profiboksz.hu https://www.profiboksz.hu//images/logo.png Danny Green kiütésével tette le névjegyét új súlycsoportjában, a cirkálósúlyban 2011-07-25 03:25:34 https://www.profiboksz.hu/2011/07/25/cunningham-es-green-is-palyazik-tarverre/

Cunningham és Green is pályázik Tarverre

Danny Green kiütésével tette le névjegyét új súlycsoportjában, a cirkálósúlyban a korábbi félnehézsúlyú világbajnok Antonio Tarver. A 42 éves ökölvívó előtt a győzelmet követően több lehetőség is áll, hiszen, mint elmondta, ha Danny Green visszavágó mérkőzést akar, akkor neki szerződés szerinti kötelessége ezt elvállalni, viszont a feltételeket már ez esetben ő diktálhatja, így vélhetően az ausztrál bunyósnak az USA-ba kellene menni egy újabb összecsapásért. A hírek szerint Green mindenképpen szeretne revansot venni, de konkrét döntést még nem hozott. Eközben a cirkálósúly legjobbjának tartott IBF bajnok Steve Cunningham is kifejezte szándékát egy Tarver elleni összecsapásra, hiszen, mint mondta, már nagyon szeretne egy igazán nagy mérkőzést vívni, a Magic Man-nel vívott találkozó pedig bizonyára nemzetközi szinten is nagy érdeklődésre tartana számot.
Oszd meg, tedd a kedvencek közé!
Kommentek »

Hozzászólok:

» regisztráció

@Tar: Köszönöm. Pont így gondolom én is.

» Perkins   válasz erre
    2011-10-20 19:00:35

@Perkins: A megfelelő kesztyűpartnerek hiánya az utóbbi időben problémát okozott. Erről többször nyilatkoztak is. Szerintem már itthon el lehetne kezdeni a kesztyűs edzéseket, mondjuk Duplával, Tomi Kid-del, esetleg Balzsayval stb. Néhány jó partnert HUN-on is lehet találni. Hisz az az egy tuti, hogy nagyon jó a lépcsőzés, meg minden, de a boxhoz az állóképességet és az időzítést is boxolással lehet legjobban megszerezni.
Hajrá Erdei!!!

    2011-10-20 15:35:17

@Perkins: Én nem azt mondtam, hogy pontosan tudom, mikor mi történik Zsolt felkészülése alatt, hanem azt, hogy az ilyen 1-2 hetente megjelenő rövidke beszámolók alapján nem lehet pontos képet kapni; egyesek mégis olyan véleményeket fogalmaznak meg, mintha tökéletesen tisztában lennének vele, milyen munka folyik az edzőtáborban, és egyből világgá is kürtölik, hogy "ez így nem jó!".

A Mitchell-meccs előtt is néhányan elkezdték azt terjeszteni, hogy Sdunek nem ment ki Madárral az USA-ba, csak mert nem látták őt a fényképeken. Akkor is kiderült, hogy ez hülyeség, Sdunek ott volt, és felügyelte Madár edzéseit.

Azt pedig nem nehéz kikövetkeztetni, hogy ha Perkins, a profiboksz.hu olvasója tisztában van vele, hogy a sparring a felkészülésnek egy fontos eleme, akkor ezzel Erdei Zsolt és Fritz Sdunek legalább ugyanennyire tisztában van, és mivel ők sem ellenségeik saját maguknak, lesz sparring is, akkor, amikor annak eljön az ideje. (Halkan teszem hozzá: sparring-partnereket az ellenfél ismeretében szoktak választani, márpedig azt egyelőre nem tudjuk, ki lesz Madár következő ellenfele.)

» másik Zoli   válasz erre
    2011-10-20 13:33:04

@másik Zoli: "te a számítógép előtt ülve azt is meg tudod állapítani, hogy Zsolt előző kesztyűpartnerei nem voltak jók, és erre az a magyarázatod, hogy Madár pontatlan volt Mitchell ellen. :)"

Végül is, van még egy magyarázat, ha a felkészülés és a kesztyűpartnerek is rendben voltak: Erdei esetleg "kiégett".

Sajnos csak az alapján tudok véleményt nyilvánítani amit a számítógép előtt és a TV előtt ülve látok, de amit látok az nem sok jót sejtet. Onyango ellen is pocsékul bokszolt Zsolti, de azt rá lehetett fogni a ringrozsdára (valszeg így is volt). Mitchell ellen láthatóan sokkal jobb formában volt, de a boksz terén még mindig nagyon keveset mutatott saját magához képest.

Nem "troll"-kodni akarok, mert szeretem Erdei bokszát, és mindig is a legtechnikásabb félnehézsúlyúnak tartottam. Egyszerűen csak hiányolom a kesztyűzésekről szóló híreket, és e-miatt kissé aggódom. Persze, azért remélem hogy csak a hírek maradnak el, nem a kesztyűzések.

Azért köszönöm a vigasztalást, jólesik olyat olvasni, hogy akinek szurkolok, jól halad a felkészülése és a komoly szakmai menedzsmentje a lehető legjobb munkát végzi. Így már nyugodt vagyok!

» Perkins   válasz erre
    2011-10-20 12:08:20

@Perkins: Függetlenül attól, hogy hány cikk jelenik majd meg róla, kesztyűzések lesznek, mint ahogy a júniusi meccs előtt is voltak. Akkor is a menedzsmentnek kellett kiadnia valami közleményt, mert néhányan, akik azt hitték, hogy 5 soros hírek alapján meg tudják ítélni, Zsolt felkészülése mennyiben felel meg a szakmai elvárásoknak, és mennyiben nem, széttrollkodták a fórumot.
Az már csak hab a tortán, hogy te a számítógép előtt ülve azt is meg tudod állapítani, hogy Zsolt előző kesztyűpartnerei nem voltak jók, és erre az a magyarázatod, hogy Madár pontatlan volt Mitchell ellen. :)

» másik Zoli   válasz erre
    2011-10-20 09:08:40

@másik Zoli: Akkor biztosan sok olyan cikket olvashatunk majd nemsokára, amelyek Zsolti kesztyűs edzéseiről fognak szólni.
A Mitchell-elleni meccs előtti kesztyűpartnereket szerintem mindenképpen mellőznie kellene, mert azon a meccsen nagyon pontatlan volt. Hogy mennyit hozott ki magából azt nem tudom, de az ellenfél szintjéhez képest túl sok ütést kapott.

» Perkins   válasz erre
    2011-10-20 06:38:43

@Perkins: 1. Zsolt a Mitchell-elleni meccs előtt is kesztyűzött. Hidd el, ő (és a stábja) legalább annyira tudja, miből áll egy mérkőzésre való felkészülés, mint te.
2. Hogy mire lenne elég egy Mitchell elleni forma, azt nem tudjuk megmondani, ugyanis azon a mérkőzésen Mitchell (nem Shumenov) volt az ellenfél, és Zsolt annyit hozott ki magából, ami egy 6. menetes TKO-hoz elég volt.

» másik Zoli   válasz erre
    2011-10-19 23:37:40

Jó dolog ez a relax-izé meg satöbbi, de attól tartok, hogy ez a felkészülés megint a testépítésről és az erőnlétről szól, nem pedig arról, hogy Zsolti bokszolóként is formába lendüljön, ami -ugye- rengeteg kesztyűzést kívánna, minőségi edzőpartnerekkel.
A Mitchell elleni forma nagyon kevés lesz még Shumenov ellen is...

» Perkins   válasz erre
    2011-10-19 21:55:45

A címvédők közül csak Shumenov tűnik reálisnak, ők már többször jelezték, hogy bunyóznának Zsolttal. Az ördög persze itt is a részletekben van, a konkrét feltételeken elbukhat minden.
A reklámról: a szálloda tulajdonosai meg nyilván azért adták a helyet kedvezményesen Zsoltnak, hogy reklámhoz jussanak. Ezt el kell fogadnunk, ami nem is nehéz, hiszen a profi boksz így kap is tőlük cserébe valamit. Az igazi az lenne, ha a profiboksz.hu-nak is jutna egy kis pénz, mert a portál is hozzájárul a reklámhoz. Vagy ha más nem, hát a szerkesztők is élvezhessék a „relax masszázsok és szauna szertartások" örömeit. Õk is megérdemlik.

» Bumbum   válasz erre
    2011-10-19 19:47:10

Kíváncsi vagyok arra, hogy a 3. meccs után (persze ha Madár nyer), akkor lesz-e folytatás?

    2011-10-19 10:16:59

sajnos az igazság az hogy madarat fénykorában elkerülték inkább mert "sötét ló volt" most meg már sajnos nagy nézettséget nem produkálna/rajtunk magyarokon kívül persze/.az az ő külön pech-e hogy nálunk született és németországban "nevelkedett" profinak.sehol máshol a világon csak velünk történhet meg hogy egy ilyen kivételes pályafutású és eredményekben gazdag életúttal rendelkező legény,arra kell hogy várjon hosszú/!/ hónapokig hogy egy valamilyen övért küzdhessen és ilyen Cleverly féle nyúlbéláknál kell hogy kopogtasson egy meccsért.vicc sajnos...

    2011-10-19 10:00:53

@ironnoodle: Zsolt elmondta már, hogy Cleverlyéknél is tapogatóztak, de végül letettek róla, mert Warrenék érezhetően nem akarták a meccset. Cleverly most vagy Dawsont vinné Walesbe, vagy Shumenovval egyesítene címet.

» másik Zoli   válasz erre
    2011-10-19 09:51:17

Igen, de ha nem jön össze a december, akkor ő is jó lenne. Talán ő lenne a legkönnyebb ellenfél, akitől még címet is szerez.

» ironnoodle   válasz erre
    2011-10-19 09:44:54

@ironnoodle: Cleverlynek most hétvégén volt meccse, ő nem fog decemberben bokszolni. :)

» másik Zoli   válasz erre
    2011-10-19 09:11:16

Shumenov, vagy Clevelery. A cím a lényeg,mert úgy könnyebb lesz egy jobb ellenfelet találni! Egy tv csatorna is könnyebben el tud adni egy címmérkőzést.

» ironnoodle   válasz erre
    2011-10-19 09:01:52

@greg: A híre alapján én is Cloudot tartanám esélyesnek, de én abból indulok ki, hogy ez lesz Madár 3. meccse, könnyen lehet, hogy az utolsó. Mikor kellene a lehető legnagyobb kihívást választania, ha nem most? Ha meg nem jönne össze, legalább elmondhatja magáról, hogy megpróbálta.

» másik Zoli   válasz erre
    2011-10-19 08:58:30

annak is örüljünk ha egyáltalán találnak még neki valakit.........

    2011-10-19 08:58:29

@ironnoodle: "Általában a támogatóknak a reklámérték is fontos, nem hiszem, hogy ezen kellene felakadni."

Egyetértek.

» másik Zoli   válasz erre
    2011-10-19 08:52:54

Én is Shumenovot látom a legesélyesebbnek és őszintén szólva, jelen helyzetben, ő lenne az optimális választás. Én Cloud ellen félteném Zsoltot, az az amerikai egy igazi brutális fenevad, piszok nagyot üt, óriási a munkatempója, agresszív és emellett elég jól képzett. Én ott nem Erdeit tartanám az esélyesnek, sőt, kifejezetten tartok tőle, hogy Cloud durván kiütné a meccs vége felé. De persze remek skalp lenne, hiszen egy veretlen, kőkemény fickó, akit úgy szívesen elkerül mindenki.

    2011-10-19 08:51:14

Általában a támogatóknak a reklámérték is fontos, nem hiszem, hogy ezen kellene felakadni. A lényeg,hogy Madár nyugodt és profi körülmények között tud készülni!

» ironnoodle   válasz erre
    2011-10-19 08:49:54

@Tar: Pascal aligha. Cloudnak örülnék, de nem tartom valószínűnek, Shumenov lehet a befutó.

» másik Zoli   válasz erre
    2011-10-19 08:44:47

Shumenov lesz belőle.

» Beast_Pete   válasz erre
    2011-10-19 08:12:07

Ez itt a reklám helye. Nagyon szurkolok, hogy azon a december eleji ütemezésen ne kelljen változtatniuk és jöjjön össze egy nagy meccs (Pascal, Cloud).

    2011-10-19 08:04:30

Kíváncsian várom az érdemi bejelentést, figyelemmel arra, hogy itt több a reklám, mint a hírérték, de remélem, hogy ami az utóbbi, az hamarosan valami jó lesz...

» facsiga   válasz erre
    2011-10-18 22:24:47

Ez a maximális optimizmus esete... persze az edzés fitten tart.
Ki fog leállni Madárral???

» grabanc   válasz erre
    2011-10-18 22:00:04

Reklám, semmi több.

» MKB-VP   válasz erre
    2011-10-18 21:41:01

Jo tudni,hogy Zsolt jo helyen edz.
Koszonjuk Szabo Aron!:)

» zee1978   válasz erre
    2011-10-18 21:39:56

"vélhetően decemberi, világbajnoki övért vívott küzdelemre."

lemaradtam valamirol...?!?

» zolimt   válasz erre
    2011-10-18 21:37:18
Ugrás az oldal tetejére