meg is válaszoltam. Szerintem ez pont normális.

» GaiusM   válasz erre
    2017-01-11 23:31:58

@GaiusM: Bocs, de már számtalanszor írtál a valóságtól teljesen elrugaszkodott dolgokat az oldalon, és azt is láttam már nem egyszer, hogy hiába próbált meg Nálad sokkal kompetensebb ember meggyőzni valamiről (pl. Roy Haye témában), teljesen lepergett Rólad más véleménye, ugyanúgy csak a saját marhaságaidat mantráztad. Emiatt egyszerűen totál feleslegesnek tartom, hogy belemenjek Veled bármilyen "érdemi" vitába, sőt annyi időt sem szeretnék erre pazarolni, hogy egyáltalán ezt a mondatot befeje

    2017-01-11 23:28:03

@Dave28: Kedves Dave! Nekem is nagyon nagy kedvenc mindkét ökölvívó. És rendkívül nehezen viselem azt, amit RJJ, és lassan PaCMan csinál magával. Nyilván így nem lehet összehasonlítani a kettejük pályafutását, és nem is úgy, hogy ki mennyire aktív, vagy inaktív. Sőt, jól tudjuk, hogy RJJ elvileg a nehézsúlyú kiruccanása miatt fáradt el ennyire. Ami szintén nem teljesen igaz, mert visszafogyasztott félnehézbe Tarverért, és ott még nyert is... Az megint más kérdés, hogy később az egész megbosszulta magát, és jól látjuk sajnos, hogy most mi a helyzet.

Én abból indultam ki, hogy PacMan, aki számomra szintén az egyik legnagyobb kedvenc, már a videóküldő lánc idején is egy remek bunyós volt, és utána végigsétált a súlycsoportokon, mégis elérte a kor. Ezt jól láttuk az utolsó pár meccsén. Igen ő még mindig nyert nagyrészt.

De amire én céloztam az az, és most itt nem kell szó szerinti párhuzamot keresni, hogy a maniért kiáll egy ausztrál ellen, ráadásul már PPVre se nevezik az egészet, vagyis teljes egészében arról szól a meccs, hogy a nagy sztár leszállóágban mit tesz a "kihívó" ellen, aki még veretlen. Neve semmi, viszont ezzel még lehet manit keresni... Én az egészet egy lelépős, pénzcsinálós, semmire sem jó meccsnek érzem, amivel most PacMan kereshet szép összeget... de egyre kevesebbet... Persze, még mindig top10-es, de már kifelé tart, amit mindenki lát...

És igen szerintem rálépett a RJJ-i útra, hogy a nevéből is pénzt kezdjen csinálni... így értettem.

» GaiusM   válasz erre
    2017-01-11 23:25:38

@butters01: 3,14 Csaba?

» picker   válasz erre
    2017-01-11 22:36:51

vicc....

» kuncsorszky   válasz erre
    2017-01-11 22:26:26

@GaiusM: Engem nagyon érdekelne, hogy mi alapján látsz ennyire a jövőbe. Kritizálni nem akarom a véleményed, mert az is egy vélemény mint a többi, és akár még igazad is lehet. De előre ilyen határozottan állítani valamit az azért több mint kockázatos.

Mivel RJJ és Pac is nagy kedvenceim így nagyjából azért tisztában vagyok a pályafutásukkal, de nem tudok rájönni, hogy miben kezd hasonlítani Pac Joneshoz. Az ugye nem kérdés, hogy egész más stílusú a két ökölvívó. Jones 34 éves volt amikor a nehézsúlyú vb-cím után visszafogyasztott ami kinyírta a lábmunkáját, az egyik ha nem a legnagyobb fegyverét. Innentől jött a leszállóág.

Pac ugye már 38 éves. Igaz beleszaladt egy csúnya KO-vereségbe, és kikapott Mayweathertől, akitől talán nem szégyen. Ezen kívül simán vert mindenkit. Nem is olyan régen Bradley-t, aki azért nem akárki. Tény, hogy Vargas nem egy klasszis, de szinte menetet sem tudott nyerni Pac ellen. Egy természetes kopás persze látszik Pacquiaon, de ez ebben a korban normális. Már nem üt 8-as kombókat, és a KO-győzelmek is elmaradnak mivel bőven a természetes súlya felett bunyózik. Azonban ezekből szerintem még nem kijelenthető, hogy Jonesra hasonlít a pályafutása vége.

» Dave28   válasz erre
    2017-01-11 21:36:05

@GaiusM: Halljuk,látom nagyon kikívánkozik belőled:)

» picker   válasz erre
    2017-01-11 21:28:27

@zsoltyngy: Jaj neee, ne jöjjön elő az egyszerre ezer embert összetörő villanyoszlopokat átugró, napi 30 órát edző Brúsz Lí...

    2017-01-11 21:09:17

@picker: Az összehasonlítást szívesen kifejtem neked, hogy miért gondolom így.

» GaiusM   válasz erre
    2017-01-11 20:25:25

@picker: A helyesírásba belekötni itt tényleg nem érdemes, ez nem egy nyelvtani fórum... :)

» GaiusM   válasz erre
    2017-01-11 20:23:53

@picker: Senki nem mondta a két karriert, viszont úgy tudom, hogy szabad vélemény van. Attól még nem kell leostobáznia senkit, mert esetleg én egy saját logika alapján másképp látom. Amibe ez viszont belefér. Esetleg lehetett volna kultúremberként is megjelennie, és megkérdezni azt, hogy én hogyan, és mi alapján gondolom ezt, majd lefolytatni egy normális érvekkel ellátott vitát. De ezt már másodszor csinálja, ahol is bizonyíthatóan rákérdeztem normálisan erre a véleményére, onnan kezdve bekussolt.

Most erre megint odaböffentett egyet, mindenféle érvek és ellenérvek nélkül. Az ilyen sunyi alak a továbbiakban kurvára nem érdekel. Majd ha normálisan ki tudja fejezni magát, anélkül, hogy ostobasággal vádolná a posztolót, akkor esetleg engem is érdekelni fog a véleménye.

» GaiusM   válasz erre
    2017-01-11 20:22:18

@GaiusM: Pedig kivételesen én is igazat adok neki,semmi köze a két karriernek egymáshoz.
Amúgy ezt a helyesírás témát ejtsétek,nem ide való és semmi szükség rá.
Persze ez csak tipp:)

» picker   válasz erre
    2017-01-11 20:17:19

@GaiusM: És be is állítottam egy edge szűrőt, mert ő maximum véleményezni tud, de amikor rákérdez az ember normálisan, akkor pont úgy szarja le, mint én azt, amit ő ír nagy okoskodva.

» GaiusM   válasz erre
    2017-01-11 20:10:19

@istvan10: Egyébként abban igazad van, h ez a fórum nem a helyesírásról szól....

» Cookiebacsi   válasz erre
    2017-01-11 20:08:05

Ide is leírom, amit egy korábbihoz, hogy most kezdődik el PacMan RJJ-rá válása.

» GaiusM   válasz erre
    2017-01-11 20:06:44

Bruce vs Pacquiao! Mekkorat "szolna" : ))

» zsoltyngy   válasz erre
    2017-01-11 19:50:02

Csak két kérdésem lenne.
Ezt minek és a bal oldali képen az nem Bruce Lee? :)

» Dr Evil   válasz erre
    2017-01-11 19:44:25

A cikknek mi koze a helyesirashoz?

» zsoltyngy   válasz erre
    2017-01-11 19:27:46

Szar érzés, amikor régi "kedvencedet" elkezded utálni :(

» PeteTheGreek   válasz erre
    2017-01-11 19:04:44

CSak nehogy túl kemény legyen az ismeretlen ellenfél, megérdemelnék, az 50 ezer pedig a PPV számra is stimmelni fog, innentől felejtős Pac, ha a Vargast szídták sokan akkor most mi lesz a vélemény...

» Gigaboly   válasz erre
    2017-01-11 18:57:01

@VMVKWA: https://www.go ogle.hu/search?q=ace +ventura+einhorn+fin kle&client=firefox-b &biw=1366&bih=659&so urce=lnms&tbm=isch&s a=X&ved=0ahUKEwj4sq_ vz7rRAhXMNJoKHfH-CwY Q_AUIBigB#imgdii=xJD SSpumSdHFrM%3A%3BxJD SSpumSdHFrM%3A%3BXxu v5OE2BfsVMM%3A&imgrc =xJDSSpumSdHFrM%3A

» mexico   válasz erre
    2017-01-11 18:33:48

@VMVKWA: Ein Horn az Finkle :)

» Bruneor   válasz erre
    2017-01-11 18:31:02

Ahozhogy ez a mecs érdekeslegyen ahoz az elkövetkezendő 3 hónapban Pac-nak elkellene kerülnie az edzőtermet :)

» istvan10   válasz erre
    2017-01-11 18:25:08

Finkle es Ein Horn :)

» VMVKWA   válasz erre
    2017-01-11 18:22:10

Ennél névtelenebb, esélytelenebb és érdektelenebb ellenfele még szerintem nem is volt a filippínónak mióta világbajnok. Semmi értelme ennek.

    2017-01-11 17:06:28

Mégha jól is mutat a statisztikája, mégsem látom azt amitől Pac megizzadna és ne húzná be ezt a meccset.

» szikozoltan   válasz erre
    2017-01-11 15:35:34
fel