profiboksz.hu https://www.profiboksz.hu//images/logo.png Teljes erőbedobással készül, és várhatóan kiváló formában fog kötelek közé lépni 2008-08-27 05:31:26 https://www.profiboksz.hu/2008/08/27/gomez-komolyan-keszul/

Gomez komolyan készül

Teljes erőbedobással készül, és várhatóan kiváló formában fog kötelek közé lépni szeptember 27-én Vladimir Virchis ellen Juan Carlos Gomez, aki Orlando Cuellar segítéségével készül a minden bizonnyal érdekes összecsapásra. Cuellar korábban dolgozott Glen Johnsonnal is, és jamaikai bunyós az ő irányítása alatt győzte le Roy Jones Jr-t, Clinton Woods-t és Antonio Tarvert. "Gomez és én gyorsan megtaláltuk az összhangot, és biztos vagyok abban, hogy győzni fog szeptember 27-én." - nyilatkozta Cuellar. A WBC nehézsúlyú eliminációs mérkőzésre - amelyre a híres hamburgi Color Line Arénaban fog sor kerülni - Moritz Klatten erőnléti edző készíti fel fizikálisan Gomezt. A nagyszabású gálának magyar vonatkozása is lesz, ugyanis Balzsay Károly a rendezvény keretein belül fog összecsapni Denis Inkinnel a WBO szervezet nagyközépsúlyú interim, azaz ideiglenes világbajnoki címéért.
Oszd meg, tedd a kedvencek közé!
Kommentek »

Hozzászólok:

» regisztráció

Gomez mentális hullámai istállóival való balhéi miatt cseszi el karrierjét és ezálltal tehetségét.

» undisputid   válasz erre
    2008-08-27 11:26:03

Szerintem kicsit túl volt lihegve ez a könnyen veszi az edzéseket. Sosem halt meg nagyon hajtós meccseken a 12. menetre. 12 menethez pedig nagyon komoly állóképesség kell.

    2008-08-27 10:14:12

Húú, ezt jól megaszontam az elején!

Szóval, inkább így:

... Johnson stílusába, és a Gomez edzésekhez való hozzállásába...

    2008-08-27 08:23:00

Ez érdekes hír. Ha kicsit belegondolunk Glenn Johnson stílusába, és Gomez a Gomez-féle edzésekhez való hozzáállásról, akkor furcsa elegyet kapunk. Hiszen Johnson elég magas ütésszámmal darál folyamatosan, megállás nélkül, amihez kiemelkedő állóképesség szükséges, amit azért csakis elég kemény edzésekkel lehet elérni. És akkor Gomez, meg a kemény edzések... Jó, aztán lehet, hogy változott a hozzáállása, nem tudom. Szerintem, ha Gomez szusszal bírni fogja, akkor hozza a meccset.

    2008-08-27 08:21:09
Ugrás az oldal tetejére