Boxkesztyű, bandázs és fogvédő

profiboksz.hu

Byron Mitchell lesz Erdei Zsolt következő ellenfele? (videóval)

2011-04-25 21:08:54 /
Ugyan hivatalos források még nem erősítették meg a hírt, de az ESPN szakíró Dan Rafael információ szerint a korábbi nagyközépsúlyú világbajnok Byron Mitchell (a képen) lehet Erdei Zsolt következő ellenfele. A hírek szerint a veretlen magyar ex félnehéz- és cirkálósúlyú világelső június 4-én, az Atlantic Cityben megrendezésre kerülő Carl Froch vs. Glen Johnson mérkőzéssel fémjelezett gála programjában csaphatna össze a 37 éves amerikai bunyóssal. A szebb időket is látott Mitchell korábban olyan sztárokkal találkozott a szorítóban, mint Joe Calzaghe, vagy Sven Ottke, azonban az alabamai bunyós az elmúlt 2 évben három vereség mellett mindössze egy győzelmet tudott felmutatni, és legutóbbi, tavaly novemberi mérkőzését is mindössze 2 menet alatt elveszítette. Az információt természetesen óvatosan kell kezelni, ugyanis Rafael az elmúlt időszakban több lehetséges riválissal is összehozta Erdeit, azonban végül egyik összecsapás sem realizálódott.

Videó: Byron Mitchell legutóbbi mérkőzése Luis Garcia ellen: 

           
Oszd meg, tedd a kedvencek közé!
Felix banner

Hozzászólok:

login: jelszó: » regisztráció

Egyébként gondolom felvételről az usában is le fog menni valahol a meccs. Ha máshol nem, valami KO tv adásban egy összefoglaló. Feltéve, hogy nem lesz dögunalmas :) De az ott is kb azokat a fanatikusokat fogja csak elérni, mint nálunk.

    2011-04-29 14:35:45

Tőlem lehet KO is, de könyörgöm, ne a második menetig! Két év alatt 10 bokszolt menettel nem lehet odaállni egy címmeccsre. A 30 éves Haye-nek is ebbe fog beletörni előbb-utóbb a bicskája, Zsolti meg nem fiatal már, úgyhogy jó lenne, ha egy kicsit "kiélvezné", hogy éles meccsen, széles közönség előtt nyomja.

» Maris_szomszed   válasz erre
    2011-04-29 14:35:26

@N_Ricsi: Én is látványos K.O.-t várok, tévedés ne essék... :) A véleményem többi részét pedig azért nem írom le, mert párszor már megtettem, úgyhogy visszakereshető.

    2011-04-29 14:35:02

@Zoli: Itt nem mások a hülyék, csak te...

» Roy Jones Jr.   válasz erre
    2011-04-29 14:28:29

@Zoli: Ezért is hiúsulhatott meg a Kostecki meccs is (meg gondolom a Henry elleni is), mert a lengyelnek csak akkor érte volna meg ha a Polsat és néhány szponzor beáll mögé.
Mert így (tv) nélkül üres zsebbel és valószínűleg jó nagy veréssel ment volna haza a lengyel.
Azért kell most meggyőzően, kiütéssel nyerni, hogy több esélye legyen olyan gálára bekerülni legközelebb Zsoltnak, amit az USA-ban közvetítenek. Már pedig ha van tv, van pénz, van jó ellenfél.
Ezek hiányában viszont marad a nagy semmi...
Gondolom érted miért várja mindenki látványos KO-t? És miért lenne mindenki csalódott, ha mégsem így lenne vége?

» N_Ricsi   válasz erre
    2011-04-29 14:20:44

@Zoli: Igen. Az még akkor eldőlt, mikor azt hittük, hogy Zsolt a Berto-Ortiz gálán bunyózik.

» N_Ricsi   válasz erre
    2011-04-29 14:09:13

Az USA-ban kizárólag a főmérkőzések mentek eddigi a szuper hatos tornákról.
Kivétel volt egyszer amikor a Juan Manuel Lopez-Rafael Marquez gála programjába került az egyik szuper hatos mérkőzést (Johnson-Green), tehát lényegében összevonták a két gálát.
De az egy speciális helyzet volt. A Super Six egy különálló sorozat, más mérkőzés nincs rajta.

» N_Ricsi   válasz erre
    2011-04-29 14:07:54

@N_Ricsi: Ezek szerint az, hogy Amerikában nem közvetítik, már akkor eldőlt, amikor a Froch-Johnson gálát jelölték meg Zsolt következő meccsének időpontjaként.

    2011-04-29 14:07:45

Igen. Mert akkor azt mondta volna, hogy a Showtime közvetíti.
A nemzetközi Showtimwe közvetítés azt jelenti, hogy azokban az országokban, aminek eladja a csatorna a gálát (kb.70 ország).
Magyarországon pl. a sport tv szokta közvetíteni, a főmérkőzésen kívül 2-3 felvezető meccsel együtt, ami Madáré is lesz.
Az USA-ban kizárólag a főmérkőzések mentek eddigi a szuper hatos tornákról...

» N_Ricsi   válasz erre
    2011-04-29 14:02:15

@N_Ricsi: De az "international" kizárja azt, hogy Amerikában is közvetítsék?

    2011-04-29 13:56:21

@Zoli: Hát én inkább hiszek Dibellának, mint az MTI-nek :-)
"he will be on the international broadcast,- DiBella said."

» N_Ricsi   válasz erre
    2011-04-29 13:53:52

@N_Ricsi: "a meccset az Egyesült Államokban komoly nézettséggel bíró Showtime sugározza majd, így egy látványos produkcióval megkedveltetheti magát a sportág amerikai rajongóival."

Akkor ez kamu?

    2011-04-29 13:49:47

@Zoli: Az MTI elfelejtette hozzátenni, hogy a Showtime csatorna nemzetközi adásában/programjába n lesz csak benne Zsolt, az USA-ban nem lesz látható.
Tehát ugyanúgy mint az előző mérkőzése Onyango ellen.
A Super Sixes gálákon csak a főmérkőzést sugározzák...
Valószínűleg emiatt nem volt értelme jobb ellenfelet hozni, mert a csatorna nem finanszírozná, viszont addig bokszolni kell.
Remélem a napokban csatlakozik Zsolt Sdunekhez és egy jó felkészülés után egy szép KO-t látunk!
Hajrá Zsolt!

» N_Ricsi   válasz erre
    2011-04-29 13:45:22

http://mti.hu/cikk/2 ...

Most már hivatalos. Függetlenül attól, hogy ki mit gondol, most már tényleg csak az a dolgunk, hogy szurkoljunk Zsoltnak, hogy meggyőző teljesítményt nyújtson. A Showtime közvetíti(!) a meccset, és ha Zsolt nyer, akkor állítólag megnyílhat az út egy címmeccs felé, legalábbis a menedzsment tájékoztatása szerint.

    2011-04-29 13:20:25

@Zoli: Tudom, hogy mire gondoltál, nincs semmi gond, értettem. Azért is írtam azt, hogy "első olvasatra". Sok jó, szórakoztató pontozásos meccs van.

Én nem vagyok, Mitchell-szakértő, és nem is érdekel Mitchell - Zsolttól viszont várom a jó bunyót, és persze én is szurkolok, hogy összejöjjön az a K.O. Üdv!

» laikus3   válasz erre
    2011-04-29 13:13:37

@Roy Jones Jr.: Nézd, azon, hogy h.lye vagy, nem tudok segíteni. Elmagyaráztam, mi az, ami miatt egyáltalán behoztam Pacquiao-t a képbe, és mi az, amire (bármit is próbálsz belemagyarázni a szavaimba) egyáltalán nem gondoltam. Szerintem rajtad kívül mindenki megértette, illetve te is megértetted, csak most presztízskérdést csinálsz belőle, hogy tiéd legyen az utolsó szó. Legyen úgy! Kellemes időtöltést hozzá! ;)

    2011-04-29 12:52:47

Az összegzés:
Léteznek szórakoztató és jó pontozásos meccsek ahol felfigyelhetnek valakire, de a soron következő Erdei meccsen nem ezt várjuk, nem ezt szeretnénk.

    2011-04-29 12:50:47

Előttem tökéletesen leírták. Nem egy izgalmas meccsre van szüksége Mitchellell, mert nincs Zsolttal egy szinten.
Nagyon gyorsan le kell rendezni vagy ha esetleg a elhúzódna egy kicsit tovább 6-8 menetig, addig nagyon alázni kéne.
Ha esetleg az amerikai izgalmassá tenné a mérkőzést, az nem lenne biztató a továbbiakra nézve...

» N_Ricsi   válasz erre
    2011-04-29 12:38:01

@Zoli: Akkor és most:

"Ezzel nem Zsolt és Pacquaio között akartam párhuzamot vonni"
vs
"hogy Pacquaio-t és Zsoltit akármilyen értelemben össze mertem hasonlítani."


Akkor ezek szerint mégis párhuzamot vontál közöttük? :D

» Roy Jones Jr.   válasz erre
    2011-04-29 12:37:53

@laikus3: Ismétlem: Pacquaio példájával csak azt akartam szemléltetni, hogy léteznek szórakoztató pontozásos meccsek. (Egyébként közte és Clottey között szerintem volt akkora különbség, mint Zsolt és Mitchell közt.) De mondhattam volna Pacmannél jóval lejjebb rangsorolt bunyósokat is, akik egy adott meccsen ugyan nem K.O.-zták az ellenfelüket, utána mégis azt mondta magában az ember, hogy őt megnézném legközelebb is.
Lehet, hogy itt rajtam kívül mindenki Mitchell-szakértő, és csak én nem tudom, hogy ő egy tehetségtelen nulla, de én akkor is maradnék a visszafogottabb álláspontom mellett.
És persze szurkolok, hogy összejöjjön az a K.O.

    2011-04-29 12:37:33

@Zoli: Itt mindenki Erdei mellett áll, de meg kell értened valamit.
Igazad van, hogy lehet szórakoztató meccset vívni akkor is ha végig megy egy mérkőzés, sőt sokszor izgalmasabb egy olyan meccs, mint ami az első - néhány találattól tovább tart...

"Zsolt bokszolhat egy olyan 10 menetes meccset, ami után csettinteni fogok, és azt mondom: Ez igen!"

De csak akkor, ha az ellenfél nincs fényévekkel lemaradva Zsolttól... Mert ha nem, akkor mire fel csettintesz?

Mitchell jó kis bunyós volt 8-10 évvel ezelőtt, de mára Madárnál sokkal gyengébb bunyósok is hamar megismertetik vele a padlót.
Zsolt nem egy nagy ütő, de most tényleg KO-val kell hoznia a meccset.

» N_Ricsi   válasz erre
    2011-04-29 12:32:17

@BlaZe: Úgy van. Nincs mese. KO kell, mert egy ilyen ellenfelet egy bajnoknak, aki két súlycsoportban is világbajnok lett, és aki a súlycsoportja elitjének akar nekimenni, annak ki kell ütnie egy Mitchellt. Shumenov a 4. menetben ütötte ki. Ha megint nyom Madár egy 12 menetes sparringot, akkor game over. Ez az USA. Itt így működnek a dolgok. Ritkán kap arrafelé második esélyt az ember. Ezt most nagyon meg kell ragadnia Madárnak.

» Booker   válasz erre
    2011-04-29 12:24:22

@Laikus: Szia! Eddig még nem láttalak! Üdv!

» laikus3   válasz erre
    2011-04-29 12:21:47

@Roy Jones Jr.: Nem magyarázkodtam, csak értelmeztem a szavaimat az olyan trollok kedvéért, akik már-már személyes sértésnek veszik, hogy Pacquaio-t és Zsoltit akármilyen értelemben össze mertem hasonlítani.
Ahogy látom, indokolt volt az elővigyázatosság, de nem elégséges. Sebaj... :)

    2011-04-29 12:21:13

@Zoli: Szia Zoli! Ezt írtad:Ezzel nem Zsolt és Pacquaio között akartam párhuzamot vonni, csak jelezni, hogy pontozásos meccs is lehet látványos és közönségszórakoztató , akárhogy is próbáljátok ennek az ellenkezőjét állítani.

Hát a párhuzam vonása pedig sikerült első olvasatra, még mosolyogtam is egy kicsit. Nem Zsoltot lenézve, csak a stílusokat összehasonlítva. No de: szerintem éppen nem egy közönségszórakoztató 12 menetese meccsre lenne szükség véleményem szerint, hanem egy felháborítóan gyors KO-ra, vagy egy dögunalmas agyonverésre! Üdv!

» laikus3   válasz erre
    2011-04-29 12:18:42

@Zoli: Igen, és ütéstől repedt fel, ha jól emlékszem. De látszott azon a meccsen is, hogy már nagyon nem a régi, és ha nem sérülés miatt léptetik le, akkor Garcia kicsapta volna. Szóval sajnos ezt a meccset most muszáj lesz KO-val hozni, nincs mese.

    2011-04-29 12:12:27

@Zoli: "Még egyszer megpróbálom elmagyarázni, hátha sikerül felfognod"

:D Nekem nem kell megmagyaráznod, hogy mi a baj az idióta példáddal, amit ha nem éreztél volna magad is baromságnak - már akkor, amikor leírtad -, nem kezdtél volna magyarázkodni még ugyanabban a hozzászólásban... :D

» Roy Jones Jr.   válasz erre
    2011-04-29 12:05:50

@Zoli: Valójában 2 malomban őrőltök.
Itt ennél az ellenfélnél, vagy ennek a meccsnek a kapcsán Zsolti karrirje szempontjából fel sem merülhet az izgalmas pontozásos győzelem. Azért mert az ellenfél nincs az ő szintjén. Ponosabban jóval alatta van. Ha tehát egy gyengébbet izgalmas meccsen pontozással győz le akkor, azaz ő tényként és elvártként kezelt tudásbeli szintjét rombolja.
A te példád akkor lenne helytálló, ha egy Hopkins ellen győzne Madár egy izgalmas meccsen pontozással.

» Laikus   válasz erre
    2011-04-29 11:59:58

@Roy Jones Jr.: Bizonygathatod nekem a Pacquaio és Zsolt közötti különbséget, csak nincs sok értelme, mert én is pontosan tisztában vagyok vele. Még egyszer megpróbálom elmagyarázni, hátha sikerül felfognod: Pacquiao pontozásos győzelmeivel (de mondhattam volna 20 másik nevet is) csupán arra a tényre hívtam fel a figyelmet, hogy igenis léteznek közönségszórakoztató , látványos pontozásos mérkőzések is. Pont. Ezért én nem zárom ki annak az elvi eshetőségét, hogy Zsolt bokszolhat egy olyan 10 menetes meccset, ami után csettinteni fogok, és azt mondom: Ez igen! Már csak azért sem zárom ki, mivel én még soha nem láttam ezt a Mitchellt bokszolni, ezért nem fogok olyasmit mondani, hogy "ezt simán kiüti".

Örülnék, ha K.O. lenne, biztos, hogy többet jelentene, mint egy pontozásos győzelem, de én akkor sem fogadok el egy olyan, minden más eshetőséget kizáró véleményt, miszerint "K.O. vagy halál". Comprende?

    2011-04-29 11:42:28

@Zoli: "Ahogy írtam is, nem a két bokszoló stílusa között akartam párhuzamot vonni."

Hát ezaz, hogy nem azt írtad, hiszen a 'stílusa' szó nem volt még benne az előbb. Meg az egész párhuzamvonás is nevetséges, mert olyan különbség van a két bunyós stílusa meg az ellenfeleik minősége között, hogy azt el sem lehet mondani.
Pacquianonak már régóta nem kell bizonyítania semmit, hosszú évek óta a legjobbak ellen bokszol, semmiben sem hasonlítható Erdei helyzete az övéhez. Zsoltnak bizonyítania kell (nem nekünk), nem szimplán csak nyerni! Elő kell venni a legjobb formát, bemutatni rajta, hogy miket is tud Erdei Zsolt.

Byron Mitchell, 37 éves, nem az az ellenfél, aki ellen elég csak megnyerni minden menetet, mert ezt mindenki elvárja tőle. Ha egy pudingöklű Otis Griffin, meg Shumenov-félék kiütötték, akkor Zsolt előtt sincs más alternatíva, mint egy minél koraibb KO-győzelem, hiszen épp magát kell eladnia egy nagy meccsre. Egy olyan ellenfél ellen, akivel nincs egy szinten, azzal egyszerűen nem bokszolhatja végig az előírt menetszámot és kész...

» Roy Jones Jr.   válasz erre
    2011-04-29 11:25:25

@BlaZe: Csak a pontosság kedvéért: Byron legutolsó TKO-s veresége úgy nézett ki, hogy a második menetben felrepedt a szeme, és az orvos nem engedte tovább a meccset.
Ezzel együtt természetesen én is bízom a kiütésben, csak nem szeretem a szélsőséges véleményeket, ezért próbáltam árnyalni a képet.

    2011-04-29 11:22:29

@Zoli: Ez teljesen igaz, csak az ellenfelet is figyelembe kell venni. Ha valakit mindenki kiüt, aki számít, akkor azt illik kicsapni. Remélem Zsolti elég éles lesz és meg is teszi.

    2011-04-29 11:10:30

@Roy Jones Jr.: Ahogy írtam is, nem a két bokszoló stílusa között akartam párhuzamot vonni. Csupán azt akartam jelezni, hogy létezik olyan pontozásos győzelem, ami felkeltheti pl. az HBO érdeklődését. Nem állítottam, hogy Zsolt eddigi pontozásos győzelmei ilyenek voltak (Garay, Sahnoune vagy Fragomeni ellen mondjuk igen), csak azt, hogy ez sem zárható ki.
Mindezt arra reagálva írtam, hogy valaki itt olyasmit írt, hogy Zsolt vagy kiüti Mitchell-t, vagy vége az amerikai karrierjének.

    2011-04-29 10:28:58

Egyébként tökmindegy, mert szerintem Zsolti úgy kiüti ezt a gyereket mint a taknyot.

    2011-04-29 10:09:14

@Zoli: elég sántítós példa
Margarito, Clottey ellen igen, pontozással győzött Pac. Kicsit más kategória.
Lehet látványos nagy meccset produkálni pontozással, így van.
Na az majd legyen a "nagy név" ellen. Most ne.
Régen volt már Zsoltinak kiütéses győzelme.

    2011-04-29 10:07:08

@Zoli: Basszus, hogy lehet egy lapon említeni egy Erdei-féle pontozásos győzelmet és egy Pacquiao-félét, ismerve a két bunyós bokszstílusát meg ellenfeleinek minőségét?! Pfff... :)

Pac-nak talán már elnézzük a 20.súlycsoportjában, hogy nem üti ki néha az aktuális súlycsoport elitbunyósait... :)))

» Roy Jones Jr.   válasz erre
    2011-04-29 10:07:05

@tom55: Manny Pacquiao az elmúlt néhány meccsét nem kiütéssel nyerte, "csak" pontozással. Mégsem mondja senki, hogy ezek a meccsek ne lettek volna látványosak, és Pacman bunyója ne lenne eladható.

Ezzel nem Zsolt és Pacquaio között akartam párhuzamot vonni, csak jelezni, hogy pontozásos meccs is lehet látványos és közönségszórakoztató , akárhogy is próbáljátok ennek az ellenkezőjét állítani.

    2011-04-29 09:50:54

@Zoli: De azért abban talán van igazság, hogy ha Byron Mitchell lesz az ellenfél, akkor egy 12 menetes pontozásos győzelem csalódás lenne. Most nem ezt várja senki Zsoltitól, hanem nagy verést. Tetszik nem tetszik ez van, a játszadozásnak vége.

    2011-04-29 09:46:10

A WBO-nál kötelező kihívói pozícióban van? Hát, nagyon remélem, nem ez lesz a "nagy" meccs...

» Roy Jones Jr.   válasz erre
    2011-04-29 09:43:43

@Booker: "Kötelező kiütni az 1. v. 2. menetben, különben bye-bye USA. ""

Tudom, hogy hirtelen mindenki a profi ökölvívás felkent papja lett, de ez azért nem ilyen egyszerű, hogy kiütés vagy halál. K.O. nélkül is lehet olyan meccset vívni, amivel Zsolt felhívhatja magára a figyelmet.

    2011-04-29 09:40:29

Ezen a srácon lehet eljutni ahhoz, akire Zsolt pályázik? Érdekes... Mitchell totál leszállóágban van, ezen a videón is jól látszik, hogy rég abba kellett volna hagynia a bunyót. Ahogy elnézem, ehhez a sráchoz elég lenne az a 6 másodperces sorozás, amit Zsolt a videón tolt... Kötelező kiütni az 1. v. 2. menetben, különben bye-bye USA.

» Booker   válasz erre
    2011-04-29 09:30:22

@tom55: 1. TV-s meccs lesz!
2. Zsolt a Cleverly-Brahmer-mec cs győztesének kötelező kihívója
3. Zsolt olyan pozícióban van, hogy valamelyik szervezetnél eliminátori címmeccset vívhat
http://sports.espn.g ...

    2011-04-29 08:05:55

Most várunk az Erdei menedzsment 100%-os megerősítő bejelentésére, hogy nehogy az legyen hogy ők ilyet nem mondtak és a média terjeszti.
Mikor jelentik be?

    2011-04-29 07:51:31

@Erwin: Szóval a szerződés még mindig nincs aláírva, de eléggé úgy néz ki, hogy Mitchell. Innentől kezdve egy dolgot tehetünk: szurkolunk Zsoltinak, hogy sikerüljön a formaidőzítése, Atlantic City-ben pedig úgy el tudja verni az amerikait, hogy azzal felhívja magára a figyelmet.
Hogy utána mi következik, azt egyelőre senki nem tudja (a kilátások talán nem a legjobbak), de legyünk túl Mitchellen, aztán meglátjuk.

    2011-04-28 22:42:43

@Roy Jones Jr.: Azt hiszem a magyar nyelvben a mellebeszelest meg nem csereltek le a sejtelmes szora. :)

» fixpont   válasz erre
    2011-04-28 22:18:12

"„Nem rá pályáztam, de akire pályázom, azt csak rajta keresztül érhetem el" – mondta Erdei a Nemzeti Sportnak."

Elég sejtelmes ez a mondat...

» Roy Jones Jr.   válasz erre
    2011-04-28 19:52:29

Egyre inkább biztosabb, hogy Mitchell lesz a befutó:

http://www.nemzetisp ...

    2011-04-28 19:45:02

Azért szorítok, hogy bejelentsék, Zsolt június 4-én Chris Henry ellen bokszol!
Jól emlékszem, hogy eredetileg a Henry-team nagyon is szerette volna ezt a meccset?

    2011-04-28 15:33:11

Ha az első menetben lecsapná, talán számítana...

» laikus3   válasz erre
    2011-04-27 10:46:58

@tom55: Jo a kep Kokorol! :)

» zee1978   válasz erre
    2011-04-27 01:16:34

@zappa: Ha latvanyosan kiuti,lehet jobban bennemarad az emberek fejeben.:)
Amugy meg igazad van.:)
Ezzel a meccsel sokat nem lehet nyerni.

» zee1978   válasz erre
    2011-04-27 01:13:10

Június 4-én most már bunyózni kell, még ha totál negatív mérlegű is az ellenfél. A befektetett munkát, a feltöltött idegi és fizikai feszültséget ki kell sütni. Azért szorítsatok tehát, hogy egyáltalán legyen meccs, az ellenfél másodlagos.

» Bumbum   válasz erre
    2011-04-26 19:23:37

Úszógumi volt, nincs. Vajon az Univerzumnál miért volt neki mindig? Nem tudom, de nekem az Unis korszaka alatt végig olyan érzésem volt, hogy nem figyeltek oda Madárra - sem - rendesen... Szerintem most odafigyelnek rá. Legalábbis úgy tűnik... Már csak egy ellenfél kellene :)

» Booker   válasz erre
    2011-04-26 16:40:26

Meg van értve.
Csak azért tartottam fontosnak, mert komoly nagy bokszolóhoz valahogy jobban illik a kidolgozott külső. Most rendben van ez a lényeg.
Mint Pisti fénykorában:
http://movie.blogter ...

Már csak az ellenfél kell aztán mindent bele júniusban mostmá aztán tényleg. :-)

    2011-04-26 16:05:14

@Golyo: Leszámítva, ha elbohóckodik vele a pontozólapokig. És ráadásul ahogy nézem, Mitchell sem előrefelé bunyózik, legalábbis mostanában...

    2011-04-26 15:41:09

@BlaZe: Lásd pl. Katsidis. Szemre nem éppen egy vonzó jelenség, a bőre, mint a hypo, a haja is tök hétköznapi, ráadásul a nagy meccsén JMM ellen TKO-val kikapott. Néhány hónap múlva mégis újra nagy gálán bokszolhatott Guerrero ellen, mert az emberek kíváncsiak voltak rá.

    2011-04-26 15:30:15

Byron Mitchellel az a probléma, hogy utoljára 2003-ban számított igazán komoly skalpnak, így teljesen mindegy, hogy Erdei mennyi idő alatt veri, mert minden amerikai fórumon az fog szerepelni, hogy "Mitechell was shot".

    2011-04-26 15:27:39

@tom55: De azt értsd meg, hogy semmi köze ezeknek az eladhatósághoz. Ez a dizsibe kell a fruskáknak :) A bokszban a teljesítmény számít csak.

De hogy jól néz ki, azt aláírom :)

    2011-04-26 15:21:45

@BlaZe: nem egy kategória Zsolt és Calzaghe
Szerintem jó pont, főleg egy amerikai piacra betörni készülő, nagy skalpokat remélhetőleg begyűjtő bokszolónak ha jól és komolyan néz ki
Most jól néz ki. Kemény vagy Zsolti!!!! Az éhes ragadozómadár véres húsra vágyik!!! :-D

    2011-04-26 15:11:23

@Zoli: Kérdés, hogy mennyire 10% alatti. Ha 9.8%, azt akár lehet is tartani, de ha pl 5%, az már nem jó. De ránézésre ez nem 5% azért. Viszont már mindenképpen versenysúly és forma szerintem. Mondjuk ez jogos is, ha arról volt szó, hogy most fog bunyózni. Szóval jól néz ki, az tény, de én is remélem, hogy ez nem fog visszaütni.

    2011-04-26 15:08:24

@tom55: Szerintem is. Ott van pl. a világ legjobbja, Pacquiao: folyamatosan követi a legújabb divatot (lásd Justin Bieber frizkó), komoly zenész, és a bajuszt is újra divatba hozta. Mérlegelésen sosem neveti el a face to face-t, és mindig gyilkosan néz:) Jah és olyan komoly filmekben szerepel mint a Wapakman...

    2011-04-26 15:08:22

@BlaZe: Orvosok mondták is neki, hogy a 10% alatti testzsírszázalék már kevés, de ő inkább Klinkre hallgat. A fejem verném a falba, ha Zsoltnak végül pont ebből lenne problémája.

    2011-04-26 14:56:23

@tom55: Ja. Ennek ékes példája pl Calzaghe :) Aki mindig ki volt gyúrva, mint állat, sosem jópofizott és még szolizva is volt :) Felejtsd már el ezt végre :)

De Madár itt tényleg elég komolyan néz ki. Nagyon vaddisznó :) Én szinte már azon aggódom, hogy lassan sok is lesz az izomból :)

    2011-04-26 14:53:11

@tony26: na ez már valami, mindig így kellett volna kinéznie...

De rég mondom, hogy szálkásítani kell neki, kicsi szoli is mehet, esetleg egy korszerűbb frizura... aztán kicsit kevesebb vigyor, pacsizás a mérlegelésen ill. meccsen. Egyáltalán egy komoly megjelenés úgy alapvetően.
Ez is hozzátartozik egy komoly profi bokszolóhoz.

    2011-04-26 14:18:32

azaz, a ringben

» tony26   válasz erre
    2011-04-26 14:01:23

azaz, a ringben

» tony26   válasz erre
    2011-04-26 13:56:22

http://m.blog.hu/zo/ ...

szerintem nemegyszerű, ennek a "változásnak" élőben is meg kell mutatkozni

» tony26   válasz erre
    2011-04-26 13:55:05

@Zoli: A túl jó rekord az sztem, hogy Erdei "nagy kockázat kis haszonnal" ellenfélnek számít.
A nagyobb baj az, hogy Erdeinek sem hoz semmit egy Mitchell elleni győzelem, max annyit, hogy edzésben maradt.

» kiscapa   válasz erre
    2011-04-26 13:36:59

Azt azért hozzáteszem, hogy egy Chris Henry elleni meccsnek én is jobban örülnék, mint ennek a Mitchell-nek. Nyilván nagyobb lépést jelentene egy címmeccs felé vezető úton.

    2011-04-26 12:21:09

Akkor hajrá, várunk a tuti, a menedzsment által is 100%-osan megerősített névre.
Hogy a külföldi bokszsajtó és szakma hogyan ítéli meg Zsoltot az egy dolog, egy másik dolog hogy amerikában a tévénézőknek fogalmuk sincs ki ez a magyar fiú és nem fognak leülni és fizetni érte hogy megnézhessék.
Ha lesz júniusban meccs akkor tényleg mindent bele mert nincs több esély. Várjuk a végleges nevet.

    2011-04-26 12:09:45

@MKB-VP: Zsolt elmondása szerint DiBella vállalása az volt, hogy a harmadik meccsre összehoz neki egy címmeccset. Hogy eddig a címmeccsig pontosan milyen ellenfeleken át vezet az út, arról nekünk lehetnek ugyan elképzeléseink, de nem ártana esélyt adni annak a lehetőségnek is, hogy esetleg nem pont úgy működnek a dolgok, ahogy azt mi a számítógép előtt ülve elképzeljük.

Sokan itt az első meccs és az azóta eltelt 5 hónap fényében máris ítéletet mondtak, és temetik Zsolti amerikai karrierjét. Sajnálom, hogy sokan így állnak hozzá a dologhoz!
Pedig sok múlik pl. azon is, hogy Zsolt milyen teljesítményt tesz le az asztalra a júniusi meccsen, akárki lesz is az ellenfél. Egy jó előadás közvetlenül a Froch-Johnson-derbi előtt teljesen új pozícióba helyezheti Madár megítélését. Ne felejtsük el azt sem, hogy DiBella elmondása szerint az HBO-t érdekelné egy Erdei-Cloud-címmeccs , ráadásul maga Cloud menedzsere is úgy nyilatkozott, hogy meg akarnak küzdeni Madárral. Ha Zsolt soron következő meccse úgy sikerülne, ahogy azt mindannyian szeretnék, az akár a Cloud-dal való tárgyalásokat is új mederbe terelné.
Olvasva a külföldi boxsajtót, Zsolt megítélése egyáltalán nem rossz. Hopkins, Pascal és Cloud után őt tartják a súlycsoport egyik legjobbjának (Dawson és Shumenov mellett).

Szóval jó lenne egy kicsit pozitívabban hozzáállni a dolgokhoz. Ha ez év végén, jövő év elején is még az lesz a helyzet, mint most, vagyis hogy nem került elérhető közelségbe egy Pascal, Hopkins, Cloud vagy Dawson elleni meccs, akkor már joggal aggódhatunk. Most még korai a károgás.

    2011-04-26 11:59:08

Alig több, mint egy hónap van június 4ig. Ebből már nem lesz komoly név.

» MKB-VP   válasz erre
    2011-04-26 11:39:45

@gyurcio: Miért lenne kínos? Folynak a tárgyalások, a sajtó pedig találgat. Utóbbit talán nem kéne a menedzsmenten számonkérni. Chris Henry nevét is a sajtó dobta be, a Kostecki-meccset a lengyel menedzsment, és a Mitchell-ről szóló pletykák sem az Erdei-istállóból származnak. Most is csak annyit erősítettek meg - reagálva a pletykákra -, hogy igen, tárgyalnak egy esetleges Mitchell-elleni meccsről, de még Henry is benne lehet a kalapban.

Ha hivatalosan bejelentenének egy párosítást névvel, időponttal, helyszínnel, majd utólag mondanák, hogy bocs, mégsem lesz belőle semmi, az kínos lenne. De az, hogy a sajtó minden egyes pletykát felkap, és szinte tényként kezel (beleértve az itteni kommentelőket is), majd ezek a pletykák utólag mégsem bizonyulnak valósnak, az nem DiBella vagy Hawerkamp kudarca.

    2011-04-26 11:35:24

Az a baj,hogy ez már a sokadik lehetséges meccs pár hónapon belül.Kezd kínossá válni ez az egész hercehurca.

» gyurcio   válasz erre
    2011-04-26 11:26:52

Ha lenne egy "lehet, de nem biztos meccsek" topic, a Zsolttal kapcsolatos cikkek vezetnének benne....Kapirgálunk , kapirgálunk... Írogattok, írogattok....Majd csak lesz valami, gondolhatja valaki - és ebben valószínűleg igaza is lesz.

» laikus3   válasz erre
    2011-04-26 10:50:44

Jó lenne ez a meccs, nagy szükség lenne most már rá. 8 menet alatt ki kellene ütnie Zsoltinak. Produkálnia kellene egy látványos bokszot.
Byron Mitchellel lehet hogy már nem annyira foglalkoznak, de volt neve és ha Zsolti egy szép meccset produkál ellene akkor azt még a média segítségével is jól el lehet adni.

    2011-04-26 10:32:07

@kiscapa: Mi az, hogy túl jó a rekordja? :) Azt, hogy kevéssé ismert, aláírom. Azt is, hogy nem a leglátványosabb a bunyója. De olyat még nem hallottam, hogy a veretlensége hátrányt jelentene...

    2011-04-26 10:17:37

@fixpont: Abszolút...

» Booker   válasz erre
    2011-04-26 10:14:45

Hát ez egy semmi. Most már tényleg kezdem azt hinni, hogy Zsolt eladhatatlan. Túl jó a rekordja és túl kevéssé ismert.

» kiscapa   válasz erre
    2011-04-26 10:07:12

"Madár menedzsmentje elismerte a tárgyalásokat, de közölte, hogy más bokszolók, így – amint arról korábban, a lehetséges ellenfelekről szóló hírek egyikében beszámoltunk – Chris Henry is szóba kerülhetnek."
http://www.nemzetisp ...

    2011-04-26 08:54:59

Pfff ... oké, hogy legyen bunyó, de ennél a faszinál Richard Hall (nem tudom, bokszol-e még egyáltalán), vagy a Garay elleni harmadik meccs is sokkal jobb választásnak tűnne a magamfajta laikus szemében.

» kölök   válasz erre
    2011-04-26 08:41:28

ennek a meccsnek értelmét nem látom. De már ott tartok, hogy tökmindegy, csak legyen már meccse végre, akkor talán megtörik a jég. Az a helyzet, hogy mindig van kifogás, hogy miért nincs meccs. De ha már a Mitchell szint is szóba került, akkor aztán van választék, ezen a szinten már lehet válogatni. A kérdés az, hogy Zsoltot mennyire motiválja egy ilyen meccs egyáltalán. Én drukkolok Zsoltnak, de azt nehéz elhinni, hogy nem lehet neki meccset összehozni ha már ezen a szinten is keresgélnek. Arról nem is beszélve, hogy még itthon az átlagnéző is összevonná a szemöldökét, ha beolvasnák az elmúlt 5 meccsének az eredményeit. Bár valaki :) megmagyarázta már, hogy 5-ből 4 vesztes meccs a csúcsforma egyértelmű bizonyítéka :)

» bandi78   válasz erre
    2011-04-26 08:30:26

Sracok, en nagyon kivancsi vagyok ra, h mennyit haladt Zsolti az uj eronleti edzovel es ezt latni fogjuk barki ellen is lep ringbe. Kivancsi vagyok a kondijara es egyaltalan a megjelenesere, allitolag 10 szazalek alatt van a testzsir indexe, az nagyon durva dolog, ott mar bafigyel a kockahas erosen! A masik dolog meg az, h eleg regota keszul mar a halasztas, meccs elmaradas miatt, szerintem nagyon nem tenne jot, ha bennemaradna a sok munka. Mindegy ki ellen de kell a meccs!

    2011-04-26 08:14:57

@zee1978: Az a baj, hogy ha kicsapja sem fognak igazán felfigyelni rá, ha az utolsó 4 meccséből 3-an kicsapták.

    2011-04-26 07:57:51

Az utolso 4 meccsebol 3 szor kicsaptak.
HA lesz meccs 5-6 menet alatt vegezni kell vele!

» zee1978   válasz erre
    2011-04-26 00:55:47

@loki: Most mar tuti. De ha megsem akkor is marad egy csomo lehetseg pl. rafogni az egeszet Mitchellre. Vagy a stabjara. Esetleg akarmelyik televiziora. Vagy a fukusimai eromure. Tengernyi lehetoseg van.

» fixpont   válasz erre
    2011-04-25 22:58:37

Ha összejön a mecs ezzel a Byronnal, akkor ki kell csapni minél hamarabb. Nem kell vele végig totyogni a 12 menetet. Szerintem böven van bennük akkora boksztudásbeli különbség, hogy Zsolt simán megteheti. A közönségnek ez kell.Erre figyel fel mindenki.

» duc-king   válasz erre
    2011-04-25 22:57:48

nagyon negatívak vagytok:) kostecki miatt nem lett meccs, nem Zsoltiékon múlott... Henry, Campillo team terjesztette csak, hogy Zsoltival fognak bunyózni. Szerintem ez most tuti összejön!

    2011-04-25 22:22:56

nekem már mindegy, csak legyen ellenfél... de most komolyan.

jöjjön most bárki, hogy esély legyen nyár végén / ősz elején valakire, minthogy Zsolt esetleg befejezze... persze ez utóbbinak is meg lenne a racionalitása

    2011-04-25 21:52:43

*asit*

» fixpont   válasz erre
    2011-04-25 21:50:58

Balbblbllb...

» kilcsko   válasz erre
    2011-04-25 21:47:10

úgysem ő lesz
Akkor hiszem el az aktuális ellenféljelöltet ha már ott lesznek a szorítóban.

    2011-04-25 21:37:49

@Roy Jones Jr.: tudom a fenébe is de ez van.itt most bizonyitani kell ha nem akkor el kell felejteni az egészet mert nem lesz adó ami közvetiteni akarja

» kolompar   válasz erre
    2011-04-25 21:32:59

@kolompar: Mitchell, Onyango helyett kellett volna! Egy nagy meccsre készülve, ez nulla...

» Roy Jones Jr.   válasz erre
    2011-04-25 21:29:58

@Roy Jones Jr.: jobb mint a semmi.ezt most szét kell baxxxxni,nincs pardon

» kolompar   válasz erre
    2011-04-25 21:19:56

Ez nagyon kevés...

» Roy Jones Jr.   válasz erre
    2011-04-25 21:17:23
fel